Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lorenzo: Már az elején megbeszéltük,hogy csak egy kis laza lövöldözésért játszunk nem azért,hogy vérprofik legyünk.Én sem érek rá minden este,hogy a gép előtt üljek.Ahogy te is írtad itt a nyár,haverok,buli,stb.
Szóval szerintem ne csodálkozz,hogy ilyenkor kevesen vannak fennt.Majd ha jön a szar idő akkor többet leszünk megint.Yako: Egy kicsit felkell pörögnöd
.Tedd már fel a miniadmint és akkor feltudsz jönni ha tele a szeró.Vagy ha tudsz gyere TS-re és szólj akkor csinálunk helyet
.Boci_83: Szerintem itt csak az bántott meg egy két embert,hogy Ent csak azért akart ellenünk warozni,hogy megmutassa Hunornak,hogy ti vagytok az erősebbek.
Amúgy meg Hunor van olyan profi játékos,hogy esetleg CB-én induljon.
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN
üzenetére
Naaaah...Elmondanám hogy Hunor egyre többet WARozik velünk..szinte minden nap...észrevetted?
Max ha mondta..nem hanyagolt titeket se és velünk is tudott gamelni..ÖÖÖ....de nekem mind1..én nem akarok balhézni se Ent pörgése, se a Ti elzárkózottságotok miatt....azaz PIIIISZ

Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Tedd már fel a miniadmint és akkor feltudsz jönni ha tele a szeró.Vagy ha tudsz gyere TS-re és szólj akkor csinálunk helyet
.