- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
Bocs a sok kérdésért, de: Witcher kb milyen beállításokkal megy minimum 60 fps-t? Ez az egyetlen igényes játék, amit mostanában játszom.
MSI gaminget néztem, megéri +2 giga a +6k-t?
-
Grafirka
őstag
válasz
ingalls #5192 üzenetére
Szerintem 1080p ig siman megbir barmit. Igaz, a GTA5 meg nem probaltam (ez szokott a fo erv lenni a 4 Gb mellett) de barmi egyeb, Witcher3 , FarCry4 , ( Grid Autosport 2560x1440 ) tokeltesen fut , sot esszeru beallitasokkal ( elsimitas es hasonlok nelkul 1440p is teljesen jol birja. Valaszolva kerdesedre en szemely szerint semmi hatranyat nem erzem a "csak" 2Gb Vramnak.
-
ingalls
senior tag
Aki 2 gigásat használ 1080-ban, az érezi sok hátrányát a kevés ramnak?
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Downgradelni akarok és érdekelne, hogy a BF sorozatra (bár ez találgatás, de a battlefrontig bezárólag) elégséges-e ez a GPU 900p mellett, full low beállításokon 144 minimum fps elérésére?
Üdv és köszönöm!
Ja, ha már írok: biztos ezerszer tárgyalt téma, de melyik a legjobb ár-érték arányú ennél a kártyánál, jelenleg?
-
mcs
veterán
Na úgy tűnik, hogy sikerült túljárni a hülye gpu boost eszén, és 65 alá nyomni a hőfokot.
Kitörtem a ház hátsó kártyafedőlapjait, és Afterburnerrel kicsit magasabbra lőttem a fordulatot. Nem is vált már lefele a boost. -
mcs
veterán
válasz
Dark KillerX #5179 üzenetére
Vagy csíkbevillanás volt, vagy kocka. A gpu 1521en volt, a ram pedig 7500on, és hiába vettem vissza az utóbbit kb 50 Mhzel, továbbra is ugyanúgy csinálta. A gpu-t 1515re visszavéve percekkel később jöttek elő apróbb villanások, 1511en pedig teljesen megszűnt, és innentől kezdve a ramok bizonyíthattak. Mondjuk 8000nél tovább már nem mertem tolni őket.
-
kisza25
félisten
válasz
Dark KillerX #5179 üzenetére
Én is így szoktam anno
-
mcs
veterán
válasz
Dark KillerX #5176 üzenetére
Egyedül azt tartottam furcsának, hogy a gpu fagyás helyett fekete bevillanásokat produkált hol a képernyő közepe felé, hol a szélén. Először a ramra gyanakodtam, mert az szokott hasonlót produkálni, de végül azokat bátran léptettem felfele 100 mhzenként 8000ig.
-
-
-
mcs
veterán
válasz
Dark KillerX #5172 üzenetére
Hasonló nálam is, és 1511en futott le még hibátlanul a Fire Strike. A ram viszont 8000en se csuklott meg.
-
juve600
nagyúr
válasz
Dark KillerX #5172 üzenetére
de az alacsonyabb érték meg azt jelenti hogy hűvösebb,ha jól tudom
-
Kb. fél éve van meg az Asus, amikor megjött a régi ki, az új bepattint, driver fel, és azóta hozzá nem nyúltam, mert minek. Gyári állapotában is elég mindenre, na jó persze a drivereket azért frissítettem.
Ezzel kapcsolatban lenne is kérdésem, hogy a legutolsó mennyire stabil, mert ezt még nem próbáltam? -
Steve1207
veterán
válasz
kisza25 #5162 üzenetére
H81 is engedi és a B85 is (legalábbis a legutolsó BIOS frissítésben már kivették), direkt így válogattam össze anno.
4,2-n megy 1,28 V-on, 4,5-ön 1,42-re lövi be auto tuningon, de 1,35-ön is elvan az utóbbin, ha van tér és levegő körülötte.
Amúgy "rossz" tuningos, B steppinges verzióm van, de a héten - jövhéten nézek egy cserebere C steppingeset, azok 4,5-ön 1,2V-on mennek gond nélkül és olyan 4,9 hozható ki belőlük egészséges keretek között. -
Steve1207
veterán
-
-
juve600
nagyúr
üdv
újra beléptem a klubba egy
ASUS (STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5) kártyával
volt giga wf2 meg evga is de eddig ez tünik a legjobbnak
halk-hűvös-erős
-
Steve1207
veterán
Ha 1450-re állítom olyan 1550-ig megy boosttal, de nekem ez újdonság azért VGA fronton, utoljára talán egy R7770-em volt, előtte utána IGP-t használtam, meg főként notin vagyok.
Viszont fel kell venni a ventit, majd tesztelem, mit lehet kihozni. Prociból is ki szeretném hozni a 4,5-öt, de a gyári hűtővel már hibázik és visszaesik a teljesítményen, ha lefut.
Úgyhogy az OC része az ITX szekciónak még nagyon fapados, inkább játszok, ha idő van rá, minthogy ilyeneket tesztelgessek most -
N_Akos
csendes tag
Az elmúlt 1,5 órát teszteléssel töltöttem és a következőket állapítottam meg.
Kivettem a videókártyát és a HDMI-t az integrált VGA-ba kötöttem be, a csíkok ugyanúgy jelen vannak, DE!
: A csíkok akkor jelennek meg mikor nagyobb mozgás történik a videóban(értsd hirtelen mozdulat,kép váltás stb), illetve nem feketék, hanem a videó színével megegyező homályos vízszintes csíkok jelennek meg. Érdekes.
-
N_Akos
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezek-e, de most így este szerintem ez is megfelel.
Augusztus elején vettem egy teljesen új gépet, melynek ezek a specifikációi.GIGABYTE GA-B85M-D3H
INTEL Core i5-4440 3.10GHz 1150 BOX (
HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 HX316C10FR/8
GIGABYTE GV-N960OC-2GD GTX960 2GB GDDR5 OC PCIE
SAMSUNG 250GB 850 EVO SATA3 2,5" MZ-75E250B/EU (iPon garancia)
ZALMAN ZM-Z1
FSP Hexa+ 500WWin 7 64 bit, gtx 960 nvidia driver, benq g2222hdl monitor, hama dvi-hdmi kábel. Órajeleket nem buheráltam.
A problémám pedig az, hogy akármilyen videót nézek, becsíkoz a monitor középső 1/3-ban. A csík általában olyan színű mint a videó, vagy fekete. A csík általában vékony, alig észrevehető. Mi lehet a probléma?
Integrált vga-val a probléma nem jelentkezik.
Lőttem egy videót open broadcast-tal, egérrel próbáltam mutatni hol vannak a csíkok. Olyan mintha egy vhs kazettát néznék a tv-n. (erős túlzás, de máshoz nem tudom hasonlítani.)
http://www97.zippyshare.com/v/xqLkVv3b/file.htmlElőre is köszi!
-
Steve1207
veterán
Kíváncsiságból nyomattam én is egy FireStrike-ot, ha már mindenki tesztelget.
G3258@4,2GHz, 960 2GB - GPU: 1350, RAM: 82003DMark Score: 6474
Graphics Score: 8628
Physics Score: 4303
Combined Score: 3062
Graphics Test 1: 41.05 fps
Graphics Test 2: 34.54 fps
Physics Test: 13.66 fps
Combined Test: 14.24 fps -
mcs
veterán
Már nem azért, de a fire strike eredményeket elnézve igazán gyengus (talán referencia) 960 szerepel. Húzva ez a 950 hasonló graphic pontot hoz, mint egy gyári órajelen járatott 960 OC.
Amúgy semmi kifogásom a kártya ellen, mert igényesen van tálalva, de nem jó viszonyítani egy ref 960hoz, amikor zömében OC verziókat gyártanak belőle. -
ada19
senior tag
válasz
Bjørgersson #5129 üzenetére
Hogy teljes legyen a kép: Gigabyte GeForce GTX 950 Xtreme Gaming review - GURU 3D
-
GEIL
addikt
válasz
jól szerepel.....
-
4264adam
veterán
válasz
Szóval GTX 960 szint
-
Bjørgersson
félisten
-
fauv
őstag
válasz
gubisadam #5110 üzenetére
Ha beéred Full HD High felbontással, elég a 960, ha Ultrán akarsz játszani, akkor 970. A 960 tökéletes Full HD-n bármelyik játékhoz high felbontás mellett, ultrát is viszi, de ott már nem tudsz vele stabilan játszani, mert leesik az fps bizony 15-re is sokszor.
Ha van pénzed 970, ha nincs 960 ennyi. -
Dark KillerX
addikt
Nálam az szólt a 960 mellett, hogy én cserébe szereztem, és nem került sokba, és a procim se hajtotta volna ki a 970-et, így ez lett, de ha boltba kellene választanom, akkor mindenképp 970
,
És neki a 2500k, azért 4GHz+-ra azért játékok alatt bőven elég lehet, ha nem tol rá még egy picit
-
fauv
őstag
válasz
Dark KillerX #5112 üzenetére
+1
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok,
Sziasztok,
Egy meglévő HD6950 2GB Oc-t cserélnék a napokban.
Processzorom I5 - 2500K, játékra kellene fullHD felbontásra, viszonylag magas részletesség mellé.Mekkora előrelépés lenne egy GTX960? Ebből a verzióból tényleg nem éri meg a 4GB-os verzió?
Melyik az ajánlott gyártó/tipus?
Gondolkodtam még 970-ben is, csak kérdés hogy megéri-e azt venni.
köszönöm szépen!
-
kisza25
félisten
nem az miatt adtam el a nagyot, hanem mert gerjedt, de mint kiderült a tápból veszi fel, mert ez is gerjed
kényelmesen elfér minden
amikor a vizet szereltem akkor teljesen ki kellett szedni az alaplapot a backplate miatt, úgy fél óra volt szétszedni és összerakni, de valóban fontos a sorrend
jobb egérrel a képek nagyíthatóakmég a kábelek is
Sage83: köszi
-
etnies
senior tag
Sziasztok!
Bocsi a zavarásért, szükségem lenne a tapasztalatotokra.
Mostani gépem egy régi I5, 8 ram, GTX650 ti 2GB.
Idén eljött a fejlesztés ideje, cserélem a vga-t és GTX960 4 GB került a képbe. Érdemes venni ilyen kártyát, ha mást nem cserélek? A proci I5-2300.
-
mcs
veterán
válasz
kisza25 #5102 üzenetére
Gondolom pont amiatt adtad el a nagyot, hogy szükség esetén könnyebben hozzáférhess a többi cucchoz.
Amúgy felraktam a giga oc gurut, amiben van a kártya számára egy gyári oc mód, ami kőkemény 25 mhzet ad pluszba a gpu-nak.
Kicsit röhejes, de legalább a progival könnyen be tudtam szabályozni a ventit. -
kisza25
félisten
pedig igen kis helyre be lehet pakolni a motyót
mostaniba még a nagyobik gtx 960 is befért
a kisebbik meg el is veszik benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!