- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a bemutatót .
-
mhydas99
senior tag
Persze, nem is szabad. De a tobbi gyereknek mondhatod, akikkel a sracok napi 6-8 orat toltenek a suliban. Ilyenek. Es beilleszkedes miatt meg igenis jot tesz a gyereknek, nehez manapsag az elet, segiteni kell, ne induljon hendikeppel...de nem azt mondom hogy el kell kenyeztetni vagy bunkot kell belole nevelni. Egyszeruen csak ilyen aprosagokkal lehet segiteni, hogy ne szivassak halalra a suliban...
Azert a gyerekekre jellemzo, hogy a suliban toetent dolgoknak jo ha csak a felet meselik el...nagyon sokakat gunyolnak, terrorizalnak es kb. sosem derjl ki egy szulonek, hacsak nem borul a bili. Sok szulo hiszi hogy az o gyereke nem ilyen, o beszelni fog mert mindent meg lehet vele beszelni, ugy lett nevelve...hat sajnos ez tevhit. Ugyhogy nyitott szemmel, jo tanacs. -
Árban eleg kicsi a különbség , még kérdés mekkora a gyerek.
Én mondjuk a gyerek és a mobil témakört kicsit kerülöm, elég sok Z generációst tanítok, látom a bajt sajnos.
Brutális gondokat okoz a mobilhasználat, autizmushoz mérhető tünetekkel, szerzett autizmus...De ez már mas tema. És jön a 2009 utáni alfa generáció..Na ott lesz baj.
-
mhydas99
senior tag
A gyerekeknek, plane ha fiuk, akkor a penzkereten belul a leheto legerosebb telefont erdemes venni. Miert? Azert mert gamelnek. Es egymassal versenyeznek, nem csak a jatekban, de a telok specifikaciojaban is. Es egy gyereknek fontos, hogy vaganykodjon. Nekunk is az volt.
Szerintem meg a Pocos ajanlas nagyon jo, az a legjobb vetel annyi penzert. En magamnak sosem vennek Pocot, de egy srac imadni fogja es az ove lesz adott aron belul garantaltan a legjobb telo.
Es ez szamit, sajnos. -
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
CMF-nél nem mennék feljebb. 😉
-
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Itt sokan tudnak segíteni, de ha a legerősebb processzor és GPU a szempont , akkor Poco X7 Pro szerintem a jelenlegi legjobb vétel az általad említett ársávon.
Esetleg F6 még
-
Krugszvele
senior tag
Szia!
Mobilt szeretnék a gyereknek, le kell cserélni a mostanit.
Elvásárok:
256 GB tárhely
a lehető legerősebb processzor/gpuOlyan 120-150 ezer ft a keret.
A többi tényező nem szempont. Mit javasolnál?
-
Igazából az látszik, hogy az általad felsoroltaknak mind van erőssége és gyengesége is.
Ami nem baj, mert így mindenki jól tud egyensúlyozni azon, hogy számára mi a fontosabb.
Egy kis kompromisszum mindenhol elfér még 200 ezer alatt, de lehet lesz, akinek a Samsung vagy épp a Moto betalál.
Ha meg kis méretű cucc, akkor Pixel 8a.Sok jó vétel már, és ez az ársáv, ahova minden gyártó jobban összpontosít. Nem véletlen, hisz a Samsungnak is az A56 és az A36 , illetve az elődjei a húzó darabszám.
15%-kal tud többet elvileg a Samsung A56-os, ami nem rossz, árban is kb egy szinten mozog, a Nothing valamiben többet, valamiben kevesebbet ad.
A nyers droid és a teljesen bloatware mentes felülete viszont nagyon bejön szerintem sokaknál.
Ha csak a szubjektív véleményem a kérdés, én csak sík üveges telefont veszek, volt ívelt, nem tudtam megszokni, másnak meg az jön be. Így nálam a moto-kból sok ki is esik emiatt. Meg a G55 kéretlen appjai is elrettentőek voltak. De szerintem az edge-nél nincs ilyen.
-
mhydas99
senior tag
Nem rossz kis telo, de mar eros a konkurencia.
Ha a design illetve a Nothing OS fontos, akkor jo vetel.Hasonlo aron kaphato a Samsung uj A56-osa (256 GB verzio Yettel feltoltokartyaval 160 ezer korul van).
Hosszabb termektamogatas, IP67 vizallosag, OneUI, AI funkciok, vallalhato, kozepkategorias kamerak, vegre jo chipset (kb. 20%-kal erosebb, mint a Nothinge).
A kijelzovedo uveg is GG, habar lassabb a toltes de Samsungos korokben meg igg is a leggyorsabb (45w).
Aztan kaphato Moto edge 60 Fusion is hasonlo kepessegekkel, mint a Nothing, de olcsobban. Van amiben jobb, van amiben kisse gyengebb, de atlagosan kb. ugyanazt nyujtja. Cserebe nincs hatlapi uveg, ami serulekeny, de jobb fogast biztosito muanyag hatlapot kapott igen, hajlithato kijelzovel. Fogasban ezerszer jobb, mint a lapos kijelzo, de teny hogy nehezebb ra vedouveget/foliat kapni.
A Xiaomi 14 Pro+ 5G is jo vetel nagyon, ha valaki szereti a Xiaomit es a bloatwareket.
Kameras fronton ebben az arsavban egyertelmuen a Pixel 8a a legjobb. Persze zoomkamera nincs benne, de nem nagy ervagas sztem. A chipset is ebben a legerosebb, baromi jo a fogasa, mivel csak 6,3 colos a kijelzoje, ami nagyon minosegi. 7 ev tamogatas van ra, vanilla droid. Porgos rendszer, IP67, 2000 nitnel erosebb kijelzo, eSIMes ez is, 1 napot siman biro akksi es meg vezetek nelkul is toltheto, igaz lassan (kb. 4 ora 0-100).
Szoval opvio van boven, mindenki azt vesz amit akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Ismét egy rendelés és egy újabb kis bemutató!Nálam járt a Nothing 3a Pro kiadás, amelynél a hardveres...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest