- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Nem 300K-ért vettem, hanem 283-ért, a szállítást most ne nézzük. Bírom, hogy mindenki ilyen gavallér a pénzemmel, hiszen kibicnek semmi sem drága, mit számít már 15-20-30K?!
nexwo: Hogy ki a szerencsétlen kettőnk közül, azon vitatkoznék, pláne úgy, hogy azt sem tudod ki vagyok. Azért vegyél már vissza, mert ha én nem minősítelek, te se tedd kisbarátom!
-
nexwo
őstag
Már tegnap ketten is linkeltük neki és győzködtük. Nem mintha barmilyen 3060 ti lenne a piacon olcsóbban.
Birom a két tábort, korábban amikor 3070-et tervezzem venni akkor jött, hogy 3060 ti jobban megéri ha van olcsóbban...
Most meg valaki szerencsétlen (már bocsánat kami11) 3060 ti vesz, akkor velem együtt piszkáljuk -
BiP
nagyúr
Én az 5db vinyót kidobtam egy itx integrált procis alaplap mellé fel a padlásra (NAS lett belőle) , száműztem a gépből az összeset HDD, csak egy m2 ssd maradt benne, így csak a vidkártyába megy kábel. (így a kevés eszköz miatt gyakorlatilag a kábelmenedzsment is önmagától megoldódott
Először egy lapos brand matx házba kerültek a vinyók, de abban nem fértek el rendesen, így a régi atx házba pakoltam (padláson ugye mindegy), legalább nem melegítik egymást feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem csak vékony, strapabíró is lett az új Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari