-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIORGIONE76
őstag
válasz tisztelturam #10636 üzenetére
CSGO vagy CP2077?! ha nagy átlagban kérdezed akkor szvsz mindegy, pixelfosokra sok, a jövőt meg nem tudni, mert attól függ a játékgyártók mennyire veszik a fáradtságot, lehet hogy ez a "kis" vga regresszió ellustítja őket, mi a fenének is komolyabb vga, gamerek már kevésbé veszik mint a bányászok, a steam statja is azt mutatja hogy a userek java még 2014-15 környékénél jár, szóval tök mind 1
szerk: ja olvasom a gamékat, oda is mindegy sztem..
szerk szerk: de annyi fps lehet egyikkel sem fog összejönni, csak kisebb részletezettséggel..ja de bocsi, én ultra settngsre gondoltam
[ Szerkesztve ]
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
gazso007
tag
válasz tisztelturam #10636 üzenetére
Igazából a cél hogy 2K ba high graf beállítás mellet azért online Cod WZ MW CV esetleg BF.
-
trek81
senior tag
válasz tisztelturam #10610 üzenetére
Arra tökmindegY... Szerintem az lhr mentes ott is jobb
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
trek81
senior tag
válasz tisztelturam #10608 üzenetére
lhr mentes 4kiló...sajna
62hoz-per kariMár ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
trek81
senior tag
válasz tisztelturam #10606 üzenetére
Lhr mentest veszel 290ért ? azt megnézem..1000db rendel azonnal
[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
warcat
veterán
válasz tisztelturam #10507 üzenetére
Mindenhol ez a sírás... 20 euró, legalábbis a 3060 esetén, és 465 euró ott a vége, DHL Express küldeményként érkezik Hong Kongon keresztül a csomag.
Én június végén kerültem sorra úgy, hogy 56 másodperccel az indulás után iratkoztam fel.
A Ti esetén a legelején talán még nem volt akkora terhelés de gyakorlatilag 1-2 napnyi feliratkozást szolgáltak ki eddig, ha később jelentkeztél, nem kapsz soha.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
FaTHI
őstag
válasz tisztelturam #10475 üzenetére
304-ezer ft. Elég jó áron adták
-
MODERÁTOR
válasz tisztelturam #10392 üzenetére
Pedig szokj hozzá, amíg így pörög a bányászat is (bár most talán már nem emiatt) de elvileg globál chiphiány van, nézd meg az autógyárakat akik sorban állnak le/csökkentik a termelést.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
finest
addikt
válasz tisztelturam #10392 üzenetére
Jó lenne, mert a kérdezőhöz hasonlóan én is savallom a 250k-t egy kártyáért, ami azért nem kétszer gyorsabb azoknál, amit két éve vettünk 120k körül. De ha most beszarna az 1070-em, valószínűleg a 3060ti lenne a befutó, mert a tegnapi 280k-ás emagos 3070-et is drágállottam, pedig a piaci árakhoz képest jó volt. Ha a sima 3060-ra van csak lóvé, akkor lehet, h 2060-ast vennék még olcsóbban. De azt meg azért nem venném, mert régebbi generáció. Szóval 250k körül marad a 3060ti.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
addikt
válasz tisztelturam #10387 üzenetére
A 3060 ti nem lenne jobb vétel kicsit többért (+10k) ugyanott? [link]
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Rabbitf_24
addikt
válasz tisztelturam #10101 üzenetére
Én is most kaptam ugyanezt a 3080-ra. Már megörültem, hogy….. 😅
-
kicsako
őstag
Mikor rendeltél elő EVGA-nál? Én még januárban, de azóta sem kerültem sorra
-
Balazs06
újonc
nekem 20€ volt szállítás, adóval mindennel együtt 464€ vagy 170.000-re jött ki egy 3060
[ Szerkesztve ]
-
addikt
460x1,27x351
15 euró a szállítás asszem.
210k
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Poiro7
senior tag
válasz tisztelturam #8351 üzenetére
-
Kami11
őstag
Nem kell formanyomtatvány, elég ha megfogalmazod a dolgot, a lényeg, hogy szerepeljen a doksin a számlaszám és a kártya sorozatszáma.
Pl.:
"Alulírott Gipsz Jakab (1234. Balosjenő, Jobbosköz út 43. sz.) alatti lakos, meghatalmazom Kolompár Rómeót (9700. Szombathely, Dankó Pista utca 11. ), hogy a www.alza.hu webshopban "számlaszám" számú számlaszámmal vásárolt és "sorozatszám" sorozatszámmal ellátott, "kártya típusa" típusú videokártya garanciális ügyében nevemben eljárjon.Aláírás és kész is.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
rumkola
nagyúr
igen, és ha meghalt a tulaj, de nem adott előtte meghatalmazást, akkor nincs gari
vagy esetleg ajándékba adtad valakinek...
csak a visszautaláshoz kellhet ilyen[ Szerkesztve ]
-
adakiller
senior tag
válasz tisztelturam #8300 üzenetére
-
Találtgyerek
veterán
válasz tisztelturam #8300 üzenetére
Erre még jön az áfa és a szállítási költség. Persze még így sincs rossz árban és kapni is lehet.
06-3o/9759I39
-
kicsako
őstag
válasz tisztelturam #8306 üzenetére
Értelemszerűen 2 ventivel kevesebb levegőt forgat át mint 3al. Ennyi az oka.
Ahogy már írta omfgk, ennek köszönhetően alacsonyabb hőmérsékleten tartja a kártyákat a 3 venti.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz tisztelturam #8306 üzenetére
Nincs baj velük csak tudni kell ,hogy magasabb lesz a hőfok csak 2 ventivel és/vagy hangosabb lesz a hűtés.
Ha valaki nagyon szereti a csendet annak gyakorlatilag kötelező az alulfeszelés ilyen 2 ventis kártyáknál.
Persze erre majd fog jönni a vélemény ,hogy de nekem 2 ventis van és halk. Hát ők már megsüketültek és azért nem hallják.
Még a Palit Jetstream is hangosabb mint a 3 ventis példányok.
Pedig ennél tényleg nem lett elspórolva a borda. Van több oldalon is teszt róla.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
BiP
nagyúr
válasz tisztelturam #8219 üzenetére
pontosan. És van az a felár, (na nem 80e meg 100e), amit az ember hajlandó kifizetni a _BIZTOS_-ra és a _MOST_ra. Csak sokaknál ez a lélektani határ jóval magasabb, mint amennyi egy normál helyzetben reális lenne (most ugye nem az van), aztán szépen gerjeszti a folyamatot.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz tisztelturam #8219 üzenetére
Mobilban felület hátrányos, nekem a böngészőben a google térkép miatt amit (nem) töltött, lemaradtam... pedig 203e ft volt...
[ Szerkesztve ]
https://hu.pcpartpicker.com/b/hH68TW
-
South Velen
addikt
válasz tisztelturam #8072 üzenetére
Gondolom elfogyott 1 perc alatt..
-
sakal83
addikt
válasz tisztelturam #8020 üzenetére
A vs- te hoztad be egyedul... Egy sima linkre. Neked pedig a topik cimet erdemes elolvasnod... Vajon miert nem a 3070el peldaloztal? ja mert msrpben sokkal dragabb mint a teljesitmenykulonbseg. Es az AMDnel kevesbe ment fel az ar. Jah nem is
En meg bemegyek egy amds topikba hogy egy linkre valaszolva peldalozzak egy rosszabb arertekaranyu vgaval ami nem is kaphato es ha beszolnak meg kikerem magamnak. Jah nem...
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz tisztelturam #8018 üzenetére
Ez a 6800 sokkal jobbb megis honnan jott? 3% a teljesitmenykulonbseg.
-
tupacamaru
veterán
válasz tisztelturam #7823 üzenetére
Igen, ha haza postázod. Azért kérdeztem, mert 290-ért sikerült két Strix-et behúzni, azért az szerintem egész korrekt ár érte a mostani viszonyok között.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
őstag
válasz tisztelturam #7755 üzenetére
Nekem is csak munkára kellene. (De azok akik dolgoznak a kártyákkal és nem bányásznak vagy játszanak azok elég elhanyagolható csoport.)
-
MODERÁTOR
válasz tisztelturam #7755 üzenetére
Erosen buko lehet a dolog, 7kilo a vga, jelenleg hoz napi 2ezret, ha fixen marad az arfolyam akkor 1 ev alatt van nullan. De ha bukik az arfolyam akkor ez az ido egyre csak novekedni fog.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
amstorm
aktív tag
válasz tisztelturam #7309 üzenetére
Igen így működik, de azért érdemes hivatalos forrásból hozzájutni.
z123456z
Hivatalosan az extended warranty nem transzferálható szóval ha eladod és ő beregisztrálja a kártyát akkor buko.
Efficiency is clever laziness.
-
z123456z
őstag
válasz tisztelturam #7309 üzenetére
Szerintem igen, én így értelmezem. Még van kb 50 napom venni, most van 3, talán eladás szempontjából jól jöhet +2 év, de 10 év minek?
-
őstag
válasz tisztelturam #7265 üzenetére
Cserébe a szellőzés nem a legjobb, hacsak nem rácsot szerelsz fel az oldala helyett
-
gyuszaa
őstag
válasz tisztelturam #6775 üzenetére
kb. 10 másodpercig tartott.
Érdekes, betettem a kosárba egyből és mire kiválasztottam a személyes átvételt azt írta nem elérhető.
Most pár perccel rá még mindig benne volt a kosaramba, csináltam még egy checkout-ot egy boxba és így meg leadta a rendelést..Na meglátjuk, max feldobom apróra 285-ért az Ichill kártyámat és megtartom a TUF-t.
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz tisztelturam #6609 üzenetére
Felesleges tegnapi példával jönni, egy héttel meg előtte se volt minden nap konzisztensen elérhető stock náluk... volt, hogy napokig semmi. A 250-260-as árak meg úgy néz ki elfelejthetőek mostanság.
-
z123456z
őstag
válasz tisztelturam #6641 üzenetére
Felfoghatatlan ez a 332k egy 3070-ért. Egy darabig meglesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz tisztelturam #6636 üzenetére
Ahhoz képest hogy 250 alatt mentek a ref 6800-ak, lassan már egy csöves 3060ti sem kapható ennyiért.
-
MODERÁTOR
válasz tisztelturam #6636 üzenetére
3080 kéne nekem is, asus strix, de az kb esélytelen.
6800/6800XT-t egyszer sem láttam, és még az nvidiát szidták a paper launch miatt.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
őstag
válasz tisztelturam #6629 üzenetére
Baráti.
-
aradebil2
senior tag
válasz tisztelturam #6619 üzenetére
Azt hiszem megfogtuk az isten lábát múlt héten...ennél már csak talán az az ismerős ismerőse volt szerencsésebb, akinek az Alza egy huszassal jobb VGA-t küldött (3070-->3090)
-
snecy20
nagyúr
Pedig 4.5 éve milyen furcsa volt már az is, hogy a 6GB-os GTX 1060 a korábbi GTX 970 árában jött....és akkor még csak 110e Ft-okról beszéltünk.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ssj81
aktív tag
Ezt mondtam...3070 árban lesznek a 3060-ak.
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
ssj81
aktív tag
válasz tisztelturam #6609 üzenetére
Mi az, hogy kenjékn a hajúkra...ilyen árak lettek sajnos...ne álmodjunk a 160ezres 3060 ti-ról, ma hajnalban a 2070 super Ventust 208-ért adta az Alza.
3060 a 3070 árára ugrik, a 3070 meg majdnem a 3080-ra.
Vették is rendesen a kártyákat. Ennél csak rosszabb lesz.https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
aradebil2
senior tag
-
őstag
válasz tisztelturam #6556 üzenetére
Utoljára pénteken volt és csak 2 db és nincs garancia, hogy ez mindig is így lesz, a ph topik nincs szerződve az Alzaval hogy ily kedves legyen velünk
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
válasz tisztelturam #6556 üzenetére
Inkább heti 1x mostanság, akkor is pár percig ha annyiért.
Én feladtam mert a scalpereknél (is) folyamatosan megy a crawling, sikerült apróról kifognom egyet alzásat 255-ért amit 230-ért vettek december 23-án.. ez van, legalább ez rendes tulajdonostól volt. És ha ez a tendencia folytatódik már csak többért fogunk látni kártyákat..
[ Szerkesztve ]
-
aradebil2
senior tag
válasz tisztelturam #6547 üzenetére
mert "nagy" a készlet, sidebar alapján már kilencet eladtak....0 magánszemély
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest