Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Ha szabad hozzászólnom a témához, bár egy kicsit off:
K..ván felmentek a vga árak az elmúlt egy másfél évben relatív teljesítményeket nézve
Anno egy 40-45k-s 4870-el, gtx260-al elég jól lehetett játszani dx 10-ben nagyobb felbontásban. Most meg a dx11-ben 65-70k-tól kezdődik a játékra alkalmas vga...
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Mennyi lesz ennek a gtx660 ti-nek a várható ára?
Most tervezek venni egy 7850,70-et vagy gtx660ti-t. -
sakal83
addikt
Egyik magyar nagykerben megjelent az árlistán
75k NETTO
Külföldön állítom bruttó lesz ennyi , hál isten én onnan hozatom
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Itt van egy tesztecske a gtx660 tivel. Egy felhasználó csinálta
-
sakal83
addikt
Tudsz róla valamit, hogy mikor jelennek meg a gtx 660 tesztek?
Holnap le kellene adnom a vga rendelésemet legkésőbb és nehéz dönteni.
Szerinted melyikkel lennék előrébb ár/ teljesítmény szempontjából?
Hd7950 70k, HD7870 60k, HD7850 50k, vagy a gtx660 ti az ára kérdés, de az biztos, hogy az ára -25-30k-ért jutnék hozzá.
Tuning mindenképp játszik, fullhd felbontásban.
Ezt a tesztet nézegettem, és elég kicsi lett a különbség a 7870 és 7950 között
Tudom, hogy nem mondhatsz semmit, de mégis, akár privibe is
-
sakal83
addikt
válasz ricshard444 #10873 üzenetére
Néztem hidd el, de újabb driverekkel és újabb játékokat használtak itt és elég részletes+ évek óta megbízható.
Nézném én a frisset csak lenne már
fatallerror AHA, És ezért kérdeztem, hogy mikor lesz teszt
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz ricshard444 #10873 üzenetére
Igazad lett, hd 7950 a befutó
-
sakal83
addikt
A 1050tit hova lehet tenni jelenleg a linkelt tesztek alapjan egy rx470/gtx970hez kepest?
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Az Nvidia mikor hozza ki a kov. Generációt? Illetve mire lehet számolni teljesitmenyben?
A 1060 3 vs 6 gbbaan gondolkozom. Nekem eleg a 3 most egy evig ha azalatt kijön a next gen. Mind a kettőn ugyanannyit bukok
De ha nem jon akkor a 6 gb jobb lenne
-
sakal83
addikt
Van esetleg megjelenesi datum az uj vgakrol? Mikorra varhatoak?
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
Erdekes lesz a gariztatas ha tenyleg csokkennek a memoria meretek. Egy 1070 helyett bajos lehet adni egy 2060at nagyon pl. Minimum 2070 7gb de az is fogtepos a kevesebb vram miatt. Kozben teljesitmenyben meg alazza
-
sakal83
addikt
válasz Remus389 #19956 üzenetére
Megjelebes datumaban majd az araban rosszabb. 8 honappal kesobb dtagabban jelent meg. Az rx480at sem lehetett elerni a megjelenes utan es dragabban. Az msi robbantott az rx480 learazasaval de 4 honappal kesobb mint a gtx1060 megjelenese. Azt amit irsz az egyszeru mellebeszeles. Az esetek 90%ban amd vgam volt de inkabb radeon mert mindig jobbak voltak arertekben. Majd jott a csodaigergetes az amd reszerol a csodadriverrel es a vegen az amd vgak lasabbak es dragabbak lettek mint az nvidia es mindezt ugy hogy relevans odovel kesobb jelentek meg mint a vetelytars vgai. Na ez egyenes ut a csod fele. Ezt mondom igy hogy x800gto x1950pro hd2900pro 3850 4850 4870 5750 5850 7850 7950es vgaim voltak ezt kovetoen az amd tonkretette a vgait... sajnos
-
sakal83
addikt
2 eves vgajon 100plusz fpssel szalad a bfv. Miert kellene penzt es idot forditania egy cegnek hogy dx12on menjem ami nem hozna semmilyen latvanybeli kulonbseget?
Varom a valaszod.
Te kifizetnel egy hazepitesnel mondjuk olyan teglat ami tobbe kerul mint egy masik ami minden tulajdonsagaban ugyanaz csak mas a szerkezete?
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Pontosan premium szegmens. A 4k ideje meg nem jott el altalanosan. Ha draga lesz akkor a jatekfejlesztok sem fogjak kihasznalni mert szuk reteget erint igy nagy plusz eladas nem lesz belole. A piac majd elintezi ezt az arazast. Kicsit a 90es evek vegere emlekeztet most a pc piac. Egy havi atlagkereset volt egy 3dfx Vodoo I kartya be is tort a piaci resbe a riva 128 majd a riva tnt felaron itt a nagy lehetoseg az amdnek. Sajnos a banyaszok es a dollararfolyam eltorzitottak a piacot. Bar mondjuk mire nem eleg egy hasznalt gtx1070 fullhdn... barhogy nezem a 4k felfutasa meg hosszu ido lesz. A fullhd is sokaig tartott.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
A 4k tv tulajdonosok 99%at nem erinti a pc jatek 4kban. A 4k gaming ideje pcn az ami meg nem jott el. Meg vgak sincsenek olyan teljesitmennyel ami 60 fps max grafikan vinnek a jatekokat. Amig egy sorozaton nincs mondjuk 3 vga ami ezt a szintet ugorja addig esely sincs ra hogy elterjedjen. 2560on mar volt ilyen. 1070 1080 1080ti. Fullhdre meg 1060 3gbtol kezdodott. Meg kb 2 vga generacio kell neki.
-
sakal83
addikt
Ertem en. De nincsenek vgaK amiK fullon vinnek a 4kt. Ezek tenyek. Meg premium szegmens. Majd ha az xx70esek viszik siman akkor mar elterjedt. Ha az xx60asok akkor lesz igazan franko.
A tv mar egy kicsit elorebb jar 4kban de meg arra sem lehet mondani hogy eljott a 4k kora. Ahhoz meg sokmindennek fejlodnie kellene.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz Dyingsoul #21139 üzenetére
Furcsa bizony. A legfurcsabb hogy az AMD fanatikusok szidjak. Ha abu azt mondta volna hogy ez a jovo akkor pedig verre meno csatakat vivnanak azert a velemenyert. Holott az nvidia kijon egy uj gennel ami hozza a szokasos plusz 50%ot es meg ad egy csillogi ficsort qva dragan mert az amd rajacsodaval lehuzta magat amit persze abu szerint mar mindegyik vga tud ebbol pedig konnyen kognitiv disszonancia lehet
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Nem értem ezt a sírást itt a fórumon a vga árai miatt. Nagyrészt infósok vannak itt infós kiemelt bérrel, ahogy szegény VGA gyártóknál is. Valakinek ki kell fizetni az infós béreket. Minél több lesz az infós bér, annál több a vga, az infósok megveszik, más nem, ezért vagy mindenki infós lesz, vagy egyre drágább vgak
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Nem ma kellene jonnie a teszteknek?
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
válasz -Solt- #21825 üzenetére
Mindig mindeki ezt mondta eddig a 780Ti-nél, a 980Ti-nél, most a 1080ti-nél Soha nem csökken le, mert jó vga, oszt mégis
kidbják a 2080ti-t, ami 50%-ot hoz 4k-ban malacpersely fel oszt már árulják is
a 1070-ek is már 90k-ért megyegetnek pedig 20-as váltója még a habokba
amikor megjelenik a 2060, akkor meg padló 60k alá
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz Fitzgerald #21921 üzenetére
"az meg hogy hogy fog kinézni a helyzet fél-egy év múlva az újabb driverekkel "
Az már nagyon AMD-s lenne
-
sakal83
addikt
válasz Heroes fan #21923 üzenetére
4k-ra nem baromság. Már aki ki tudja és akarja fizetni
-
sakal83
addikt
válasz Jack@l #22787 üzenetére
ott a pont sokan örvendeznek, hogy jaj milyen olcsóak a 1080ak meg a 1070-nek. Megjelenésük után 4 hónappal adtam el 2 éve!!! 105k-ért 1070et. Simán 55-60k-ért kellene őket dobálni, mint annó a 970-eket a 1060/1070 megjelenésekor. Még újan is vettem 3gb-os gtx1060-at 63k-ért 2 éve, rx470-et pedig 61k-ért. Mot meg használtan annyik 2 év elteltével...
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Csak Neked
A végén 55k-ért vettem MSI Gaminget.
Ezek tények. Még 55k-ért vettem akkortájt giga gtx1060 3gb-ot is 66k volt újonnan.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz Pakmara #22817 üzenetére
Ezt már írtam félviccként, de van benne igazságtartalom:
Az IT cuccok (pl.: vga) már főként IT-s arcoknak készülnek, amit IT-sok készítenek IT-s bérért, és túlnyomórészt IT-sok veszik. AZ IT-s bér pedig kiemelkedő a többi bérhez képest mindenhol, így a keresleti és kínálati oldalon is nagyobb bértömeg áll rendelkezésre.
Összefoglalva (IT-s) rétegtermék lett. Bocsánat, de "eszik, amit főztek", tartja a mondás
A PC-s móka már nem gyerekeknek illetve hobbi FIFAsoknak van, arra ott a 250 dolláros konzol, oszt jó 4-5 évig.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Sziasztok
A 3060 es 3070 megjelenese mikorra varhato?
-
sakal83
addikt
válasz Dyingsoul #29332 üzenetére
A VR mar régóta a jovő. Még ABU kezdte el a hypeolasat. Ha jol emlekszem az RX480 volt a messiasa mint a VRre tokeletes vga a vega56 vagy mi pedig a hbm ram dicsőítése volt. Jó sokaig hallottuk hogy a 4GBos mérete minden igényt kielégít a következő 100 évben mert huhadefeldolgoz mindent es a gddrnek nincs jövője
Egyébként tényleg jo a VR csak sisak nelkul lenne az igazi.
-
sakal83
addikt
válasz egyedülülő #29337 üzenetére
Jogos
Hogy on is legyen: jo lenne mar tudni hogy mennyi az annyi a 3xxxnel mert 180em van egy vgara ami egeti a zsebem
-
sakal83
addikt
válasz Yodamest #29579 üzenetére
Gyakorlatilag ha csak a 2080Ti- sebességét érné el, akkor még megvenni sem érdemes egy 2070S-sel szemben, ha valaki fullhd környékén játszogat, nemhogy cserélni...
ha ezek az árak lesznek, akkor piszok drága széria lesz. Akkor talán megvenném, ha a 2070s+50% lenne, de ez scifi kategória.
Fájó szívvel fogom megrendelni holnap a 2070S-et...
Az a szánalmas, hogy - ha jól emlékszem - másfél éve 105k-ért vettem sima 2060-at németországban
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz nubreed #29589 üzenetére
Tönkrement sajnos, és helyette kellene egy. De lehet, hogy beérem egy 2060S-sel. Nagy a szakadék. Talán a 3060 lehetne még jó a prognosztizált árért, de gondolom nem mostanában jelenik meg. És max akkor érné meg, ha minimum 2080S-et hozza. Érdekes, de a 1060 és 2060 között 60% volt a különbség teljesítményben. Most kötve hiszem, hogy ekkora lenne, de meglátjuk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- SONY LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óvodások homokozója
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest