Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz Nandusz #9465 üzenetére
Az afterburner curve-nél kell az adott ponton egy Ctrl+L-t nyomni.
De ha eléred a powerlimitet akkor hiába lockolsz is vissza fog esni az órajel. Viszont éppen emiatt kell levinni az adott órajelhez tartozó feszültséget (vagyis fordítva, az alacsonyabb feszültséghez emelni az órajelet)
Én a 1080Ti-al úgy csináltam, hogy megnéztem gyárilag milyen feszültségnél milyen órajelet vesz fel majd azt belockoltam (pl 2Ghz) 1.025V. Indítottam a 3DMarkot és lehetett is látni, hogy powerlimit miatt visszavett.
Akkor utána lementem 1.000V stbstb addig játszva ameddig még stabilan ment. Így megkapom, hogy az adott órajel mekkora feszültségnél stabil még.
---------------------
Más, 1080Ti-os tapasztalat alapján az MSI Afterburnerben található OC Scanner nagyon közeli értéket ad a manuális tuningoz. Érdemes leszedni a legfrissebb bétát mert valamelyik verziótól pontosabb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest