- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
zebra_hun #37682 üzenetére
Nagyjabol 2x a teljesitmenye a 3080hoz kepest.
New World alatt a 3080 elvolt olyan 200-220W-ból, ez a 4090 meg nagyjábol vegig 100W alatt van. Durva. 😁
Tegnap beuzemeltem, de csak pcie 3.0-ban ment, persze a hangkartyamat ki.kellett venni az amugysem tul sok slottal buszkelkedő apexből, pedig a 4x slot az jó volt neki.
Kivettem, alaplapi bios update után ment szepen a 4.0, 16x. 35k graphics score lett TimeSpyban, de mivel a hangot istennek se tudtam megcsinalni az alaplapi realtekkel, ezert visszatettem a soundblastert, de csak az also pcie-e sin maradt szabadon a böszme 4090 miatt, ami most 4.0, de csak 8x sebesseggel megy (ami ugye egyezik a 3.0, 16x-al, rá is mértem, passzol), csak így van 10% mínuszom. 10k Speedway vench vs 9.2k pont.
Szoval vagy kiveszem a 980Prot, es megy a 970 mellé a ram melletti M2 DIMM slotba, vagy nem tudom....Vizezni nem igazan akarom, masik alaplapot sem kívánok venni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest