- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-21 21:58 Téma összefoglaló
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexwo
őstag
Az a tool nyer amelyik olcsóbb
(csak a skálázó technológiáját használnám, minden más megvan oldva) -
Motion_Blur
félisten
-
Maelephant
senior tag
Én is így tettem. 3080-at szerettem volna, de aztán a kisebb fogyasztás (kevesebb hő / zaj), a tápom 650W jellege, amit tuti nem fogok cserélni, mivel még 10 év garancia van rá, Seasonic, valamint az, hogy a 3080-asok ára pár hete a 400, most már a félmillió környékén vergődik, AMD kártyák pedig vagy egyáltalán nincsenek, vagy 6800 (sima) van majdnem fél misiért, eldöntötte a kérdést. Jelenleg jól keresek, de egyszerűen nem vagyok hajlandó a Séf bácsi apukája által megjelölt értékhatárt átlépni (háhúsz / three-fitty, de a magyart veszem alapul).
-
BiP
nagyúr
-
amstorm
aktív tag
-
omfgk
veterán
-
BiP
nagyúr
-
FaTHI
őstag
-
Dobi 562
addikt
-
warcat
veterán
A 3080 FTW3 Ultra nagyon nem halad. a többi talán jobban, viszont ha sorra kerülsz, akkor tőlük megkapod tényleg a kiírt nettó +27% ért meg szállítás. Volt magyar hozzászóló is tegnapról evga fórumon (ha jár ide is, helló) ő írta, hogy
"For the Hungarians: It cost me 337775 HUF with shipping." Hol kapsz most ennyiért?
Mikor lesz ennyiért itthon? 
3060Ti hogy ontopik is legyen megáll 190k alatt
Nyilván most feliratkozni már kétes értékű,de pl akinek elég a 3060 bepróbálkozhat megjelenéskor amikor kikerül az oldalra.
2018-as bányászláz kapcsán emlékeim szerint a boltok még 3-4 hónappal a nagy zuhanás után sem akartak semmit engedni az árakból és most még ott sem tartunk, hogy elinduljon az az óra...
-
RazoR
veterán
-
nexwo
őstag
-
szasanyi
félisten
-
aradebil2
senior tag
Így van, nem is írom le mégegyszer. Ha a Gigának ez problémát okoz (valószínüleg nem, annyira minimális mennyiségekről van most még szó), akkor nézzen a forgalmazói/partnereinek a körmére. Ez inkább a magyarországi/közép-európai menedzsereknek okoz max fejfájást jelenleg

-
MZsoltee
veterán
-
nexwo
őstag
-
szasanyi
félisten
Én is erre a következtetésre jutottam. Vártam és bíztam benne, hogy a 3070 elég lesz 4K-hoz de nem... én meg úgy vok vele, hogy 250k-nál többet nem ér nekem egy VGA sem, nemhogy 360k-t (és még a 3080 sem mindig kompromisszum mentes 4K-hoz, és a 144Hz/144FPS maradt álom).
Csak az a probléma, hogy monitor választani sokkal bonyolultabb mint bármi más hw-t. Tovább bonyolítja a dolgot, hogy tök lutri az egész milyet kap az ember, mert minőségellenőzsük szinte nincs is és ahány monitor annyi féle minőség (még azonos gyártón, sőt tapuson belül is). -
South Velen
addikt
Az a baj, hogy nem, itt készletről elkapott, S/N számmal leszámlázott rendelések törléséről van szó, nem előrendelésről!
Az is lehet, belső lopás történt, vagy felrobbant egy kamion vagy tudomisén, de a vásárló szempontjából mindegy. Ráadásul folyamatosan 2 nappal tologatták a kiszállítási időt, és ültek az emberek pénzén.
+ azóta jöttek is a kártyákból újabb adagok azért, de neem, inkább törölték... -
f3rdzs0
senior tag
-
BiP
nagyúr
Ja, értem már.
" és az ezen kívüli csomagokat vámkezeltetni kell"
Itt mi az _ezen_ ? ÁFÁn kívüli?
Tehát úgy érted, hogy az EVGA oldalon nettó árat fizetsz (tehát nem ők számolják rá a célországnak megfelelő áfát), és a vámkezelés fogja rádobni az áfát a kártyára is (és persze a szállításra)? -
Chaser
legenda
-
Elek Botond
tag
-
BiP
nagyúr
-
blu79
addikt
-
snecy20
nagyúr
Elhiszem, ha saját tapasztalat. Csak az szerintem nem áll meg, hogy 2600X nem hajtja ki, 8400 meg igen.
Hirtelen találtam egy ilyen összehasonlítást, gyakorlatilag eléggé egál-szagú a dolog: [link] Másról lehet szó amúgy az eredeti felvetést illetően, mert 1000 éves AMD FX-eket is párosítanak mazochisták aktuális, korszerű VGA-kkal, és Superposition alatt az sem nagyon hatja meg a kapott pontszámot, mert kifutja magát még ígyis az adott videokártya. -
snecy20
nagyúr
-
Dobi 562
addikt
Igazad van, azt elirtam, +1250 Mhz-re allitottam a csuszkat Afterburnerben.
#5268Motion_Blur
Az mit jelent? En szurtam el valamit vagy a CPU keves neki? Ugy tudtam ez a teszt pont nem igazan hasznalja a CPU-t ezert jo a VGA tesztelesere.Elvileg 1 het mulva ideer az uj proci is (ryzen 5 5600x).
-
Találtgyerek
veterán
-
schawo
titán
-
laychi
veterán
-
laychi
veterán
-
T0mBd1gg3R
veterán
Én még arra is tudnék gondolni, hogy az alaplap felől a PCI-E csati nem ad át megfelelő teljesítményt (pl egy brand gép esetén nincsenek erre felkészítve, egy 75W-os tápcsati nélküli kártya nem indul el bennük) és a kártya - bár le tudná venni a 8pinesekből - számít rá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(csak a skálázó technológiáját használnám, minden más megvan oldva)
arra szerintem sokan váltanának