Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
Nandusz #9465 üzenetére
Az afterburner curve-nél kell az adott ponton egy Ctrl+L-t nyomni.
De ha eléred a powerlimitet akkor hiába lockolsz is vissza fog esni az órajel. Viszont éppen emiatt kell levinni az adott órajelhez tartozó feszültséget (vagyis fordítva, az alacsonyabb feszültséghez emelni az órajelet)
Én a 1080Ti-al úgy csináltam, hogy megnéztem gyárilag milyen feszültségnél milyen órajelet vesz fel majd azt belockoltam (pl 2Ghz) 1.025V. Indítottam a 3DMarkot és lehetett is látni, hogy powerlimit miatt visszavett.
Akkor utána lementem 1.000V stbstb addig játszva ameddig még stabilan ment. Így megkapom, hogy az adott órajel mekkora feszültségnél stabil még.
---------------------
Más, 1080Ti-os tapasztalat alapján az MSI Afterburnerben található OC Scanner nagyon közeli értéket ad a manuális tuningoz. Érdemes leszedni a legfrissebb bétát mert valamelyik verziótól pontosabb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest