-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajti_pajti
tag
válasz Memphis79 #8940 üzenetére
Hogy ne csak egy véleményed legyen:
[Which RTX 3070 to BUY and AVOID! 38 cards compared! Ft. Asus, MSI, EVGA, Gigabyte, Palit, PNY, etc.] -
sajti_pajti
tag
Na és a 3070-es Gigabyte Gaming OC?
Nagyon messze kullog mögöttük? -
sajti_pajti
tag
MSI RTX 3070 Gaming X Trio vs ASUS RTX 3070 TUF Gaming OC
Ki szerint melyik a jobb és miért?
Köszi
-
sajti_pajti
tag
-
sajti_pajti
tag
válasz aradebil2 #8530 üzenetére
(duplán off)
Én még csak online gambling oldallal találkoztam, ahol Curve-vel nem tudtam fizetni. Revoluton meg van gambling on/off.
Illetve Amazonnál a Curve volt a nyerő, mert az megy 3DS nélkül is.Amúgy meg nem középárfolyam, hanem FX (aminek van vételi és eladási oldala is, de sokkal szűkebb, mint a legtöbb banknál).
[ Szerkesztve ]
-
sajti_pajti
tag
Szigorúan elméleti kérdés, de szerintem témába vág:
Valahonnan ki lehet deríteni, hogy hány fok számít egy kártyánál üzemi hőmérsékletnek?
Csak mert ha tartósan túlfűtőd, akkor azzal a potenciálisan várható élettartama is csökken. -
sajti_pajti
tag
válasz bélanéni #8365 üzenetére
Ez a fakó/mososott színek téma engem a HDR kérdéskörére vezet vissza, szerintem emiatt van az egész.
Témába vágó cikk:
[How to properly setup 10-bit output on Windows 10 for HDR] -
sajti_pajti
tag
válasz Attila2019 #8151 üzenetére
Hát pedig most ezt még az uptimerobot is kidobta nekem, pedig az 5 percenként hajlandó legsűrűbben ránézni.
[ Szerkesztve ]
-
sajti_pajti
tag
Német Mediamarkt:
[link]
Gigabyte Aorus 3070 775 euro -
sajti_pajti
tag
JS (de ha mégis megjön a tegnapra ígért korábbi rendelésem, akkor ezt is viheti, aki gondolja (írj PM-et)). (Amúgy a Gamerock 10 pénzzel volt 300k alatt, nekem is az lett volna a rendelés, csak elmarták előlem )
Szerk.: Amazonon már több kártyára is márciusi szállításra vesznek fel rendelést, de még így se szokott (normális(abb) áron) készlet lenni pár másodpercnél tovább...
[ Szerkesztve ]
-
sajti_pajti
tag
[Topaz VEAI link]
Ha most épp nem olcsóbb, akkor lehet találni youtube-on értékelő videókat, kuponkóddal.
De amúgy meg 30 napig ingyen kipróbálható.
(A hsz.-emben azért írtam a Sharpent és a Gigapixelt is, mert az egyik értékelő videóban kipróbálták mind a hármat, de most nem ugrik be, hogy melyik tűnt a legjobbnak.) -
sajti_pajti
tag
De a hw render még mindig plusz 10%-os file méretet produkál azonos minőségben CPU-hoz képest - tudtommal. Vagy ez csak az előző sorozatú GeForce-okra volt igaz?
#7535nexwo Topaz (Sharpen AI vagy Gigapixel AI vagy Video Enhancement AI) nem jobb felskálázásra DaVincinél? (Az új RTX-ekkel már állítólag emberi idő alatt lefut.) -
sajti_pajti
tag
Azt hiszem, most adtam fel.
Pont belenyúltam, amikor az egyik német shopban volt tűrhető áron Gigabyte 3070 Vision OC, meg is rendeltem, alig egy óra múlva sztornózták a rendelést.
Discordon jön a riasztás, hogy Amazonon kapás van, 10-15 másodpercen belül ott vagyok az oldalon, de már nuku készlet.
Korábban még percekig volt mire rárabolni és néha-néha a sokadik kísérletre a kosárba rakni a zsákmányt. -
sajti_pajti
tag
Amúgy kár, hogy az emberek a videokártya címén csak a játékokra vagy bányára tudnak gondolni, pedig sokkal több mindenre lehet használni.
Teljesen egyet értek. Ki tud/használ bármilyen jó Mesterséges Intelligencia-alapú alkalmazást (előnyben azok, amik az nVidia kártyákat ki is tudják hajtani - pl. Topaz)? -
sajti_pajti
tag
Hali mindenkinek,
Szerintetek melyik oldalakat érdemes figyelni készleten levő 3060 (esetleg 3070) megjelenésre vadászva?- három német oldalra szoktam ránézni: Caseking és geizhals (utóbbi összehasonlító - itt alarmokat is beállítottam),
illetve computeruniverse.net - innen van egy függő rendelésem, de készlet sehol, mondjuk a vételár is csak pendingben és hamarosan lejár a 15 nap, ami után felszabadul a kártyámon.
(idealo.de-re még korábban állítottam be alarmokat, de oda nem szoktam mostanság nézni)- alza (emailes riasztást vagy nem is küld, vagy csak megkésve)
- pcx, emag, ipon (rajtuk meglepődtem, mert többnyire közepesek az áraik, a mai Palit kártyát meg épp csak láttam, aztán 20 perc múlva már nem)
- (arukereso.hu hajítófát nem ér most erre...)Mi még?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest