Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
A mailbox.de es a direkt szallitas nem ugyanaz es messze nem mindenki csinalja. Geondolom ez neked most ujdonsag. Nezd, ertem en hogy probalod az arcod menteni azok utan amit ma itt produkaltal, de akkor azt vagy ugy csinald hogy nem irsz vagy finomabban, de legalabb nem ilyesmivel amit itt most probaltal most mert ez maximum csak kinos.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
félisten
válasz gainwardgs #45156 üzenetére
Mi a lényeg benne ?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
S_x96x_S
addikt
> Mi a lényeg benne ?
A pár napos [ rtx5080 ~= rtx4090+10% ] vita másképen.
HwUnboxed szerint
- Ha a leak igaz,
- akkor a múlt alapján - az RTX 5080 -et inkább RTX 5070-nek kellene nevezni.persze ez nem olyan egyszerű -
csak teljesítmény alapján nem lehet igazán kalkulálni,
ÉS egyetértek Busterftw:"Persze aki olyan hulye, hogy sima cuda mag szamra alapoz,"
mert a PRICE-ra is kell alapozni.
De amúgy pontosítanám Busterftw-t,
mert a HwUnboxed a CudaCore /Memory/VRAM -ra alapozott és nem csak a cuda magokra.[ Szerkesztve ]
Mottó: "A verseny jó!"
-
félisten
válasz S_x96x_S #45159 üzenetére
és a HU honnan tudja ezeket? mert sehonnan.Pletykákra alapoz.
8800XT-t minek kellene nevezni a leakek alapján ? vagy a 7800XT-t minek kellett volna nevezni? mert én maximum 7700 XT nek hívnám.
Az Nvidia majd a teljesítmény alapján nevezi el, nem az alapján hány Cuda magot tartalmaz ha ez valójában az 5080, mert ezt sem tudjuk...
Ez mellett kell a valós teljesítmény, kell az ár, és kell a valós bejelntés, mielött elkezd az ember háborogni, mert igazából csak ezeket nem tudjuk, meg valójában semmit.. ez így ebben a formában csak egy felesleges Nvidia fikázás ami kezd kib..szott fárasztó lenni ebben a topikban. ettől a 4 AMD tulajtól aki csinálja a fesztivált itt.
Kopite szerint 7 féle mérnöki mintát küldtek ki gyártásra. Ennyit osztott meg redditen. ez a Topik témájába vág.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
S_x96x_S
addikt
> és a HU honnan tudja ezeket? mert sehonnan.Pletykákra alapoz.
te meg arra alapozol, amit mások leirnak a videóról.
Nézd meg az eredeti videót, ha véleményt akarsz mondani,
> és a 8900XT-t minek kellene nevezni a leakek alapján ?ezzel nem foglalkozott még a HwUnboxed,
de szerintem a zen5 -után - az AMD-t se kiméli majd.> Ez mellett kell a valós teljesítmény, kell az ár, és kell a valós bejelntés,
a hwunboxed: a Flagship(x90) - és az x80 relative különbségek alapján következtetett,
és ez alapján a relativ teljesítmény tényleg x70 class-nak kellene lennie, hogyha az nVidia következetes akar lenni a termék-kategóriákkal.A véleményem:
IF ( ár inkább x80-as lesz ) && ( a teljesítmény x70-es )
THEN akkor tényleg szerencsésebb x80-nak elnevezni.persze az árat még nem ismerjük.
Én bízok abban, hogy az x80 - majd x70-es árban lesz
( vagyis a flagship ~ 40% -a és nem a 60%-a )
és ha nem, akkor csalódott leszek az nVidiában - mint mindenki itt a fórumon.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz S_x96x_S #45161 üzenetére
Én semmire nem alapozok. Nem írtam sehol teljesítmény találgatást amit én szültem, sem erre utaló spekulációt mert nem tudom és nincs olyan pletyka sem amiből erre következtetni lehetne, mert nem tudjuk az órajeleket ,sem a valós fogyasztást, és az elnevezést ,hogy melyik cuda magszámmal nevezett modellt valójában minek fogják hívni...
Az mnellet Nvidia mindíg bemutatott valami extra új dolgot a megjelenéskor....
A megjelenés elött 3 hónappal lesznek elérhető chartok majd ahogy az szokott lenni, majd kb ennek ahónapnak a végén .Ezt a Hu sem tudja, nem nézem meg az eredti videót, mert napi szinten követem a pletykákat ezzel kapcsolatban, azért linkelem be ide a topikba napi szinten őket.
Ha most véleményt kellene írnom ,nem lesz 4090 teljesítményű az 5080, innentől kérdés mennyivel lesz gyorsabb mint a konkurencia, minek fogják hívni.
Ha az 5080 mégis 4090 teljesítményű lesz akkor 1200 dollárért is nagyon vonzó ajánlat lesz a most 1800 doláros 4090 helyett, és nem lesz alternatívája a konkurenciától tehát az 5080 és a 5090 is unavailable category lesz, AMD pedig maximum 800 dollárra lőheti be az RDNA 4 et, ha igaz az hogy nem lesz magas kategória.
Inenntől a Ami lényeges a legtöbb embernek, hogy az 5070 Ti és alatta mit fog hoznim,tehát minden az 5080 teljesítményétől függ, az 5090 igazából kevésbé izgalmas a jelenlegi helyzetben...[ Szerkesztve ]
-
S_x96x_S
addikt
> Én semmire nem alapozok. Nem írtam sehol teljesítmény találgatást amit én szültem,
...
> Az Nvidia majd a teljesítmény alapján nevezi el,
...Szerintem ugyanaz a helyzet mint a korábbi prededens-el.
az nVidia tesztelni a közvéleményt; és ha nagy a felháborodás, akkor visszakozik.
"NVIDIA Cancels GeForce RTX 4080 12GB, To Relaunch it With a Different Name"nézd meg az RTX 4090 és az "RTX4080-12GB" arányát és
teljesen hasonló a mostani leak-hez.Bandwith: fele
VRAM : fele
Cuda cores: ~ kevesebb mint a fele.> ez így ebben a formában csak egy felesleges Nvidia fikázás
> ami kezd kib..szott fárasztó lenni ebben a topikban.
> ettől a 4 AMD tulajtól aki csinálja a fesztivált itt.kezdesz átmenni struccba.
A HwUnboxed videójáról te kérdeztél, vagyis máskor ne játssz a tűzzel.És szerintem egyértelmű - Ha nincs felháborodás,
akkor az nVidia most már sikeresen lenyomja mindenki torkán
a [""RTX4080-12GB""]-es trükköt.És ne a hír vivőjére legyél mérges,
hanem az nVidiára, hogy megint elinflálni akarja a kategóriákat.Az AMD GPU-soknak azért fontos a versenyképes nVidia ár, mert akkor lesz olcsó AMD GPU ár - és vica - versa. ( ami a versenyből következik ) Vagyis vedd észre a közös érdeket !
Ha meg nVidia részvényes vagy,
és az áremelésben vagy érdekelt, akkor nem árt jelezned.Vagyis elfogadható-e az RTX4080-12GB trükk az RTX5080 -al vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
S_x96x_S
addikt
nem nagyon tartogatják a részvényeiket az Nvidia vezetők és a biztosra mennek.
"Nvidia CEO and execs cash in on $1.8 billion worth of Nvidia stock — largest stock sale in chipmaker's recent history"---------
És egy MLID leak
"RTX 5090 Laptop GPU specs teased by @mooreslawisdead
💻 GB203 GPU , ~377mm2 die size
💻 24GB GDDR7 ; 256-bit memory bus
📅 Late Q1 2025 or early Q2 2025
https://youtu.be/Gy4HAJdjeRA?t=127Mottó: "A verseny jó!"
-
félisten
válasz hokuszpk #45163 üzenetére
No offense de nézd meg mire reagáltam :
"te meg arra alapozol, amit mások leirnak a videóról"
én erre írtam hogy nem írtam erre utaló Spekulációt senki véleményére aki erre a videóra alapoz meg sem néztem és nem édekel mások véleménye ez alapján.
és azért hadakozok mert szeretem a topikot é smert szét van barmolva a hittérítők által.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz S_x96x_S #45164 üzenetére
atyavilág. Mit kérdeztem amit nem válaszoltam meg magamnak teátrálisan? röhej tárgya a szememben hogy egy meg sem jelent kártyáról ítélkezel, amiről semmi fogalmad sincs mit hoz és mennyiért. nem ráérnél ezzel akkor ha tudsz is róla valami konkrétumot?AMD könnyen lenyomta a torkodon a saját trükkjét. még pénztárca barátnak is állítod be mások szemében...
-
félisten
válasz Chiller #45165 üzenetére
Nem én gondolom így, hogy ez vonzó lesz, hanem az ez az Nvidia gondolkodása akkor, ha az 5080=4090 teljesítményű lesz és a konkurencia AMD alatta kezdődik 30 % kal.
Sajnos ez lesz a valóság, hogy akkor már két kártya lesz konkurencia nélküli teljesítménnyel a trónon.. Ezzel nem tudok mit kezdeni,.Én leírtam, hogy fog akkor a felhőkben csücsülni két SKU amit oda áraz Nvidia ahova akar.
Épp ezért bizakodok, hogy ez nem fog megtörténni.[ Szerkesztve ]
-
S_x96x_S
addikt
> röhej tárgya a szememben hogy egy meg sem jelent kártyáról ítélkezel,
Abban igazad van, hogy végül nem jelent meg az "RTX4080-12GB",
de azért véleményem - a szándékról - lehet .> hogy egy meg sem jelent kártyáról ítélkezel,
Nézd már meg azt a videót, ahelyett - hogy itt flamelsz.
Teljesen elbeszélünk egymás mellett.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz S_x96x_S #45170 üzenetére
Egyértelműen nem a 4080 12 GB ról beszélek, ami amúgy megjelent más néven ,hanem az ha a 5080 4090 teljesítényű lesz és az AMD az 5070 kártyákkal fog hadakozni, nyugodtan nevezheti 5080 nak azt a kártyát az Nvidia, miközben AMD meg az 5070 szintjén lévőt 8900XTX nek vagy bárminek, nincs jelentősége.
Én bízok abban hogy az 5080 nem hoz 4090 teljesítményt.
[ Szerkesztve ]
-
S_x96x_S
addikt
> Én bízok abban hogy az 5080 nem hoz 4090 teljesítményt.
de te irtad: "röhej tárgya a szememben hogy egy meg sem jelent kártyáról"
mondasz véleményt. De akkor te miért csinálod? Mi alapján bízol ?Ha neked lehet, akkor a HwUnboxed -nek is lehet véleménye:
A Hwunboxed szerint az 5080 -as a leak alapján - a mind a fele speckóval -
inkább az x70 -es nevet érdemelné meg.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
deathcrow42
aktív tag
4080 -> “jelenlegi” 5080 spec
4N -> 4NP - egyszamjegyu perf novekedes, TSMC szerint 6%
Ezt az egy adatot tudjuk, ez TSMC hivatalos
320W -> 400W - 25% tdp, de ilyen szinten nem hinnem, hogy ez 1:1 perf novekedest okozna
Ada - Blackwell “ipc” növekedés vagy perf/watt érték… nah erről nincs confirmed /leak infó se nagyonVan az a lehetőség, hogy az 5080 > 4090 teljesítmény meglesz. A hírek szerint az Nvidia minden lehetséges vonalon az 5xxx-t fogja tolji, mert az még durvábban pénzt nyomtat nekik. Pláne, ha gamingben az 5080t kb ugyanannyi áron tudják gyártatni, mint a 4080 supert és rátesznek egy 1200-1300 dolláros árcédulát…
[ Szerkesztve ]
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
S_x96x_S
addikt
Te kérdezted,
a HWUnboxos videóról, hogy "Mi a lényeg benne ?"
Leirtam.
Ha nem tetszik az amit leirtam, akkor nézd meg te.> Semmit nem értettél meg abból amit leírtam.Konkrétan semmit.
???
ha TE nem nézted meg a videót,
akkor szerintem TE nem értettél meg semmit se a HWUnboxed videójából és mondanivalójából.> Semmit nem értettél meg abból amit leírtam.Konkrétan semmit.
ezt irtad:
"Az Nvidia majd a teljesítmény alapján nevezi el, nem az alapján hány Cuda magot tartalmaz "
amire én felhoztam azt, hogy valószínűleg elfelejtetted az "RTX4080-12GB" esetét.---
Persze az nVidia annó 2 évvel ezelőtt hivatalosan is elismerte,
hogy "rosszul nevezték el" és viszakoznak;
és most szerintem csak annyi a változás,
hogy tanultak belőle és "csak a gyengébb verziót" tervezik kiadni,
hogy ne legyen túl zavaró - mint két éve.nvidia: "Unlaunching The 12GB 4080"
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/12gb-4080-unlaunch/
"The RTX 4080 12GB is a fantastic graphics card, but it’s not named right. Having two GPUs with the 4080 designation is confusing.
So, we’re pressing the “unlaunch” button on the 4080 12GB. The RTX 4080 16GB is amazing and on track to delight gamers everywhere on November 16th.
If the lines around the block and enthusiasm for the 4090 is any indication, the reception for the 4080 will be awesome.
Még annó te is kommentelted a hírt:
b.:""Az előző generációkra alapozva a CUDA magok vágása miatt maximum 4060Ti lehetne. valószínűleg a közvélemény miatt léptek így.. vagy pedig az AMD miatt..""
és a HWUnboxed - pont a te 2 évvel ezelőtti véleményedet képviseli.
és hasonlóan mint te - az "előző generációkra alapozza" a véleményét -
ami szerint - inkább 5070 lehetne az amit az nVidia 5080 -nak szán.Szerintem érdemes végignézni:
"RTX 5080... More Like RTX 5070? - Rumored Specs vs 10 Years of Nvidia GPUs"
https://www.youtube.com/watch?v=cvL-Mplhog8És a Youtube videó TOP kommentje a HWUnboxed-nek címezve -
nagyon jól megfogalmazza a lényeget.
"So, basically you're worried RTX 50 is going to be a repeat of 40 series? Remember Nvidia tried to sell us a 4080 12gb for $1000. It kind of looks like they're trying this again, but this time making one 80 class card which is really a 70 class. I kind of expected this. Nvidia is good at slowly boiling consumers. Weird how people already forgotten the 4080 12gb. Nvidia is just repeating itself."Itt csak az aggódik, aki emlékszik az RTX4080-12GB esetére.
de amúgy is - egy AMD-s nek miért fájna az, hogy az nVidia megint el akarja játszani ugyanezt?Mottó: "A verseny jó!"
-
X2N
őstag
válasz S_x96x_S #45175 üzenetére
Jó benézték amúgy, nem 4nm az Ada. Csak én gondolom hogy az a brutális ugrás véletlen lenne közvetlen a bányászláz után? Mért is nincs mindig átlagban 140%-al növelve a cuda magok száma ahogy bányászláz után is megtették, előtte átlagban csak ilyen 20-25%-okkal növeltek mindig ez is véletlen lenne? Moore Laws dead.. tudom Jensen is megmondta...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Csak én gondolom hogy az a brutális ugrás véletlen lenne közvetlen a bányászláz után?
Igen, valószínűleg csak Te A Turingban beduplázták az ALU-kat kiszolgáló infrastruktúrát (legalábbis a nagy részét), és az addigi közös lovon ülő FP32 és INT32 műveletek saját "környezetet" (datapath) kaptak. Az Ampere meg az INT32 datapath-ra ráültetett FP32 feldolgozókat, úgyhogy most van egy olyan közös, kevésbé hatékony datapath, mint a Pascalban, és van egy FP32-exkluzív. Ennek következtében a duplaannyi feldolgozó nagy általánosságban messze nem jelent dupla teljesítményt a Turinghoz képest.
Szóval ez egy evolúciós sztori volt, logikus lépésekkel, és ezután az Ada-ban az SM nem is kapott különösebb átalakítást, az ALU-számok is csak a 4090-nél ugrottak nagyot, a 4000-es generációban inkább az órajelek hozták a teljesítménynövekedést.[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
félisten
válasz S_x96x_S #45175 üzenetére
Olyan dolgok miatt megy a háborgás amit valójában nem tudunk még mert nem tudjuk a specifikációkat. Ezt leírtam már 3x.
Egy leaket nem lehet tényként venni, mert nem az! ezek még nem is olyan hírek ami már szinte biztosra vehető. Ez egy lehetőség aminek sok oldala van.
Amikor én akadtam ki a vágáson, az már kész specifikációkról szólt. Itt csak remények vannak,( ami nem egyenlő azzal hogy leírok egy kártyát valami infó miatt) idegeskedni előre meg leírni egy kártyát nem szabad semmit. Majd jönnek a részletesebb pletykák hamarosan.ahogy elkezdődnek a tesztelések és a kiküldött minták nyúzása.
Lehet ebből még jó dolog is.[ Szerkesztve ]
-
deathcrow42
aktív tag
A 3090t sem a 4080 verte, hanem már a 4080 12G… szal izé… 4070 Ti. Ez az 5080 szakadék az 5090hez képest alsó hangon gyanús. És ha elégedetlenek vagyunk, akkor igenis panaszkodni kell, mert célt érhet.
Hogy a végén az Nvidia csinál megint egy átnevezést…
[ Szerkesztve ]
Ex frostshock.eu szerkesztő :)
-
X2N
őstag
válasz Cagm^c #45183 üzenetére
Az viszont látszik hogy a 60-as 70-es széria hanyagolva van elég rendesen évek óta, és mivel nem lesz jelentősebb ugrás a node-on, így nem fognak jelentősen több CUDA magot kapni az 5000-es széria ezen tagjai, 700-900-as sorozatnál se volt csíkszélesség váltás, csak a flagship tartalmazott több magot. Ha megint lejjebb csúsztatják a termékpalettát, akkor árat is emelnek, ahogy 2 éve is, mert megveszik az emberek a 4070 Ti/4070Ti Supereket ilyen áron is. Lehet készülni a 800+USD-s 70-es kártyára. Persze volt olyan amikor olcsóbb és gyorsabb is volt egy széria 10XX.
[ Szerkesztve ]
-
-
hahakocka
senior tag
válasz Busterftw #45148 üzenetére
Inkább az a vicces, hogy amiket s ahogyan írogatsz IPON fórumon, s ott mindenki kiröhögi elfogultságodat is. Az nem NV fan only fórum hanem mindenkié.
Attól hogy nem hiszed el hogy ez volt s hogy hülyeség, attól még igaz. Zöld felhők közt álmodozz tovább.
Most úgy néz ki a jelenleg is 4 féle NV kártyával rendelkező kolléga is átvált az év elején. Talán ők egy idő után átlátnak szitán.... Ahogy én is . Múltkor láttátok a 10 évre visszanyúló részletes HWU videót gondolom. Na ezek miatt és a 12 PIN, a kevés vram miatt és a túlzó ár és nem akkora nagy RT csodálat miatt nem vesznek már NV t az ismerősök is 10-15 év után. Remélhetőleg az 5080 igazából 5070 lesz csak pletyka, de ne felejtsük a 4080 esetet is ami kiderült hogy bezony nem úgy akarták azt kiadni eredetileg ahogy. Meg már elegük volt a 3-4 féle kiadásokból pénztárca lehúzó elemek. Kiadsz egy valamit s az elég erős ala 5700 ami a supereket is utolérte driverekkel szinte 3-4% ide oda új gameknél. Az eredetieket meg szétverték. Most van super, ti, super ti remélem lesz Ultra is majd.[ Szerkesztve ]
-
X2N
őstag
válasz TESCO-Zsömle #45185 üzenetére
Azt lehetett hallani hírekben hogy annyira nem jó a kihozatal az új TSMC nodon, így sanszos hogy az 5080-as is kicsit magasabb áron fog indítani mint a 4080-as, a 4080-as is drágább volt megjelenéskor mint 1000USD, 1200USD+ volt az inkább(Azért vettem inkább XTX-et 2 éve), de azt be lehetett tudni annak hogy vissza kellett táncolnia az nvidiának a TSMC-hez. Majd dobnak rá még egy kicsit és beárazzák 1300USD MRSP-re. Szerintem az 512bit-es busz nem lesz meg a 4090-nél, az a kártya 1600-1700USD körül fog nyitni, most nem fognak árat emelni ennél jelentősebben. Amúgy is túl nagy lenne a kettő közti ugrás ha megnézzük a múltat, ~25-30%-al lehet drágább lehet a 90-es kártya a 80-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
oke, de ez ha jolemlexem a cimre, kb. egy talalgatos-pletykamegbeszelos topic ( "... jövője - amit tudni vélünk" ) szoval a "szét van barmolva a hittérítők által" kitetel nehezen ertelmezheto, esetleg akkor, ha masik gyartorol ( mondjuk az eljovendo Intel vagy AMD szeria ) szolo spekulaciokrol van szo.
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Raymond
félisten
-
X2N
őstag
válasz Raymond #45190 üzenetére
Ezek csak kifogások, régen ilyen nem volt mint manapság, a 60Hz-es monitorral is vertem a mezőnyt TDM-be CS:S-ban még egy deagle/scout-al is úgy hogy össze vissza tört a kép, maga a játék 350fps-el ment, jobb lett volna a szememnek egy 300Hz-es monitorral? Persze, de maga a netkód 64, nagyon max 128 tickrates szerveren fut, úgyhogy hiába látok több frame-t nem lesz pontosan ott ahol látod az ellenfél az interpoláció miatt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz deathcrow42 #45182 üzenetére
Egyértelműen hangot kell adni és panaszkodni is kell.A 4080 12 GB nál mindenki kiakadt a bejelentés után.Én is,ott mar egyertelmu volt minden.Itt meg talalgatunk.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hokuszpk #45189 üzenetére
Az is.Épp ezért kell a helyén kezelni a leakeket.Semmi nem biztos.Onnan indult ez az egész,hogy valaki tényként kezeli a HU videóban elhangzott dolgot es fuck off Nvidia van.
Én ezt tettem szóvá,hogy ez nem tény.és ment félre itt pár embernél a dolog.
Lépjünk túl ezen az agonizáláson,mert szetcsúszott a topik.köszi![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz deathcrow42 #45194 üzenetére
Minden megjelenes elott ez van
Azt hogy semmit nem tudunknes ugy ekezunk valamit na azt en sem ertem -
félisten
Így van. Ráadásul sok problémát az árazással meg lehet(ne) oldani. Ahogy egyszer mondta valaki itt , nincs rossz kártya, csak rossz ár.
Mondjuk az ilyen Twitteress szavazások nem biztos, hogy jót fognak tenni nekünk az Nvidias árazás megállapítására, hisz majd azt gondolják ide várja a pór nép amúgy is akkor miért ne...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
4 hónapra rá várható a 24 Gb verzió 1000 dolláros áron. Pletyi!!!![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát de akkor tényleg minek szidjuk az NVIDIA-t, ha az emberek pollokban üzenik, hogy "plz szopassatok minket az árazással"
Nekem amúgy továbbra is az a véleményem, hogy ha FPS / USD-ben van 40% körüli javulás (és 1-2 év után nem fut ki a VRAMból), akkor az egy korrekt generációváltás, a pozícionálási szaroktól függetlenül. Ha a gyártó szállítja az értéket, akkor nem akarok turkálni a zsebében.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Busterftw
nagyúr
válasz hahakocka #45187 üzenetére
Persze, a fórum mindenkié, ettől függetlenül ha valami tényszerűen marhaság, az tényszerűen marhaság.
Lásd 1 német webshop számai nem egyenlőek az EU számokkal, ahogy a 10 haverjaid sem mérvadóak ha trendeket nézünk.
(hozzáteszem a mindfactory legalább objektív adat, nem pedig a trust me bro haverok)"Múltkor láttátok a 10 évre visszanyúló részletes HWU videót gondolom."
Láttuk, többször is, többször is mi magyaráztuk el miért hülyeség.
Ismétled ugyanazokat a köröket, aztán te beszélsz zöld ködről.Vegyél azt amit akarsz. Tudjuk tudjuk, majd jövőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest