- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektor_75
csendes tag
válasz
Trinity99 #1582 üzenetére
Akkor mákod volt, mert az unión belüli előírások szerint a fogadó ország ÁFA-ját kell alkalmazni az eladáskor. Ezért max őket fogják elmarasztalni, neked csak előnyöd lehet belőle. Én ma caseking-en vásároltam VGA-t és az ottani szabályrendszerben láttam ezt leírva, és el is hiszem hogy így helyes, mert ezzel védhető meg a külföldi áru beáramlása az alacsonyabb ÁFA miatt.
politika mentesen szándékoztam írni, ha nem sikerült, akkor is aszerint szerettem volna leírni
-
nexwo
Topikgazda
válasz
Trinity99 #1582 üzenetére
Te voltál az első aki rendelt így, utána jött még egy két ember és nálam meg pár másiknál már az volt az üzleti döntés hogy nem szállítanak Mo-ra. Pedig olyanra adtam le utoljára a jelentkezést amire te is. és azóta eltűntek a piros linkek is.
Viszont most a törölt rendelésnél (amit én töröltem naivan) erre kattintottam "Erneut bestellen" és ez fogadott
"Artikel wurden erfolgreich zum Warenkorb hinzugefügt."
De persze nem látom az eredményét, még e-mailt se jött.
-
warcat
veterán
válasz
Trinity99 #1476 üzenetére
Van.
Jóval korábban is volt, de akkor még volt rajta egy 1 millió eurós forgalmi határ, ami alatt nem kellett a vásárló áfáját kiszámlázni.Ez a magyarokat jól megszívatta, a többi uniós állam meg csak legyintett és jóváhagyta a szabályozást mert low-impact-nak értékelték a saját szempontjukból (a vásárló nem dől a kardjába a 20 vs 22% áfa helyett, 19 vs 27 helyett már nyígnának, de ez csak pár ezer csóró magyart érint aki online vásárol(na) külföldről és a mi véleményünk nem érdekel senkit.
-
nexwo
Topikgazda
-
intuicio
aktív tag
válasz
Trinity99 #1393 üzenetére
Az igen vicces lehetett... Én mikor megrendeltem a notebooksbilliger.de oldalról, és szóltak hogy akkor küldik ki az UPS-el a csomagot,de hogy előre láthatólag akár 7napot is csúszhat a feladás a COVID miatt.. Erre 2 nap után megjött az UPS kiscsaj, és hozta a kártyát.. Azóta sem jött csomagfigyelő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Akciókamerák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged