- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
Ferdzsoo #4718 üzenetére
Mert most még kivárnak hátha lesz olcsóbb vétel, aztán már az olcsóbbak is ennyibe kerülnek majd, és akkor máris jobb vétel lett volna ez, mint kivárni.
Csak a szokásos árnövekedés, hogy 1-2 hét alatt heti 50-100 Euro-val nőttek az árak.
2 hét múlva szépen beépül hardveraprós árakba is.
Kérdés csupán az, h mikor jön a fordulat.1-2 hete még az 1299 Euros 3070-esek fityegtek 3-4 órán keresztül (bár nem kattintottam rá h tényleg kosárba lehetett volna-e rakni!), na ezek most 1399
1-2 hét múlva lehet 1499 lesz...
Persze ehhez kell, hogy felmenjen a kriptovaluták árfolyama is.Ahhoz képest nézve, h pl. egy napelemes befektetés 10 év körül térül meg, a videókártyák meg attól függően mennyire siettél átváltogatni azt amit termelgettél, akár 3-4 hónapon belül 0-án lehettél, mert mikor én is csak tapogatóztam a témában decemberben, akkor is 8-10 hónap megtérülésekről szólt a fáma, na de ahhoz képest a kártyák árai duplázódtak, régi áron lehetne +1 kártyád..., emellett pedig még termelgethettél is, az pedig ha decemberi árfolyamoknál volt 8-10 hónap megtérülés (ergo ingyen volt a kártyád), gondolom mostanra jóval magasabb árfolyam mellett már benne van +1-2 kártya ára is (új/régi áron), szóval x befektetéssel már 3-4szeres összeg lehetett belőle annak aki türelmes volt
Tehát az idő eddig a bányászokat igazolta, kérdés meddig tartható a dolog.
Alkalmazkodni kell. Szerintem most bazi nagy luxus PC-játékosnak lenni
, aki mégis bevállalja, az pedig jobb ha a nem-kockulós idejében csákányoztat a kártyájával, ezzel is elviselhetőbb árszintre "csökkentve" a tényleges bekerülési költségét.
Én pl. most a konfigom többi részét fejlesztem, mert elvileg pl. a memória-árak is feljebb fognak szökni, aztán majd ha véget ért az egész örület, akkor fogok újra játszani (mondjuk per pillanat csak a Burning Crusade-es WoW mozgatna csak meg, de az gyenge gpu-val is elfityeg majd mikor kijön), addig önfejlesztem tovább a programozói tudásomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest