Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Sirandrish #2718 üzenetére

nincs itt semmi balhé,én csak arra céloztam,hogy egyszerűen kevesen vagyunk este...tegnap hiába voltunk 3an,a sem egyszerre,fel sem volt kedve menni senkinek a ts-re,és igy igenis már hátrány,hogy 3 ember nem tud nekiindulni warozni...még az I.S.C-sekkel sem sikerült egy vacak wart összehoznunk.szerintem lassan már nagyobb gond,hogy a rohadt szerót látja az xfire,hisz annyi más szerverre is mehet az ember,ha idegenekkel akarna játszani,hiányoznak a jó kis pubok,TI sem vagytok már pubképesek,hiába van nekünk szerónk...ne mondd,hogy a CB nincs hatással semmire.persze akit érint,arra nem is annyira,mert az játszik,társaival játszik,és pont most,amikor igyis mindenki szabadidőgonddal küzd a játék terén,igenis visszaveti a többit,ha pl.magad mögött tudsz már 1-2 wart aznap.igyis az megy,hogy heti esetleg 1-2war,aztán megy is nálunk az emberek nagy része...és igen,észrevettem,Hunor nem szólt nekem,de feltűnt,ő dolga.de akkor is azt mondom,mégha ezért meg is haragszik rám,hogy visszaüt,MÁR vissza is ütött,mind a gémmel töltött idő,mind az időpontütközések miatt gond lesz...ha heti 1 warra tud csak összejönni a banda,nem mindegy,hogy az a war összejön,vagy nem jön össze,ha lenne heti 5,kit érdekelne,hogy valaki 1-2 -n nem vesz részt.ráadásul mivel nem játszunk egymással,semmi gyakorlás,persze,hogy nem tudunk csapatban mozogni...2 klántag egy szerón,amin még 18 idegen van,nem tud mit gyakorolni...

Új hozzászólás Aktív témák