Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyelőre nem tudni, hogy a tesszellálás miképpen hat majd a teljesítményre. Az AMD nyilván a hardveres megoldást preferálja, hiszen ők 8 éve foglalkoznak tesszellálással, és a Cypress egysége már hat generációs alapokra épül. Nyilván AMD ezen a területen előnyben van azokkal a vállalatokkal szemben, akik még csak 2-3 éve kezdték tanulmányozni a dolgot. Ez jelentheti azt is, hogy a vörös oldal már annyira érti a tesszellálást, hogy az általuk épített egység már alig foglal helyett a lapkán. Fix funkciós technikáknál általában ez a kérdés, hogy mennyire zabálja a tranyót az egység. Konkrétan fel lehet tenni a kérdést, hogy megéri-e alkalmazni. Nyilván az NV és az Intel jelenlegi véleménye szerint nem, az AMD szerint igen (de nekik ott van 8 év tapasztalat). Ráadásul a DX11-es rendszer konkrétan AMD fejlesztésre épül.
hugo chávez: Egyelőre úgy néz ki, hogy a fix funkciós textúrázó is hiányzik. Többet én sem tudok, de valami oka biztos van, hogy az NV nem beszél a grafikus teljesítményről, és kapálódzik a DX-ek ellen, valamint nyilatkozzák a PC-s GPU piac jelentéktelenségét.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
VinoRosso
veterán
talán nézz utána hogy , hogy mennyi idő alatt raytracel egyképet egy mostani CPU, nem tudom mirőé beszélsz, egyetalán nem, kellenek hozzá órák. Már is a GT200 kb 1 FPS-el renderelt, a videó alapján meg mindenki döntse el maga, hogy kell e neki, szerintem klasszisokkal jobb mint bármilyen dx-es fake GI probálkozás.
-
zuchy
őstag
Magadat cáfoltad meg ebben a hozzászólásban.
Azt mondod, hogy a Fermi a jövő játékaira lesz jó, utána meg hogy haldoklik a PC-s játékipar.
És a következő hsz-edben is temeted a PC-t.(#4353) Sonja: Ez nem hangzik túl jól, persze semmi sincsen megerősítve, de a tippem az, hogy annál azért erősebb lesz. Valamivel. Az alacsony Core/Shader freki nem tesz jót a teljesítménynek.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
DemonDani
addikt
ipad? az ipari hulladék, nem igazán hinném...
inkább a tegra alapú eszköz amiben elég kraft is van már, hogy az igazi komoly fejlesztők is neki lássanak, de még abban sem ezekben a generációkban, hanem inkább majd pár év mulva. Bár a mostani 2. generációs SoC kapcsán már Unreal motorral dolgozó fejlesztő pozitívan beszélt róla. De egyenlőre ez nem alap.
(Mjuk röppentek fel olyan hírek, hogy az Apple valamely eljövendő eszköze már a Tegrára épül, de mint mindent ezt sem erőssítette meg az Apple, bár egyáltalán nem lenne meglepő lépés)NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
janos666
nagyúr
Áhááá! Mindig is tudtam, hogy 2012 a monocrome tetrisz kézikonzolok újbóli felvirágzásának éve lesz. (Csak azt hittem ehhez előbb kell majd valami "világégés" is.)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
MPowerPH
félisten
Igen, úgy mint anno az R600 is, nem? Az is egy ütős chip volt, csak nem arra lettek irkálva a játékok.Azt mondták, hogy majd az új game -ek alatt... És mi lett belőle?
Itt nincs olyan, hogy több évre terveznek egy sorozatot, 1 év múlva már jön az új széria, ami megint egészen mást tud. Itt olyan nem létezik, hogy a jövőbe.
PC -s játékpiac meg nem hever egészen romokban, csak sok a warez. És PC -re van játék, nem tudom mi a gond vele. Le nem ülnék konzol elé, nekem nem jött be. HD -ban nézve egy azonos game, Xbox -on csúnyább mint egy pc -n. A Fermi meg pont a gamereket célozza meg, a munkaállomásokra ott a quadro széria.De elég érdekesen fogod fel a dolgokat, inkább nyomok egy popcorn -t.
Más: Jól veszem ki, Fermi nagy bukta lesz? Egyáltalán nem értem mit titkolóznak, semmi nem szivárog ki. Rosszat sejtek. Bár ha igaz a 700$, akkor hiába várom, hogy csökkenjen az 5000 -es széria ára, talán még emelnek is rajta.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Angel1981
veterán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Fél éven belül nem. Maximum egy pipe cleaner lapka. Q3 végére lehet leghamarabb 28 nm-es generáció.
A 22 nm majd 2012-ben jön (a vége felé), de csak a GloFo-tól. A TSMC 20 nm-re ugrik, ami azt jelenti, hogy leghamarabb 2013-ban (az év második felében) lesz nekik gyártósoruk.
(#7708) alibaba78: Lehet, hogy berakták a készletre, de csak holnap délután lehet szállítani. Persze úgyis webes rendelés szóval nem számít, hogy jelzik a készletet. Teszt holnap lesz, de azt nem tudni, hogy kinél, mert nem sokan kaptak kártyát. Az Anand biztosan kapott, mert a konferencián mérgesek voltak rájuk a konkurens újságírók.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Oliverda
félisten
"nade a 22nm-es kartyak jovore a best buy kategoria lesz"
Aha, főleg hogy ilyen nem is lesz jövőre meg pláne nem. Ebből is látszik, hogy mennyire képben vagy. Össze-vissza irkálni hülyeségeket meg nem nehéz.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Na és ezt melyik x86-os platformjukkal teszik meg? Csak akkor gyere emulálással, ha levezeted, hogy hogyan képzeled el.
(#7717) gbors: A Cypress gyorsabb a GF104-nél. Nem is kevéssel. A Barts is gyorsabb bár nem annyival viszont 400 millió tranzisztorral beljebb van. Mindezt ugyanolyan gyártástechnológián. Ez architekturális előny.
(#7716) Crytek: Ne számolj 10 dollárral, ha értékelhető eredményt akarsz. Teljes áron is maximum 5 dollárral érdemes számolni. A mostani áron még 1 dollárral sem. És ne felejtsd el, hogy annak a 22 millió dolláros fejlesztési költségnek egy (nem jelentős) részét a Crytek állta.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen, ebben igazad van. Fogalmazzunk úgy, hogy a GeForce van lemaradva architekturálisan a Radeon mögött. És akkor a Tesla/Quadro architekturális előnye a FirePro és a FireStream ellenében nem lesz lerombolva. Köszönöm a korrekciót.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mutass valakit, aki ablakban játszik?
(#7831) rumkola: Ha a te szemedben pozitív az NV hozzáállása, akkor lelked rajta. Azzal csak nyersz, hogy a GPU-s cloth modul csak CPU-n fut a Mafia 2-ben. Mi lehet ennél jobb a júzernek. Nem megy egy GPU-val a PhysX, így elmegy és vesz mellé egy dedikált társkártyát. Ez annyira egyértelmű, hogy a júzer érdeke, hogy még az NV is meghozza az áldozatot, és lehetővé teszi a physx külön kártyán történű gyorsítását.
És mindezért ki a hibás. Természetesen én, hogy védem a júzer érdekét. Én kérek elnézést, hogy azt mertem gondolni, hogy az alacsony gépigény előny a felhasználónak.
Linkeld be, hogy hol írtam, hogy a GTX 460 elavult.(#7837) rumkola: És az AMD-nek van a leggyorsabb VGA-ja illetve ők vezetik a VGA-piacot. Ennyit arról, hogy nem jött be.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerinted az összes eladást figyelembe véve, a comsumer rétegből hányan vásárolnak fejlesztésre VGA-t? Elég, ha százalékot mondasz. Javaslom, hogy nullával kezdődjön a tizedestört, akkor van esélyed eltalálni.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Ez a grafikon jól mutatja, hogy senkit nem érdekel ez mivel a játékokba más a helyzet és ezek a vga-k arra lettek kitalálva. XD
Mod: Ezt a képet meg már szerintem az összes létező ati/nv topikba belinkelted szal már mindenki láthatta, hogy opencl-be szar az ati.
[ Szerkesztve ]
-
Bj Brooklyn
aktív tag
Az ASUS is valami hasonlót nyom gyárilag a Voltage Tweak rendszerével!
"...könnyedén gyorsabb tempóra ösztönözheti az újdonságot, ugyanis segítségével elérhető akár az 1157MHz-es GPU sebesség is..." Azért a shader és memória órajelre is kíváncsi lennék !!!Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest