- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocketry23
tag
válasz
rocketry23 #7263 üzenetére
Valaki?
-
mcs
veterán
Vásárlók megtévesztése a célja az MSi-nek ezzel az ,,ellezéssel"?
SE-ből esetleg tudnának valami jót is feltételezni a laikusok, de az LE szerintem már önmagában is degradáló. Ki veszi ezt meg annak ellenére is, hogy csak a gpu lassabb 50-60 Mhzel? -
birorichard
őstag
-
Csupingo
veterán
válasz
birorichard #7288 üzenetére
A sima msi-nél nem látom az oldalán, hogy leállítaná a ventiket, ha ez szempont, vagy ti látjátok?
Akkor már az le. A nagyobb 960-ak nagyon hasonlók, inkább csak az ár számít. -
miresz
veterán
359.06 WHQL ezt a drivert tedd fel a kártyához ez a legújabb! Win10-et használsz?
-
Skimaster
senior tag
válasz
birorichard #7286 üzenetére
Maradj az MSI-nél,nekem az van,2 gigás gaming és nagyon komoly......
-
kenobi95
csendes tag
válasz
Csupingo #7248 üzenetére
Krisz1441
Van rá mód hogy átírd a kártya Biosát elég egyszerűen. Viszont nem minden kártyán működik, legalábbis az én Gainward Phantomomon hiába írtam át a minimum értékeket 0-ra, csak nem hajlandó leállni a venti. Pedig MSI Afterből eltűnt a 30%-os minimum, le lehet húzni 0%-ra, de nekem kb. 570-es fordulaton akkor is pörög (20%).
Itt van ami alapján csináltam: http://linustechtips.com/main/topic/275897-tutorial-how-to-make-your-900-series-video-card-have-a-0-fan-mode/page-1
-
3800+
őstag
Megtudja nekem valaki magyarázni hogy tud egy játék 10-15 fps-t kreálni miközben a CPU 40%-on dolgozik max, a 2. mag néha felugrik 78-ra de a többi 30-40% között melózik, a VGA pedig 8-80% között ugrál, de inkább 8%-on van?
-
birorichard
őstag
Akkor azt mondjátok, hogy jól járnék az LE-vel is? Egy időben 970-ben is gondolkodtam, de egy időre sajnos le kell mondjak a drága vga-ról, talán jövőre, de pl. ott kifejezetten óvtak tőle. Bocs, hogy fárasztalak titeket, de akkor már Gaming LE vagy a sima 4GB MSI? Beleértve az alacsonyabb órajelet, illetve az (elvileg) jobb TF hűtést is. Más difi a sima és az LE között gondolom nincs... (gyártó honlapján én legalábbis nem találtam)
-
Peat;)
veterán
válasz
birorichard #7286 üzenetére
A LE is tud azon az órajelen ez csak beállítás kérdése, softwares úton be tudod állítani, nem gyárilag égetik bele. Én sosem vásárolnék egyébként olyan vga-t ami eléggé meg van rángatva gyárilag, csak akkor ha van rá kapcsoló hogy lejjebb állítsd. Már nem egyszer volt mind nvidia mind amd oldalon hogy egy egy újabb driver, egy egy újabb játék és a gyári OC órajelek csak bonyodalmat okoztak a felhasználóknak, mert instabillá váltak. A gyári órajel nem véletlenül lett kitalálva, van ahol szándékosan sokat hagynak a kártyákban teljesítmény terén az órajelek visszafogásával hogy oda szegmentálják ahova való az adott modellt, de a 960-as nem kifejezetten ilyen modell.
-
noby
aktív tag
-
Csupingo
veterán
válasz
birorichard #7280 üzenetére
Szerintem egyik se rossz. A sima msi és az le között csak egy kis frekvenciabeli eltérés van. Nem éri meg a felárat. Nekem az a giga van amit írtál, nagyon hűvös és halk.
-
birorichard
őstag
Sziasztok, jól befürödtem a Sipi85-nél való vga vásárlással, úgyhogy újra itt... Olyan témában volna kérdésem, hogy szerintetek az Msi GTX960 4GD5T OC vs MSI Gaming 4GB vs MSI Gaming 4GB LE vs GIGABYTE GTX960 4GB DDR5 GV-N960WF2OC-4GD küzdelemben melyiket válasszam? Így 70 környékén már nagy az árérzékenység. Különösképpen az MSI Gaming 4G vs LE dologra lennék kíváncsi, elhanyagolható a különbség vagy az LE annyival gázabb, hogy vegyem a sima MSI-t vagy a Gigát?
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
HTPC-be szeretnék egy GTX950-et. Valaki nem szokott véletlen BD-3D ISO-t nézni ilyen VGA-t használó Win10-en? Ezen felül annyi érdekelne, hogy működik-e ténylegesen normálisan a HEVC gyorsítás. Ha valakinek van ilyen irányú tapasztalata, írna egy pár szót erről?
Esetleg ha valaki kapható lenne egy kis tesztre ilyen szempontból, azt is szívesen venném -
3800+
őstag
Tudna esetleg valaki linkelni nekem egy olyan programot amivel tudnám játék közben monitorozni hogy épp mi hogy melegszik, gpu load, cpu load, fps stb? Össze szeretném majd hasonlítani a különbséget a mostani és a 950 között.
-
rocketry23
tag
Sziasztok!
Az MSI gtx 960 100me panel mennyiben különbözik a referenciától? Vízesblokkot szeretnék rá, ezért szeretném tudni.
Köszi!
-
Jofi81
őstag
Nemrég vettem egy Palit GTX 960 JetStream kártyát. A hivatalos oldal szerint ez is lekapcsolja a ventilátorokat üresjáratban. Viszont alapból mindig 21%-on megy, Nem is tudom ennél lejjebb venni a hozzá adott alkalmazással (Thunder Master), a 21% a minimum, itt kezdődik a csúszka. Mi lehet a gond?
-
JimBeam007
csendes tag
Sziasztok!
Elég szépen mennek a játékok a Gigabyte GTX 950 Xtreme Gaming-el. Mivel tudom meglesni, hogy menyire terheli/használja ki a gépem a vga-t a játékok alatt? Amúgy nagyon csendes a vga, alapjáraton be sem kapcsolja a ventillátorát. Windows alap használat, böngészés vagy film nézés alatt alatt olyan 36-38 fokos venti nélkül. Ha játszom akkor bekapcsol a venti és 49-50 fokos max. A proceszor 4.4ghz-en van hajtva intel g3258. Játékok alatt rendre 100%-os a kihasználtság mindkét magnak. Kiváncsi lennék menyit hagy a vga-ban mert a melegedés hiánya alapján elég sokat
...
-
Csupingo
veterán
Erről valaki, mert akkor kár csengetni: "Nagyon kívántam tőletek ezt a 0RPM-et a mini Gigámon, úgyhogy utána nézetm egy kicsit. Maxwell Bios Tweakerrel 3 értéket kellett átírni. Most már Ez is 0 RPM-es.
-
AZ AQUA-ba a 950 mellé jár Mortal X:[link]
Valaki próbálta már, hogy simán elviszi a Mortalt ez a kártya?
-
tudatL@N
csendes tag
szia!
én is giga 750TI-ről váltottam giga gtx950-re. itt vannak a 3dmark eredmények:
mivel nekem csak a bisac verzió van, sajna csak 720p-ben tudtam futtani
mindkettő kari hangtalan és semmi cicergés
mondjuk ha olyan kicsi felbontásban játszol, mint írtad (és még jó ideig ez is marad) akkor én nem költenék most videokarira!
-
-
mdani1993
újonc
Sziasztok
Szerintetek egy intel q8300 elbírna egy gtx 960-al? Megközelítőleg 1-2 évet kéne bírnia, utána cserélném i5-ös alapra. -
Daw93
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy gigabyte 960 4gb oc-t (a kicsi kék) és elvileg 3 év gari van rá (1+2) na most ez az össz 3 év gari miből tevődik össze? a +2-höz mit kell tenni? vagy alapból rajta van vagy regisztrálni kell hozzá a terméket?
-
Csupingo
veterán
Hőcsöves, két ventis, félpasszív. Nem jó? msi gaming
-
miresz
veterán
Egy kis Star Wars Battlefront. Kell az a 4Gb-os kártya!
( Settings: Ultra,Vsync: on. Nem esik 60fps alá sehol sem. )
-
Pehi
senior tag
Köszi mindenkinek!
-
kisza25
félisten
válasz
tonermagus #7215 üzenetére
r9 380-am nem volt, de ciripelős AMD-m már igen, ezt ott kellene megkérdezned
-
guftabi96
addikt
válasz
tonermagus #7215 üzenetére
nem Nvidia.
Pont feljebb írtam, hogy nekem a 7770-em ciripelt. -
kisza25
félisten
válasz
tonermagus #7213 üzenetére
ezt vedd ez most nagyon jó áron van
ciripel minden gyártó
a hűtésekben vannak a legnagyobb különbségek ez egy kisebb, kicsit melegebb kártya ami nem állítja le idle a ventit a nagy leállítja, tuningban ugyanazt tudják kb -
tonermagus
aktív tag
Na akkor most még jobban megkavarodtam
Akkor egy kicsit konkrétabban:
vagy egy 4 GB-os Gigabyte
Ezek miben különböznek a teljes nagyságú verziótól?
Illetve ez a ciripelés melyik gyártónál jön elő?
-
4264adam
veterán
válasz
tonermagus #7210 üzenetére
érdemes a 4GB-ot venni a magasabb grafikai beállítások miatt (texture, population density stb...) Kisebb micro shuttering, magasabb minimum FPS. Ezek a következő címekben jelentkeznek: Batman Arkham Knight, Assassin Creed : Unity / Syndicate, GTA V , Watch Dogs. A jövő pedig mindenképpen a 2GB feletti Vram használathoz fog mozdulni.
-
kisza25
félisten
válasz
tonermagus #7210 üzenetére
szia én ezt venném:
GIGABYTE GeForce GTX960 2048MB D5 GV-N960WF2OC-2GD 61.000 Ft
idle nem mennek a ventik load meg nem hallod 2-3eFt-ot adnék max +ban a 4GB-ért -
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon nagy dilemmában vagyok, nem tudok dönteni, hogy:
GIGABYTE AMD Radeon R9 380 2048MB D5 GV-R938WF2OC-2GD 56.550 Ft-ért
vagy
GIGABYTE GeForce GTX960 2048MB D5 GV-N960WF2OC-2GD 61.000 Ft-ért?
Eleve a Gigabyte márka elfogadható? Mennyivel lehet vajon halkabb a GTX960 mint az R9 380?
Érdemes-e a GTX 960-ból a 4GB verziót venni? -
kisza25
félisten
egy dolog a gtx 950-el kapcsolatban, ha kitolom a powerlimitet 118%-ra egy idő után lekapcsol a kijelző, gondolom a vrm túlmelegszik, ezt csinálja a gyári hűtővel is, alapon nincs ilyen gond, azoknak akik tuningolni szeretnének ez rossz hír
-
-
noby
aktív tag
válasz
Cray Tyler #7200 üzenetére
köszi én 4,2ghz használom a procit szép pont alapon oc nélkűl szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 27% számlával! GIGABYTE RTX 4090 Aorus Xtreme WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- SAPPHIRE RX 5600XT 6GB GDDR6
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO