Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
válasz
HUTCHDB #8795 üzenetére
Ez biztos? Nekem ott voltak a legélménydúsabb nyaralásaim. Paklenica nemzeti park, Krka nemzeti park, előbbiben elég kemény túrákat lehet tolni, második tursításabb, Quad túra a Paklenica mellett. Barlangászások, legutóbb Zadar mellett.Kajakozás, raftingozás a Zrmanja folyón, másiknap túrázás a környéken gyönyörű környék újra. Isztrián is számtalan túra lehetőség. Murter mellett csónakot béreltünk és lakatlan kis szigetekre hajóztunk át és ezek mint a tengerparton, beljebb is rengeteg a lehetőség. Nekem Horvátországról mindig az ugrik be, hogy bárhova mész a parton 1 óra autó útra tuti lesz vmi izgalmas lehetőség.
A városnézős része részben jogos van 1-2 nagyobb város, ahol el lehet tölteni 1-1 napot de nem sok ilyen város van. -
sherlock82
senior tag
válasz
HUTCHDB #8795 üzenetére
Egyetértek veled.
Azok a települések ahol voltam ugyanolyanok voltak, mint itt nálunk a Balaton déli partján.
Látnivaló igazából nincs, víz közel van, vannak beülős ill "evős " helyek.
Horvátország hasonló.
Tavaly már azért sem mentünk oda mert itthon volt 35 fok napközben ott meg 40. Én erre nem nagyon akartam kifizetni egy kalap pénzt.Szóval idén szeptemberben megyünk dél Olaszo. - ba , nyáron pedig inkább valami kirándulós helyre szavazok, aztán meglátjuk itthon mit fognak ehhez hozzászólni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest