- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
echterion #5199 üzenetére
Extraként bejelentkezhetsz pl a 3060-al 3080/3080 Ti Step-up ra az külön van számolva.
Tehát ha valami csoda folytán kapsz tőlük egy 3080Ti FTW3 Ultrát, akkor vehetsz még egyet, ha sorba kerülsz Step-Up-al.
Ez volt a tervem, de az 58. másodpercben való feliratkozás kevésnek bizonyult hozzá, mondjuk már bőven egy hónapja áll a sor :49-nél.
Nem OC-verziókra felesleges időt pazarolni, nincsenek gyártás alatt
-
omfgk
veterán
Tehát vehetsz egy 3060Ti FTW-t egy FTW Ultrát és egy XC-t.
3070-ből is van 3 féle.
3080-ból meg 5 féle.Csak ezekből így vehetsz 11 db-ot.
Sok szerencsét a sorra kerüléshez.Gondolom ezért is lassú a sor.
Az elején mindenki minden kártyára jelentkezett. Hátha az egyik gyorsabban megérkezik.
De azóta elszálltak az árak így nem lesz olyan ,hogy valaki nemet mond a notify email-re ,hogy nekem nem kell a 3060Ti, mert 3080-ra várok.Mindenki megvesz mindent.
-
omfgk
veterán
válasz
Mettallo #5190 üzenetére
Igen, ez értelemszerűen önbevallásos - valamelyik fórumozó unatkozott és ezért gyűjti az adatokat - lista.
Például egy friss hsz onnan:I finally got a 3070 for retail price using the evga queue system!
08G-P5-3755-KR10/29/2020 6:44:10 AM PTYes
As you can see, its 12 minutes later than the daily status for the gpu at 6.32am, i wonder if everyone else has got theirs too around that timeEbből tudják ,hogy merre jár a sor. Nagyjából.
Az Evga semmilyen adatot nem adott ki a listáról.
Hány kártya érkezik, melyik, mikor, stb...Az EU lista sokkal rövidebb. Kevesen találták meg a fórumot.
Az amcsi listában több ezer felhasználó van. -
IppY
tag
Sziasztok!
A Vektast féle script fut az első 50 másodpercig majd a Firefox ezt jelzi:
Az oldal megjelenítéséhez a Firefoxnak olyan információkat kell küldenie, amelyek megismételnek egy korábbi műveletet (például egy keresést vagy egy rendelés megerősítését). Újraküldés / Mégse
Valami rosszul van beállítva? Vagy nem fontos, ez jól fut a háttérben Újraküldésre kattintás nélkül is és jelezni fog így isKöszi.
-
omfgk
veterán
-
SuireBit
csendes tag
válasz
sajti_pajti #5177 üzenetére
Köszönöm!
De a cím számít? pl. kinti címre rendelem és itthoni címmel regisztrálom?
ill. ha használtan veszek olyan kártyát amit már regeltek akkor esetleges gariztatást én meg tudom oldani? -
omfgk
veterán
Valaki tudja ,hogy eu.evga honlapon történő vásárlásnál lehet-e Paypal-hoz kapcsolt kártyával fizetni, vagy csak a paypal-os egyenleggel lehet (tehát ami egyszer rá lett utalva). Azt látom ,hogy csak és kizárólag Paypalon keresztül engedi a fizetést a honlap, csak a kérdés ,hogy egyenleg vagy elég ha csak kapcsolt kártya.
Volt többször is róla szó, talán itt is, hogy sokszor visszadobta a fizetést az Evga.Havernak segítettem megnézni ,hogy hol áll a sorban és meglepődve láttam ,hogy lehet ,hogy 1-2 héten belül kapja az emailt.
Én sokkal később kapcsoltam még tavaly így nem tudtam válaszolni a paypal-os kérdésére, nem néztem utána.
Nekem aligha aktuális, mert én kb 2023-ban fogom kapni az emailt. -
Jake5
csendes újonc
válasz
sajti_pajti #5178 üzenetére
Nem
Egy darabot sem láttam, pedig a 3080 érdekelne.
3090 FTW3 viszont még most is van elérhető. -
sajti_pajti
tag
válasz
sajti_pajti #5177 üzenetére
Más is érzékelte, hogy raktak ki Alternate-re EVGA 3070-et és 3080-at?
-
SuireBit
csendes tag
Zotac/MSI/Gigabyte termékregisztrációról van infótok?
Csak a számlán lévő címre tudom beregsztrálni v. nincs inlyen megkötés?
Mennyi időm van hogy regisztráljak (Zotacnál mintha 30 napot láttam volna vhol)? -
kissdani
senior tag
Casekingnél hogy megy a garancia nem küldtek a kártyához csak egy ilyen fénymásolt számlaszerűséget. Az elég? Vagy kell valamit letölteni az oldalukról? Bár ott nem találok semmi ilyet.
-
shteer
titán
MSI drop Alternate-en
3060 van még
-
speppi
csendes tag
Alterén több mint 1 percig elérhető volt az MSI 3070.
-
omfgk
veterán
válasz
DeathAdder #5163 üzenetére
Jönnek a friss non Ti verziók is most már.
-
-
keIdor
titán
válasz
Mindegyik kap GA-10x-xx2-es GPU-t így az RTX-3080 is.
Konkrétan GA102-202 kerül rá, szóval marad piacon.
A régi értéke emelkedhet, ha nem törik fel a védelmet.
De szerintem nem lesz hosszú életű.
RTX-3080Ti ára 1.2 milliós simán lesz az elején. Ha bányász, ha nem.Aztán ha ér valamit hosszú távon a védelem és más coinra se mennek rá vele, akkor csökkenhet lassan…
-
nexwo
Topikgazda
válasz
a TI olyan lesz mint a 3060 volt már ebben az elmászott kereskedelembe születik bele.
Meglepődnék ha: nem lenne rögtön "out of stock" és az ára 3080 jelenlegi ára alá esne -
Szerintetek a hamarosan érkező Ti-k mit fognak csinálni a piaccal?
Hülyeség lenne most felvásárolni őket aprón és ülni rajtuk pár hétig?
Lehetséges hogy olcsóbb lesz a Ti mint a non Ti, mert a bányász nem fog érte pénzt adni?
Leállnak egyáltalán a non ti-k forgalmazásával ha jönnek az újak, vagy lesznek még belőle droppok?
-
echterion
nagyúr
válasz
batka460 #5161 üzenetére
Annyiból rosszabb is talán, hogy mivel lassabban jön a manna, így egy esetleges nagyobb zuhanáskor nem nyer annyit az, akinek sok kiutalatlan ETH van a pool-jában még. Én is hiába látom, hogy megy fel az árfolyam, ezzel párhuzamosan növekszik a kövi kiutalási várható idő.
-
batka460
csendes tag
Igazából kb minden ugyanott tart mint hónapokkal ezelőtt, mert közbe a nehézség is folyamatosan nő. Hiába a 3800-as árfolyam, a nehézség is nőtt, lassan már "8-as". Minél jobban nő az árfolyam annál többen szálnak be, de a nehézség is annál jobban nő, így igazából minden ugyanott tart mint hónapokkal ezelőtt, mikor 5-ös volt a nehézség és 1700-2000-es árfolyam.
Semmivel nem éri meg jobban most mint hónapokkal ezelőtt, bár még mindig jövedelmező.
-
warcat
veterán
Eth :
-
nexwo
Topikgazda
válasz
South Velen #5154 üzenetére
Épp mást vásároltam tőlük és észrevettem. (Tipikusan emag-ról tévedtem hozzájuk, mert az emag őket jelölte meg mint forgalmazó de kiderült, hogy amit venni akartam közvetlen náluk olcsóbb.)
-
Pityu.
nagyúr
válasz
South Velen #5151 üzenetére
Én már izzadok
-
pn4hvq
senior tag
válasz
kissdani #5137 üzenetére
Az ilyen jó áron sikerült rendelésekre ez az e-mail fog jönni:
"Call Center - eMAG rendelés - Készlethiány
Leadott felénk egy megrendelést xxxxx számon, melyből az alábbi termék sajnos elfogyott, készlethiány lépett fel: VGA EVGA NVIDIA RTX 3060 12GB GDDR6 - GeForce RTX 3060 XC GAMING Videokártya
Az adott terméke(ket) törölni tudjuk a rendelésből és ez esetben – ha rendelt mást is – a többi kiszállítását megkezdjük (amennyiben előre fizetett a rendelés, törlés esetén a törölt termék ára visszautalásra kerül).
Lehetősége van egy másik terméket választani a hiányzó helyett. Új termék rögzítéséhez kérjük, hogy adja meg annak pontos termékkódját vagy linkjét. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben másik terméket választ, úgy azt a honlapon feltüntetett aktuális áron tudjuk biztosítani.
Kérem legyen szíves visszajelezni, hogy mely megoldás szimpatikusabb az Ön számára.
A felmerült kellemetlenségért elnézését kérjük!
Várjuk visszajelzését!"Több ilyen rendelésem is van, amit töröltek
Remélem, nagyobb sikerrel jársz, mint én. -
warcat
veterán
Ránéztetek mostanában német Asus webshopra?
A nem OC verziókra kamu akciókat raktak, sosem lesz belőlük készlet, így könnyűKéne mi?
"van" még 3070 - 500€ 3080 - 700€ és 3090 - 1500€ -ért,végülis emlékeztetőnek jó mennyi volt anno...
-
kissdani
senior tag
válasz
South Velen #5141 üzenetére
Mai nap.
Meg nem beszélve arról hogy ha a 1.7millás 3090-et kiküldik akkor ezt is küldjék ki.
De szerintem nem lesz gond vele csak megváratnak... -
kissdani
senior tag
válasz
sajti_pajti #5139 üzenetére
Rendben 18.-ára irják a szállítást, szerintem kiküldik. De majd megírom.
Töbször volt fenn ennyiért sokról lekéstem, most nem. -
kissdani
senior tag
Azé ki lehet fogni...
-
omfgk
veterán
Emag-nál vannak érdekes akciók...
3060-12GB, 900 ezer áthúzva, 450 ezer akciósan.
6800XT, 1,4 milla áthúzva, 790 ezer akciósan és még hasonlók...Azért nem lenne rossz ha volna valamilyen hatóság ami ilyenkor iszonyatosan meg tudná az ilyen kamukért b*szni a webshopokat.
Például a kamu ár és az akciós ár közötti különbség százszorosa büntetésképpen. Egyszer csak leszoknának erről.
-
echterion
nagyúr
Jött egy nagyobb drop Mindfactory-n. Kissé drága 3070-3080-asok és egyventisdedrága 3060-as.
-
laychi
veterán
válasz
sajti_pajti #5129 üzenetére
Ha jól láttam strix white is volt elérhető akkor.
-
laychi
veterán
https://www.mindfactory.de/Hardware/Grafikkarten+(VGA)/GeForce+RTX+fuer+Gaming.html
MSI RTX 3070 Suprim és Trio 1300-ért, illetve 3090 trio 2500 -
Pityu.
nagyúr
válasz
South Velen #5120 üzenetére
Nem igazán akarok 300EFt felé menni meg amúgy is a tápomnak csak 1x8 1x6 csatlakozója van a 6700XT-nek meg 2x8 pin kell. Akkor még vehetnék vagy 30EFt ért tápot is az már nem biznisz.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#65537792 #5112 üzenetére
Gondolom supert se érdemes venni már úgy értem az sem mostani konstrukció meg lehet olyan sokat se hozna?Mondjuk akárhogy nézem ha 300EFt ért nem érdemes 3060-at venni utána már max 350EFt ért csak 6700XT van az meg már tényleg sok.Szóval lehet marad a várakozás az rx480 nál jobb ez mondjuk lényeges.
Azért ez a durva mikor az embernek lenne pénze normál áron egy erős kártyára akkor jön az áremelés ami akár 3x-os is
-
-
Pityu.
nagyúr
És meddig lehet ellenni 6gb vrammal mert a 2060-at nem rég vettem eddig igaz nem sok játékkal játszottam csak az RDD2 vel meg egy 2013-mas háborús játékkal de már nem jut eszembe a neve gond még nem volt grafikában sőt sok minden high vagy ultra az RDD2-ben de néha majd csak szeretnék ujj játékokkal is játszani meg majd a cyberpunk 2077-el is meg nem egy évig szeretném használni mert a gép amit most össze raktam 4-5 évre terveztem.
-
Pityu.
nagyúr
Itt sokan jártasak az nv kártyákban megérheti egy rtx3060 300EFt ért egy három ventis asus stuf ha jól tudom de mindez sima rtx2060 után?
-
Powerer
tag
11:30-kor írtam először, hogy kell-e valakinek!
20 perc után automatikusan kidobja a kosárból.
Amúgy még érdemes nézni, van még szerintem belőle csak nem fizették ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari