- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2021-02-21 21:58 Téma összefoglaló
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Stalker milyen beállításokon fut?
-
Dark KillerX
addikt
3Dmark-ok , SP , Cyberpunk, Alan Wake2, Stalker2, Fifa25
De még ezen kívül jó pár játék
-
Dark KillerX
addikt
Az lesz
pendre54 Azért a TUF teljesen más színt
-
Sonja
nagyúr
Nálam valóban mutatja is a TUF Gaming 3060Ti GDDR6X kártyám a memória hőmérsékletét.

-
Dark KillerX
addikt
Nem jó kép
0,875mV ~ 1775?hz + Vram 900Mhz
-
Dark KillerX
addikt
Na megvannak a tesztek!
Alap TimeSpy
UV 1,025V @ 1960Mhz + 300Mhz Vram
UV 1,025V @ 1960Mhz + 300Mhz Vram
Alap SP
-
simico
aktív tag
Nem tudom, hogy a Ventus kártyáknál mi a helyzet, de az Asus 3060 Ti TUF kártyán a memória hőmérséklete is elérhető, monitorozható.
-
Dark KillerX
addikt
Nem új kártya, viszont most volt pasztázva
Hőfokok GPU kb 64-65 fok HP 80
Kitérve az OC-ra max 1890Mhzig boostol így curve alatt próbaképpen beállítottam 1V mellett 1870-et
A teszt végigfutott, de pontszám csökkent kb 10800 pontra
Gondolom ez sem stabil , vagy kéri a feszt a GPU , lehet ilyet fogtam ki
-
Dönc
tag
+1, memória nálam is maradt alapon, mert minden baja volt, ha ahhoz hozzányúltam.
-
mesy06
újonc
Szia!
Persze küldöm: https://www.gpumagick.com/scores/732823
kb 15 mp alatt ment fel 80 fokra, megtapogattam több helyen, a hátlapfelől is és nem volt meleg sehol, a hűtő rézcsövek sem :/
-
Hencso
Ármester
Még nem feküdtem rá az alul feszelésre. msi afterburner ra rá fexem ugy mint a 1070 ti nál . Pár fokot még hoz az alul feszelés de muszájvolt újra pasztázni... voltak a probálkozások újra pad elni nem jött össze.
Valami olcso padot használhatak mert ki volt száradva olyan volt mint a gyurma darabokba jött le...
Kapot grizzlyt 😊 -
mcs
veterán
Az MX5 állaga idővel átmegy rágógumiba, és emiatt nem annyira könnyű lepucolni.
Egyszer és utoljára kentem meg vele procit. -
dik
őstag
Például melyikek vannak amik jobbak és persze nem csillagászati árúak?
-
twinfather81
tag
Ez az RTX 3070 MSI Twin Fan OC (https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3070-TWIN-FAN-OC/Specification). Egy Lenovo Legion gépből lett kivéve. Eddig az Asus ROG-nál csak a GPU hőmérsékletet néztem, az sose ment 63° fölé, a Hotspotot sosem. Igen, eddig ezzel nem fagyott ki eddig. Reméljük ígyis marad, csak megkíméltem volna magam a kálváriától - Proci, alaplap, memória, tápcsere - de jó lesz ez az intel i5 10400, nem veszem észre h gyengébb lenne mint a Ryzen 5 5600 volt.
-
xtremist
őstag
Pontosan annyi, mint a techpowerup tesztjébenben volt. Semmit nem hallani belőle, még nyitott gépháznál sem.
-
xtremist
őstag
Qva száját, likvidálni kellett az előlapi csatikat az alaplapról hogy elférjen a dagadt teste.
-
Dr.Én
veterán
Mondjuk úgy is csak kis időre venném, (max fél év )amíg talán lejjebb megy a RTX 4070 super ára, addig jó lesz tuning nélkül
-
Dr.Én
veterán
Rendben van. Erre figyelek. Köszönöm szépen
-
Zοltta
senior tag
Rendben köszi
-
Zοltta
senior tag
Aprót elnézve 20-30k
Garit nézem elsőnek
-
Istvan2020
aktív tag
Hello, Köszönöm.
-
Biga123
addikt
Gyorsba át is pasztáztam de csak valami hokkendáré paszta volt itthon , ez megoldotta, de kell keresnem valamit ami tovább bírja , nem szeretném félévente pasztázni.
Szal tippeket tapasztalatokat elfogadok. TG t nem veszek még1x az tuti.
Amúgy nem is volt kiszáradva , hanem mintha kidolgozta volna a mag szélére az anyagot, szal elég furi. Valami sűrűbb nem száradós pasztát kellene keresnem. -
atesz0071pro
tag
Vissza is vettem. Köszi a segítséget. Arról találok valamit valahol, hogy milyen vastag padokat lenne érdemes tenni rá?
Esetleg erre nincs valami ötleted? -
atesz0071pro
tag
Szia,
Kb 1-2 perc heaven futtatás után. Most annyit megcsináltam, hogy uv-ztam pár leírás meg videó alapján. Főleg COD-ozok, abban első ránézésre ezekkel a beállításokkal jobb lett egy kb7-10 fokkal.
Ettől függetlenül a ventik azért pörögnek rendesen. Lehet nem ártana padozni?

-
DarthPeeter
aktív tag
Asrock Z370 Killer lapom van, elvileg bírnia kellene az i9-et.
Használt piacon 40 körül megy az i59600k, a 9900k 100 körül. 60 ezerből nem tudok lap+proci kombót váltani szerintem. -
szika87
aktív tag
Szia,
Köszi akkor lehet így hagyom. A memóriát nem nagyon piszkáltam, csak toltam rajta + 300-at. Van értelme feljebb menni, teljesítményben sokat jelent?
Főleg a Days Gone-al tesztelem vagy a GOW-al, én is azt vettem észre teszteken lehet átmegy, de olyan játékokon amik pörgetik rendesen a VGA-t meg elhasalnak. -
CJ4567
nagyúr
AAA játékokhoz FHD-ban a 240FPS-hez van, hogy egy 3090 is kevés tud lenni, akárhogy állítod a grafikát, a multis játékokhoz kompetitív beállításokkal pedig már egy 3070 is elég, sok helyre több mint elég a 240-hez. Más kérdés, ha úgy akar 240-et, ha nem kompetitív grafikán játszik.
Baryka007: Én a Tomb Raideres képen azt látom, hogy a CPU game az 276FPS átlagnál kifújt, ami pont annyi, mint ami az átlag FPS a benchmark szerint, a 3080 tudna sokkal többet átlagosan, és minimumban. (A CPU rendernek akkor lenne értelme, ha csak képkockákat kéne kiköpnie a procinak, de nem így van, a CPU game mérvadóbb jelen esetben.) Ettől függetlenül szép eredmény
-
Baryka007
addikt
Ne haragudj, de semmilyen szinten nem helytálló amit írsz.... Max lowest beállítások alatt, nem hajtana ki egy általad említett VGA-t ez a setup.
Teszteltem én már 3080 al a PC met... És 2% GPU Bound van 1080p lowest beállítás alatt Shadow of the Tomb Raiderben... De nyilván nem ott lesz nyúzva...
Amint feltekertem a beállításokat mediumra, felment a bound 100% ra... Szóval onnantól a 3080 erősen visszafogta már a CPU-mat...Én meg szeretem az ultra beállítást, amíg megvan a 244fps, ott meg már nem lenne kérdés ha mediumon is GPU bottleneck van gyakorlatilag már...
Láthatod a táblázatban, hogy a CPU 518 avg FPS-t bírna... Sajnos a 3080 tudása megáll 422 FPS nél...
FH5 benchmarkjában ugyan ez a felállás...
PUBG ben jelenleg nincs ilyesfajta Benchmark rendszer, amivel játszok, de a 22% os CPU usageal, nem nagyon mozgatta a vizet a 3080 fölötte...Aztán itt a legújabb COD, ezzel nem játszok... De haverom oda adta a steamjét tesztelni a 3080 at.... GPU Bottleneck 99% .... a CPU bírna 283 avg FPS-t... Míg a 3080 csak 185 avg fps ig bírja a tempót...
185 ---> 283 fps az nagyjából +70% fps... (fejben számoltam) .... Nos a 3080 tól 70% al erősebb GPU ---> 7900XTX től nagyobb teljesítmény, és valamennyivel kevesebb mint a 4090 amit bír..
Szóval ennél nem szeretnék több játékot felhozni példának. A kijelentésedre, miszerint a 10700k húzva B-DIE ramokkal nem elég még egy 4080 ra sem, az fals kijelentés. Bocs...

Szerk.: Közben érdemes nézni, hogy a DLSS be volt kapcsolva, és a render resolution 960x544 volt... Ez a FHD fele... és még itt is elsiklott a 3080, a 10700k alatt... -
Daffchy
őstag
Áhhá, csak a görbeelmozdulás végett kell, nem értettem ki mitől teszi függűvé, hogy mennyit minuszol.
Azóta is megy így, lehet próbálom majd feljebb vinni a Mhz-et, de 61-62 fok most 2 óra játék után, elégedett vagyok.
Mik az nagyon jó értékek egyébként amit be lehet lőni mV és órajel?
Csak, hogy legyen viszonyítási adatom, azt értem mindenkinél egyéni, csak, hogy nagyjából hol a határ.
Viktor77: Köszönöm szépen az infót!
-
Daffchy
őstag
Köszi, még fut, aztán játszok valamit.
De akkor jól értelmezem az mV beállításokat?
Ahol kitolom annyi a beállított mV igaz?
Azt nem értem, hogy a legelső lépésként mit befolyásol, hogy -200 vagy 250 mhz-et húzok le?
Ezt még áruljátok el légyszíves!
-
Daffchy
őstag
Köszi szépen.
A curve editor-ban miért kell az a kiugrú csó?
Pontosan mi a menete az UV-nak, megnézem a videokat, de angolom gyenge és semmi rosszat nem szeretnék csinálni a kártyának...
Szóval mi az 1., 2. és 3. lépés?
-
Jules5
csendes tag
köszi!
-
Jules5
csendes tag
köszi!!

Elviszi a 700 Wattos táp? (be quiet! Pure Power 11 700W Gold) a VGA ra 750 W -t írnak, az kellene hozzá.
-
Jules5
csendes tag
Sajnos ennyi a keret..
új gép összerakás lesz és ennyi maradt, csendes VGA kellene mert az egész gépet halk üzemelésre terveztem, olyan volna jó aminek alapból nem kapcsol be a ventije csak ha terhelés éri. köszi
-
virkir
veterán
-
virkir
veterán
-
marinea2
addikt
Csak PS5-re van sajna. A gepen jatek egyedul most csak a PART1 van fent amivel meg tesztelni tudom
-
marinea2
addikt
Most egy 5 perc Furmark utan meg ne m dobta el magat, remelem az jo jel
-
virkir
veterán
-
marinea2
addikt
Koszi, este megnezem. Realisan kb hany fokot tud meg igy javulni?
-
marinea2
addikt
Es melyik programmal csinaljam?
-
biker
nagyúr
én kombináltam, a gyári boost clock 1860MHz, de valami 1920-ig felment talán 1.090V-on
most 1.025V-on 2050MHz-en stabil, és 300-310W-ról 250-270W-ra esett a teljesítmény, ehhez van a max 70fokos hőmérséklet. -
marinea2
addikt
Ha szeretnek meg javitani a hofokokon, akkor alulfeszeles is segithet meg? Mert ha igen, akkor megprobalnam

-
marinea2
addikt
1mm -is van, amugy elegge puha, osszenyomhato, azert is raktam bele erzetre kicsit vastagabbat.
Grave_444: Igen a hot spotom a brutal magas.
-
marinea2
addikt
1,5mm amit beleraktam, a gyarihoz kepest vastagnak is tunt, kicsit ugy kellett osszenyomjam.
-
marinea2
addikt
Es akkor ez mikre utal? Mit tudok tenni?
-
Warzoz
senior tag
Ez a pad lett ajánlva. 2mm ez is mint a gyári. Ettől függetlenül valószínű, hogy nem fekszik fel rendesen a GPU-ra. Újrapasztáztam már 3x. Utolsónál már csak 74C fokig megy fel, de ez is pont 10C fokkal melegebb mint padozás előtt.

-
marinea2
addikt
Hasznalt volt igen, egyik kulfoldon elo baratomtol kaptam aki mar lecserelte egy 4090-re
(neki ezek nem tetelek)Banyaszast megkerdezem.Szerk. szoval nekem penzbe nem kerult, de ezert raktam ossze ala lowbudgetbe egy 10400F-es 16Gb DDR4-es gepet. Hogy par jatekot ami ps5-on sz@r, ezen a pc-n tudjam kijatszani.
-
Warzoz
senior tag
A ventiprofil már jó (nem pipáltam ki az egyik négyzetet). Viszont ha maxon járatom az összes ventilátort, akkor is 80C fokig felmegy a GPU a bench alatt. HS meg 106C.
-
Kis Samurai
tag
Cyberpunk alatt nincs hiba, az említett két játék sajnos nincs meg, viszont a héten majd jön egy Hogwarts Legacy, azt mondják az is megtekeri...

-
Kis Samurai
tag
Furmark plusz most ráeresztettem egy Heavent is, eddig ok!
-
Grave_444
nagyúr
Reméljük nem a GPU-Z render tesztjével.
-
Kis Samurai
tag
Nekem jelen pillanatban az a lényeg, hogy a hőmérsékleti értékek miatt ne legyen veszélyben a kártya, ezt talán teljesíti.
-
Kis Samurai
tag
A 83 fokot csak szintetikus teszt alatt éri el, ingame inkább a 75-78 az általános, ami szinte azonnal visszaesik az 50+ -os tartományba, ha nincs terhelés. Ez így nekem vállalható, majd ha nyáron feljebb megy, elgondolkodok az UV-n.
-
Kis Samurai
tag
Egyébként az FE-k estében a legtöbb oldal akik tesztelték, hasonló hőfokokat kaptak, 85fok körül állt be stabilra, nálam ez most 81-82. Ha ez hosszútávon nem károsítja a kártyát akkor nekem végül is oké.

Házcserével se lennék előbbre, megnéztem egy riserel, gépházon kívül, 1 azaz 1 fokot nyertem...
-
Kis Samurai
tag
Nos, pasztáztam, padoztam, 2 fokot sikerült nyerni GPU és hot spot hőfoknál, memóriánál 5 fok mínusz.
A befektetett egy óra melót megérte, de többet vártam a művelettől
-
virkir
veterán
Nem lesz igazad1
Nem lesz igazad2
Igaz ezek a 3080-an hőfokai de ugyan ez a 3070ti is. -
Kis Samurai
tag
Köszi a tippeket!
Hétvégén kicsit kezelésbe veszem, az eredményekkel jelentkezem! -
Kis Samurai
tag
-
Grave_444
nagyúr
Köszi.

3060Ti-nél is jó?
Ha maradna a házam és cserélnék 300mm alatti jöhet szóba, így a Gaming X Trio nem. -
Met
nagyúr
Kérdés, a mostanit mennyiért tudom eladni.
-
Met
nagyúr
Igen, csak ragaszkodok az Asushoz

Amikor nem a bevált gyártó cuccát kezdtem el használni azzal mindig csak a baj volt
sixpak
Brutál verseny volt, a Ford-ok nagyon eltalálták a setupot. Reménykedtem hogy nem lesz annyi sárga mint az Xfinity-n és így is lett.
Az utolsó néhány körben ami az első helyért ment az jó volt. -
Met
nagyúr
Igen, viszont hozzárakni nem nagyon akarok.
Ismerőssel így szoktunk barterezni.
Ez is ilyen kínvásárlás, hogy mégis mit vegyek
Mondjuk ha most kellene új VGA nem szívesen adnék érte 3-400k-t csak úgy. -
Apone33
őstag
Köszi, akkor hagyom inkább. Marad a 3070 ti, ez még bőven garis.
-
arcitec
addikt
-
rup1u5
nagyúr
Yepp. Ahogy Dr. VGA is említette a videójában.
Egy év után kezdett el mindig szignifikánsan romlani a hőmérséklet a CPU-imnál és GPU-imnál is. Ez az elmúlt röpke 25 év tapasztalta nálam. Jó ideig ezért voltak csak EVGA kártyáim, mert náluk nem járt garivesztéssel egy újrapasztázás.Egyébként baromi egyszerűen utánajárhatsz. Csinálj egy screenshotot furmark-al meg hwinfoval mikor először beteszed az új vga-t, mentsd el, majd egy év elteltével ismételd meg ugyan ezt és hasonlítsd össze! Meg fogsz lepődni. Tavaly év elején nálam 76-78 fok között maxolt a hotspot. Múlthéten pedig már átlépte a 82-t.
#15606arcitec
Rád ez nem vonatkozik!
Te egy ilyen kivételesen szerencsés egyén vagy. Nálad nem száradnak a paszták, nem lógnak a vga-k és az i5 sem limitálja a 3070 Ti-t. 
Adj hálát, hogy tenyerén hordoz az isten!
-
arcitec
addikt
Mondjuk én sem értem 14 hónapos kártyánál, évekig mennek, menetek a kártyáim, de még soha nem volt ilyen gondom. Igaz, nem 24-be megy a gép max napi 4-8 óra.
-
Zolás
addikt
Nem garis, de az eladó normálisan áll a dologhoz. Szerinte is pasztázni kéne.
Egy Phantex evo házam van, és nincs fent az oldallap.
A fura az, hogy a teszt indítása után két másodperccel már egekben a hőfok. Instant forró. -
bombibmw
veterán
Szia!
Volt rá, igen.
-
Grave_444
nagyúr
Aki ügyes könnyen leszedi a gyári matricát és vissza is teszi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Horvi
őstag
Igen ezért kell(ene) levenni mert nem fér be a házba. Próbáltam, hogy csak a shroudot veszem le de az nem volt elég. Beférni befért a kártya de az oldallapot már nem tudtam felrakni mert beleért a venti. Így a másik megoldás, hogy marad a shroud de a backplate ugrik. Ha jól tudom ebből a kariból van backplate nélküli verzió is Black Gaming néven.
Hát csak azt a kb 7-8 csavart szedtem ki ami a hátlapot tartja, csak ugye egyik másik helyen a hűtőbordához van csavarozva, közrefogva ugye a pcb-t. -
Sonja
nagyúr
Végül ma rendeltem egy ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X kártyát!
Jövő7en meg jön azért (remélem, kopp-kopp) egy Jonsbo VC-1 Black videókártya tartó.

Köszönöm ismét!

-
CJ4567
nagyúr
Mint amikor az 1995MHz-es UV-t teszteltem, csak Apex Legends alatt 2010-re boostolt... ranked alatt vettem észre, mert egyszer csak megállt a játék

-
motown5l
senior tag
Köszönöm a válaszod
-
biker
nagyúr
Kemény vagyok

Apropó idle mód miért nem megy 1860mhz és 65-70W alá? A 3060 is pörgött 1760-on 45W-al amúgy. Nem értettem azt se -
biker
nagyúr
pár teszt f1 2021 meg acc megvolt, megy, este raceroom nordschleife.
-
Joachim21
őstag
A Valley többször megfogja mint a superposition.
-
biker
nagyúr
egyelőre ezt sikerült összehozni, sajna a görbét basztatva néha +10-et állitok ez meg 30-at ugrik és befagy, 2070 2080 körül ezen a feszen már akad, 1.025 és 2040 (2055-2070 néha véletlen felugrik) stabil 3x 4k superposition és több heaven és valley teszt után. Semmilyen limit nem ugrik be, max power 295W és kb 65fok átlagban a gpu.
-
biker
nagyúr
Van saját sysinfo kijelzőm (simhubbal) csak még arra nem jöttem rá, hogy mutassam ki a proci gondját baját
Értem ez alatt, hogy látom, hogy a hőfok 80C, a venti már maxon, közben full load 15-20% a legjobban terhelt mag se megy 40% fölé (csak a 6 magot nézem nem a 12 szálat, lehet ez a baj?) de közben 115W amit felvesz ami messze nem 20% load és 80fok lenne. Tehát sanszosan limitál.
Lehet megnézem a 12 szálra nézve mit mutat. -
biker
nagyúr
Holnap tesztelgetek. Most lenyomtam 2 óra ACC-t, stabilan 1950MHz, de ami fura, lehet hogy a 11600k kevés lenne?
3060-on 99% cpu mellett 80-100fps volt ami beesett néha 50-60ra
Most 60-80% gpu mellett és 200-240W terheléssel 80_120 fps 60 fokon szinte minden epic, dlss quality. De a proci a kijelző szerint 20%-on, ami szerintem téves mert közben 110-116w és 80 fok
Maginként se látszik 50% felett sose
De a proci hőfok és áramfelvétel teljes energiára utal
Lehet dlss off mellett inkább resolution scale kell neki -
biker
nagyúr
egyelőre futtatom így, megnézem mennyire stabil. ACC-ben felnyomtam kb mindent is a maxra, dlss quality, és 130-140fps 80% load mellett
szerintem itt már bezavarja a fram rate limit is.te az egész tartományra adtál minusz feszt? mármint a görbe tetejét módosítottad csak, vagy az egészet toltad lejjebb?
-
biker
nagyúr
-
biker
nagyúr
2560x1080 monitorom van, nincs 4k

De megfuttatom ezen. -
Sonja
nagyúr
Köszi!
TUF kártyánál csak az zavar, hogy nincs rajta merevítés.
Mellé nem ártana venni egy videókártya támasztót. -
Mika1227
őstag
Majd csinálok, még nem rég van nálam!
hoffman_: Jó robosztus hűtés alapon 30-35 fok, játék közben meg 60-70 között úgy, hogy az egyik venti hibás nem működik, de cserélve lesz!
-
LLKobe
veterán
Két profilt mentettem el amik stabilak, az egyik 925mV 1980 Mhz, a másik 950mV 1998 Mhz.
Mindkettő frankó, most néztem, utóbbival Horizon Zero dawn alatt, 99% gpu kuhasználtság mellett 150-160W-ot eszik a VGA. Szerintem ez teljesen rendben van.
-
LLKobe
veterán
Megvan, de csak ezért most nem rántok le 80 gigát

A Callisto protocol benchmarkjával nézegetem. -
LLKobe
veterán
Köszi a segítséget
Egyelőre úgy tűnik hibátlanul megy a 925mV - 1980Mhz kombó.
Pontszámok nőttek, hőmérséklet 6-8 fokot esett, fogyasztás 40-60W-al kevesebb. -
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
3070-et kb. mennyire lehet alulfeszelni?
-
Apone33
őstag
Mennyire?
Vagy ezt nekem kellene tesztelgetni, hogy mi az ideális érték? -
arcitec
addikt
Igen, TUF. Érdekes a CPUID HWMonitor max 60 fokot ad csak. Lehet csak egy pillanat volt amit nem kapott el, vagy pasz..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

új gép összerakás lesz és ennyi maradt, csendes VGA kellene mert az egész gépet halk üzemelésre terveztem, olyan volna jó aminek alapból nem kapcsol be a ventije csak ha terhelés éri.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jövő7en meg jön azért (remélem, kopp-kopp) egy Jonsbo VC-1 Black videókártya tartó.