Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
Dark KillerX #4598 üzenetére
Ne csodálkozz, hogy V-sync alatt nem dolgozik 100%-on a VGA. Nálam sem és nem is kell, mármint én már sehol nem használok V-sync-et.
-
válasz
Dark KillerX #4597 üzenetére
Hat, pedig hidd el...
Gtx760at meg a 4.6ra huzott 8 magos fxel hasznaltam 1 honapig. Platformot csereltem, de a vga maradt. 2500k mar alapon is magasabb fpst kapott, pedig mindkettonel 90% feletti gpu hasznalat volt...
Majd a dx12 alatt sokat fog valtozni, de csodara akkor sem szabad szamitani...
Jatekok alatt ( pl wot, project cars, assetto corsa ) egy 3.-4. Gen i3 lenyomja az fxet.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Dark KillerX #4597 üzenetére
Ennyit kaptam amúgy, firestike alatt
Úgy gondolom a GPU score oké, de viszont az is igaz a Physis és a Combined kevés, de nem vagyok bench huszár, és egyébként az anyagiak nem is engedik, így ez nekem megfelel, és játékok latt, nagyon jól megy, csak szoknom kell még
RECSKA Nekem elég ez a proci, és egyébként pedig, 10-20% teljesítmény többletért, nem adok ki 20-30k-t, és amiket soroltál játékokat, nem játszok, viszont pl GTA5 alatt, vagy Witcher-ben, bőven jók az FX-ek
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Dark KillerX #4595 üzenetére
Durván nem hajtja ki a cpud ezt a vgat
-
Dark KillerX
addikt
válasz
4264adam #4591 üzenetére
Bekapcsolt Sycn mellett ennyit kaptam Firestrike, és Valley alatt
Nekem ez a furcsa,hogy tényleg csökken a teljesítmény, mert 60FPS-ig, nem kellene hogy megfogja, és ez a kártya ezeknél a Bencheknél nem tud 60FPS-t.
A firefox pedig egyébként, csak akkor hülyül meg,ha "csak" a drivert, és physix-et rakom fel.
Full install mellett jó, és egyébként sajnos kénytelen vagyok ezt használni, mert a munkahelyi dolgaimat ( bérpapír, beosztás, egyebek ) , csak fox alatt tudom, megnézni, másik böngészőkkel, nem jó, és ezt a cég ki is hangsúlyozta, ahol dolgozom.
-
Grafirka
őstag
Nagyon jo kartyat foghattal ki
gratula hozza.
Az enyemet a tegnap teszteltem kicsit jatekkal. ( witcher 3 es Grid autosport ) 65 C melegszik amivel tokeletesen meg vagyok elegedve.Ami furcsabb az a skalazodasa amirol irtam az elozoekben. Volt, hogy "beragadt" az orajel 1227 re es nem ment le 135 mhz re.
Meghajtoprogramot ujraraktam, most latszolag mukodik a skalazodas de nagyon lustan.Nem tudom, lehet ez igy van kitalalva de nekem furcsa hogy terhelt allapotrol valtva idle-re kb 16-18 mp szukseges hogy eszrevegye , hogy nem kell magas orajelen futni.Sebessegevel, hangjaval meg vagyok elegedve, csak ne lenne 50C a beragadt orajelek miatt .Remelem ez is megoldodik.
Driver sweeperrel kitakaritottam a rendszert mielott az uj meghajtot instalatam volna.Meg egy dologtol felek, hogy AMD rol atterve nem volt teljes windows ujrainstall es nehogy maradt volna valami szemet a hatterben ami bekavar.Bar a cegnel nahany gepbe ugy csereljuk a kartyakat mint a zoknit (DDU sincs ) es nem tapasztaltunk problemat .
Milyen verzioju drivert hasznaltok ? ( legutolsoval vannak gebaszok ? )
Nalam
Version: 355.82 WHQL -
4264adam
veterán
válasz
Dark KillerX #4590 üzenetére
Elég érdekes helyzet, mert első kettő ugye szintetikus teszt. Legújabb driverrel nem futtattam őket. Én pedig Chrome-ot használok és semmi baja.
-
Dark KillerX
addikt
válasz
4264adam #4589 üzenetére
1: A V-Sycn-el kapcsolatban,az hogy bekapcsolt Sycn mellett,pl Firesrtike alatt csökken a teljesítmény, pedig még a 60FPS-t, sem éri el a kártya teljesítménye
2. Artifact-nál pedig, az mikor túlhoztam az elején a kártyát, utána a stabil órajeleken csökkent a teljesítmény
, ergo pl Firestrike alatt, kb 2-3%-al kevesebb pontot kaptam a stabil órajeleken, és csak driver reinstall után javult meg
3. Na és a legutolsó, hogy Firefox alatt, csak akkor gyors a net, ha az egész driver-csomagot felrakom, ha kiveszem a 3d-s csomagot, az experience-t, akkor lassú a net ( görgetésnél darabos a kép,lassúak a videók) , akadozik, pedig SSD-ről fut a rendszer, ja és a hardveres gyorsítás kivan kapcsolva
Már előtte írtam
-
4264adam
veterán
válasz
Dark KillerX #4588 üzenetére
Pontosan mivel küzdesz? Hátha tudok segíteni mert én is HD7950-ről jöttem.
-
4264adam
veterán
válasz
Dark KillerX #4586 üzenetére
Mi a probléma driver terén?
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Grafirka #4584 üzenetére
Én is kb 5 év után jöttem vissza NV-re,és bizony a "nagy" hiedelmek ellenére,a driver-t,én nem bírom egyenlőre megszokni.Jó összességében jól funkciónál ,de sok a kérdés nálam,de remélem idő előtt megszokom, vagy különben megy fel apróra.
V-Sycn és a GPU artifakt
A V-Sycn-el kapcsolatban,az hogy bekapcsolt Sycn mellett,pl Firesrtike alatt csökken a teljesítmény,pedig még a 60FPS-t,sem éri el a kártya teljesítménye
Artifact-nál pedig, az mikor túlhoztam az elején a kártyát, utána a stabil órajeleken csökkent a teljesítmény
, ergo pl Firestrike alatt, kb 2-3%-al kevesebb pontot kaptam a stabil órajeleken, és csak driver reinstall után javult meg
Na és a legutolsó, hogy Firefox alatt, csak akkor gyors a net, ha az egész driver-csomagot felrakom, ha kiveszem a 3d-s csomagot, az experience-t, akkor lassú a net ( görgetésnél darabos a kép,lassúak a videók) , akadozik, pedig SSD-ről fut a rendszer, ja és a hardveres gyorsítás kivan kapcsolva
Kb már 10-er raktam újra a driver-t
-
Grafirka
őstag
Most tertem at 12 ev utan AMD rol , tehat lovesem nem volt , hogy a driverek kozul melyiket erdemes/szukseges telepiteni.
Legyalultam az egeszet , aztan driver sweeper safe modban, majd ujrainstalatam.Csak a GeForce experience -t nem tettem fel, de latom hogy a 3D vision meghajtokat sem kellett volna.
A lenyeg hogy most valt , de joval lassabban , mint amihez hozza voltam szokva. Elinditok egy weboldalt ( flash ) vagy grafikus aplikaciot , felugrik 1227 re viszont mikor lezarom akkor eltelik 10 mp mire elkezd visszaskalazodni. -
válasz
Grafirka #4574 üzenetére
Üdv!
Nálam lassan fél éve van egy 4 gigás Asus Strix 960, de soha nem tapasztaltam ilyet, pedig azóta vagy 5 driver lett felpakolva. Ha korábban nem volt ilyen gondod, akkor tuti, hogy a legutolsó driver kavarhatott be.
Nálam is volt gond, mert amikor telepítem, mindig az egyéni telepítést választom, és csak a drivert, meg a PhysX-t jelölöm be. Most is így történt, és a végén hibaüzenet volt, hogy nem sikerült mindent felrakni. Kétszer próbáltam mind a kétszer ez volt, utána már bejelöltem a tiszta telepítés előtti kis kockát, és símán lefutott. Most ilyen: -
Grafirka
őstag
ASUS strix GTX 960 miert nem skalazza a memoria es a GPU orajelet ?
A GPUZ szerint ha epp semmi sincs megnyitva , akkor sem veszi vissza az orajelekt, es kb 50C kornyeken mukodik ( core clock 1227 , memory clock 1800 )Driver 355.82
van.[link]
-
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Dark KillerX #4568 üzenetére
Nekem meg ugyan ez van az asusnál és gigabyte eddig mind jó tuningal rendelkezett asus meg anti tuningos szar volt +30/50mhzket bírtak xd Nekem most ez a tuning van a gigabyte gtx 960on [link] így alapfeszen meg minden 1516mhz-ig boostol
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Winchester95 #4569 üzenetére
Hát nem
, és igazából ugye a tápcsati 8+6 pines, és a vga megy is szépen, 1477MHz-ig BOOST-ol , de a Vram-os nem tudok nyúlni, már 150MHz+ esetén képhibázik , és bizony a teszteket elnézve , itt nagyon is dobna a ram tuning , de szvsz vhogy csak kibírom
-
Winchester95
őstag
válasz
Dark KillerX #4568 üzenetére
Nem a te márkád, nálam több gigabyte is járt és fasza minden
Tápcsati témába ásd bele magad, szerintem ott lehet valami. -
Dark KillerX
addikt
Tudom a tuning szerencse dolga , de hogy én akárhányszor veszek Gigabyte-ot mindig ennyire anti- tuning kártyát fogjak ki. Vhogy ezzel a márkával nincs szerencsém
-
davian
csendes tag
-
4264adam
veterán
-
jolti05
őstag
válasz
AxBattler #4544 üzenetére
+Peat
Az való igaz, hogy bármely megoldást választva (kivételt képez a 950, alacsonyabb áron) nem lennék elégedett a vásárlással, valószínűleg ezért van az, hogy továbbra sem birtokolok diszkrét videokártyát.
A 750Ti-vel sem lennék boldog (már amennyi boldogságot tud okozni egy nyomtatott áramkör plusz egy kis műanyag és fém), bár alacsony fogyasztású kártya és aránylag megállja a helyét, a hardveraprón 34e forintokért kínálják ezeket a kártyákat. Nem egy 270x ment már el 35-37e forintért és az igaz, hogy fogyasztásban x3, viszont teljesítményben akkora különbség van a 270x és a 750Ti között, hogy nem tudnám megveregetni a vállam, hogy "-Hm, jó üzletet csináltunk ma!"Mindent összevetve maradt a 270x, már épp úgy éreztem, hogy végre eldöntöttem, már csak ki kell fogni egy jó darabot/újonnan, jó áron keresni egyet, mire pont aznap megjelent egy cikk, hogy befutott a GTX950
és roppant korszerű, alacsony a fogyasztása, nem is kell sorolnom.. A teljesítménye pedig nagyjából azonos a 270x-ével.
Attól az egy dologtól tartok, hogy nem akar majd ez az ár alá csusszanni a kártya, illetve, hogy használtan borzasztó ritka lesz. Ha az R9 380-ra gondolok... 2-3 darabot láttam az elmúlt ~2 hónapban az oldalon, ráadásul majdnem annyiért, mint a boltban.
Köszönöm a reakciókat, azt hiszem talán az lehet a legésszerűbb döntés, ha még tovább várok. Ha pedig egy nap arra ébredek a közeljövőben, hogy 42e forintért feltettek egy 1 hónapos 950-et, majd meglátom a cikket ph-n, hogy megérkezett az országunkba a 370x, akkor veszek inkább egy konzolt...
-
Peat;)
veterán
válasz
4264adam #4554 üzenetére
Aki jó ideje játszik és pontosan tudja hogy a high és a max közötti beállítás mire való, az másképp hadovál a fórumokon, én is ilyen lennék
Az hogy valamit maxra állítunk max egy kellemes érzet, mint sem reálisan látható különbség a magas beállításokhoz képest, az esetek 90%-ban. GTA5-nél is többet bezavar egy rosszul sikerült patch vagy driver mint az hogy 2 vagy 4 giga, vagy hogy 960 vagy 970. Már a legótvarabb 960-ason is magas minőségben futtatható összességében, de persze megértem ha valaki többre vágyik, ezért is írtam hogy bőven jó a procija a 970-es alá. A többihez végig odaírtam hogy szerintem.
-
Hauptmann
veterán
FullHD a cél, ilyen a monitor, és monitort nem tervezek váltani a közeljövőben, kivéve, ha meghal, de ezzel nem számolok. 960 4 Gb-t jó áron tudnék szerezni (kb. nagyker ár, az áfát meg amúgy is elszámolom), ugyanez a helyzet a 970-el is, de az árbeli kb. 30 ezer Ft különbözet így is megmarad, nem tudom, hogy megér-e nekem a 970 ennyit a 960-hoz képest. Pl. azt szeretném, hogy a GTA V nagyjából fullon fusson 60 fps körül.
Csak most azon gondolkodom, hogy ha jönne a Ti, akkor megvárnám, ha meg nem, akkor e hónap végén vennék egy sima 960-at.
-
Peat;)
veterán
válasz
Hauptmann #4552 üzenetére
Szerintem bőven jó az az i7 a 970 alá. Eléggé túl van pörögve ez a cpu téma, van 1-2 cpu gyilkos játék ez tény, de rengeteg játék a vga-t terheli elsősorban már a nagyon nagyon lenézett directx 11 alatt is, directx 12 alatt meg elvileg csak javulhat ez az irány.
Más kérdés hogy szerintem a mostani helyzetben nem biztos hogy jó vétel egy 970-es, ha hirtelen megnövekednek majd a vga igények a játékok felől akkor szerintem az is éppen úgy elfogy mint a 960-as, akkora többlet erő szerintem nincs benne. Ha a mostani játékokat szeretnéd magasabb beállításokkal játszani mint amit a 960-os lehetővé tesz(kb high versus ultra, ami különbség észrevétele sok esetben nagyítót követel meg), vagy nem full hd hanem a feletti felbontásban játszanál akkor éri meg jelenleg a 970. Sőt igazából szerintem csak ekkor éri meg a 970-es.
Ez az ár érték fejtegetés a 60k körüli 960-asokra vonatkozik, személyes vélemény hogy a nem akciós, 4 gigás árú 960-asok előnye túl kevés a 2 gigás társaikhoz képest. Egy 2 gigás 60k-s 960-as giga meg egy 105k-s giga 970 közötti árkülönbség meg messze nem indokolt szerintem a teszteket megnézve.
Átmeneti időszakra, technológiaváltás idején én tuti a jelenre vennék egy áthidaló megoldást mint jövőtálló eszközt vegyek, aminél baromira nem tudni mik a jövőbeni követelmények...
ergo nagyon mellé lehet nyúlni.
-
Hauptmann
veterán
Szerintetek lesz valaha is 960 Ti? Még nem vettem meg a 960-at, mert hirtelen bebaszott egy fontosabb kiadás (ahogy szokott lenni ilyenkor), és most már ha mondjuk karácsony környékén esetleg jön a Ti, megvárnám.
Vagy még mindig birizgálja a 970 a fantáziám, de nem tudom, hogy egy 3,8 Gigára húzott i7 860-nak mennyire van esélye az kipörgetni. Procit, lapot cserélni meg nem tudok, ekkora gépbővítést nem terveztem.
-
miresz
veterán
válasz
Dark KillerX #4549 üzenetére
Szerintem DX12 alatt ez még sokkal nagyobb léptékben fog javulni.
-
Sanyi19
őstag
válasz
Dark KillerX #4496 üzenetére
-
Peat;)
veterán
válasz
jolti05 #4537 üzenetére
Jó tanács: bármit vegyél azt a mának vedd és ne a jövőnek. Directx12 ugyanmár, senki nem tud semmit, belehülyülnél ha elkezdenél utánaolvasni. Én is hagytam a fenébe, nekem aztán holt mindegy hol mi fut, a játék menjen és kész.
A helyedben biztos hogy várnék egy kicsit, a 950-esek ára nagyon gyorsan esett elég sokat, kicsit fura is, de meg kell várni az alját. Ráadásul ha vársz 1-2 hónapot tuti találsz majd használtan 950-est és 40-45 körül best buy ami azonnal vehető. 750ti-t ne vegyél szerintem.
-
válasz
jolti05 #4537 üzenetére
Ha szűkös a keret, és egyik megoldás sem tetszik maradéktalanul, akkor hagyd. Elvered az összes pénzt, és még keserű szájízed is lesz a végén, hát kinek jó ez (a kereskedőn kívül)?
Akkor inkább vegyél egy GTX 750(Ti)-t az apróról, amit megúszol 28-35k-ból, és azzal is simán el tudsz játszani! Hidd el, ahogy kezd egyre kevesebb kedved lenni a játékhoz, úgy megy lejjebb az ingerszinted is, és bőven elég lesz az 1080p/Medium is, amit a 750-es jócskán tud. Így nem kell jelentősebb összeget költened, és játszogathatsz kedvedre.
-
bismillah
csendes tag
Ennek a Gigabyte gtx 950 OC nek nem olyan rosszak a hőmérsékletei.
Sztem 50 alatt nem rossz vétel. Haverom vesz ilyet kedden jön neki odaadja majd tesztelni ha van igény rakok fel képeket. Illetve írok egy kis véleményt.
-
Jammalan
tag
Mondanám, hogy kezd alakulni a giga 950 ára, 48ért annyira nagyon már nem lenne rossz, ha nem ilyen ócska hőcső nélküli hűtést csináltak volna rá. 129Wba maxon belenyal a kártya és erre gyengébb hűtést raknak rá mint a 750 ti-re.
-
jolti05
őstag
- Kisebb kifakadás:
Megmondom őszintén, 45-47e forintot szánok maximum videokártyára. Való igaz, hogy a GTX 960 jó vétel, a jövőre gondolva a 4 gigás főleg, de nem tudok ennyit kiadni. Használtan egy 280 is egészen jó választásnak tűnik (~45e), de nem tud meggyőzni (fogyasztás, hang). Az R9 380-at is kiváló darabnak tartom, kellő mennyiségű pénzmag jelenlétében nálam nagy lenne a csata a 960 és a 380 között, de ez végülis így mindegy.
Kikérném a társaság véleményét. Szerintetek várjak arra, hogy egy normális hűtésű 950 (Zotac/MSI/Asus) lemenjen arra az árszintre, amennyit ~szívesen kiadok érte, vagy vásároljak egy 270X-et (az MSI Gaming-je rendkívül meggyőző, csendes, jól hűt és nagyjából egy szinten van a 950-nel) és éljek boldogan?A közelebbi ismerőseim közül senki sincs benne a témában, így nekik mesélhetek...
- Adalék:
Már vagy 4-5 hónapja tervezek (tehát naponta bújom a hardveraprót és kezd sok lenni már) videokártyát venni, eredetileg 35e forintot tettem rá félre, de azóta összeügyeskedtem egy tízest, ennél többet viszont nem fogok!Most ez a kis ITX-be való Giga lement rendesen, de helyénvaló a hűtőtől való félelem... azt hiszem. Tesztet nem találtam róla, ha tippelnem kellene, akkor tud az a venti pörögni rendesen. Most olyan csendes a gépem, hogy még éjjel is van, hogy alig tudom eldönteni, megy-e.
Az egyetem és a munka között állok, így valami olyasmit szeretnék, amivel még el-eltudok játszogatni, de valószínű, hogy alább fog hagyni bennem ez a vágy, ha belevetem magam a szakmábaAz sem tiszta még, mi lesz az nvidiával DX12 alatt...
Köszi, hogy elolvastál -
Pixx96
aktív tag
válasz
Winchester95 #4534 üzenetére
hmm már 1753ról fel van tekerve 1950re hova huzam már félek hogy mémhibás lesz :S
-
tibcsi0407
félisten
Akkor valami baj nálad lehet. Nekem nem tűnik azért ez az előrelépés rossznak "ingyen"
-
Pixx96
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #4532 üzenetére
Csak nekem véleményem hogy eléggé szarul skálázódik a gtx 960 a tuning hatására a gtx970/80-hoz képest?
Vagy a 7970/280x néztem ph-s tesztet 100-150mhz-t raktak a gpu ra és kb 10 fps pluszt jelentett játékokban nekem a 960-nál ezzel a tuningal 2-3fps plusz kb. -
Pixx96
aktív tag
Hello!
ez mennyire számít jó értékeknek?Ezekkel a beállításokkal 1516mhz-ig boostol a vga alapfeszen.
-
nyinya
tag
válasz
Grafirka #4523 üzenetére
Nemrég váltottam én is Giga 560Ti-ről, és ASUS strix-et vettem a Giga WF 2 helyett, mert az 560ti-men az egyik venti korhol amikor épp nem tetszik neki valami...
Mivel már a második kártyám volt Giga és probléma volt a hűtővel, így nem adtam harmadik esélyt a Giga-nak
Ha ASUS-t veszel nem jársz rosszul
-
caris1
tag
válasz
Grafirka #4521 üzenetére
Nekem ASUS van, igaz nem Strix, hanem Black. A különbség a kettő között annyi, hogy a Black-nek kicsit magasabb az órajele, de nem állítja le soha a ventijét. Jó választás volt, ennek ellenére nagyon halk (pedig a hangra érzékeny vagyok), stabil, nem cicereg. Húzni soha nem próbáltam.
-
Bjørgersson
félisten
-
Mans20
addikt
válasz
Grafirka #4523 üzenetére
E szerint elég jó lett.Az NVIDIA GeForce GTX 960 tesztje
-
Grafirka
őstag
válasz
Bjørgersson #4522 üzenetére
Az a bajom hogy eddig videokartyak kozul csak gigaval volt bajom.Utoljara ( HD6850 idejen) megeskudtem hogy soha tobbet nem vesszek toluk semmit.Sajnos mindig rakenyszerul az ember hogy vagy az ar miatt vagy pedig csupan azert mert az van raktaron, elgondolkozzon. Az ASUS rol milyen velemenyek vannak ?
-
Grafirka
őstag
Sziasztok,
Ket GTX 960 kozul valaszthatok .
Asus nVIDIA GeForce GTX 960 DirectCU II OC Strix, 4096MB, ( 6 pin tapcsatlakozas)
vagy....
Gigabyte nVidia GeForce GTX 960, 4096 MB, (6+8 pin tapcstlakozas ) Ez mit jelent?ennyivel tobb aram kell neki ?
Melyik az ajanlottabb a ketto kozul ? Stabilitas , zajszint es homerseklet ami fontos , egyeltalan nem erdekel tulhajtas vagy FPS .
Csak annyit szeretnek ha rendes tapellatasa es hutese lenne , mert legalabb 3 evig szeretnem hasznalni.A kepeket informativ jelleggel linkeltem a hutes tipusa miatt, mert mar keptelen vagyok kovetni a sok verzio.Mindket esetben 4 GB kartyarol van szo a linkekben szereplo hutessel.
-
unclefucka
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy Gigabyte GTX960 WF2 -es kártyát. Az lenne a kérdésem, hogy kötött-e már valaki S/PDIF -et rá?
Ha megnézzük a képeket, akkor a "szokásos helyen" a tápcsatlakozók mellett van(nak) az erre szolgáló csatlakozó(k). !!Kettő!! darab, J8 és J11. Azon már túltettem magam, hogy nem 90 fokkal elforgatottak a csatlakozók.
Mindkettő S/PDIF?
Az egyik a bemenet, a másik meg a továbbfűzéshez egy kimenet?
Vagy esetleg az egyik a valamelyik, egyik HDMI-hez csatlakozik, a másik meg egy másikhoz?Utálom, hogy nem csinálnak rendes leírást a kártyákhoz a gyártók.
Ha valakinek van már erre vonatkozó tapasztalata, megköszönném, ha megosztaná velünk.
Köszi.
Üdv.: M
-
4264adam
veterán
válasz
Bjørgersson #4518 üzenetére
Igen, láttam, letöltöttem, írta, hogy a legújabb driver jobb lenne hozzá, este majd csinálok tesztet.
-
bismillah
csendes tag
Hello
A gtx 950 nagy hype-jában nyomatott dolog hogy mennyire kicsi Response time megy mennyire gyors a render stb stb ez ugye ugyan így van a gtx 960 nál is csak az még gyorsabb?
Vagy ez valami egyedi dolog amit csak a gtx 950 támogat?
-
mcs
veterán
válasz
Bjørgersson #4512 üzenetére
Az Asus oldalán nyomon lehet követni az adott termék szériaszáma alapján, hogy hol tart a garanciális ügyintézés. Így sikerült lebuktatnom egy üzletet Xonar DG-vel, akik b*szták rendesen időben felküldeni a képviseletnek, és olyanokat hantázott nekem telefonban, hogy Lengyelországban van a kártyám.
Mikor bevittem kinyomtatva az oldalt a ,,kész" státuszú kártyámról, gondolhatjátok, mennyire jött zavarba az eladó. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Bjørgersson #4512 üzenetére
Akkor pedig tuti vétel
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tibcsi0407 #4511 üzenetére
Ha jól tudom, az Asus itthoni supportjával nem szokott gond lenni, sőt valószínűleg még jobb is, mint az iPon garanciális ügyintézése.
-
tibcsi0407
félisten
-
juve600
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #4509 üzenetére
mit ??
ott a fénykép a garlevélről,rajta hogy 12 hó garancia -
flash-
veterán
70-90 ezer ft körül keresek vgat cél:full hd-n minél jobb beállitásoknál akadásmentes játék gta 5, far cry 4,stb...
evga 960 4gb eredménye nagyon kecsegtető
mennyire járnék jól ezzel?Mik a vélemények kifejezetten erről a tipusról?(EVGA 960 4gb)
vagy inkább az r9 290?
(bár valamiért emlékeimben az van hogy amd vonalon több a hiba-artifact
[link]egyéb ötlet?
köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest