Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
Hello!
ez mennyire számít jó értékeknek?Ezekkel a beállításokkal 1516mhz-ig boostol a vga alapfeszen.
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
válasz tibcsi0407 #4532 üzenetére
Csak nekem véleményem hogy eléggé szarul skálázódik a gtx 960 a tuning hatására a gtx970/80-hoz képest?
Vagy a 7970/280x néztem ph-s tesztet 100-150mhz-t raktak a gpu ra és kb 10 fps pluszt jelentett játékokban nekem a 960-nál ezzel a tuningal 2-3fps plusz kb. -
Pixx96
aktív tag
válasz Winchester95 #4534 üzenetére
hmm már 1753ról fel van tekerve 1950re hova huzam már félek hogy mémhibás lesz :S
-
Pixx96
aktív tag
válasz Dark KillerX #4568 üzenetére
Nekem meg ugyan ez van az asusnál és gigabyte eddig mind jó tuningal rendelkezett asus meg anti tuningos szar volt +30/50mhzket bírtak xd Nekem most ez a tuning van a gigabyte gtx 960on [link] így alapfeszen meg minden 1516mhz-ig boostol
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
egy kis valley 1570-es boost mellet és 2000mhz ram mellet megy 2100-at is de nem akarom kínozni
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
Egy kicsit javítottam még 1592-es boost és 2100mhz ram mellet jo ez csak egy tesztig egyébként 1516 + 1900 on használom
-
Pixx96
aktív tag
válasz Dark KillerX #5060 üzenetére
én furmarkot max 10 percig szoktam használni de én is inkább crysis3 al szoktam tuningot nézni
-
Pixx96
aktív tag
válasz 4264adam #5199 üzenetére
Figyelj a játék által beállított Ultra High volt szó nem az általad állítgatott customizált beállításról.Mert tudod ha beszélünk beállításról akkor ha van a játék által beállított értékeket szoktuk használni méréskor nem amit jóska pista összeállít magának és akkor azt ultra highnak elnevezi.
-
Pixx96
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
hát 2150-en már crashel az nv driver szóval igen ez a vége meg gpu-ban is bár a gpu menne többet is csak kicsit bele kéne nyúlni a biosba csak a gari miatt nem lehet meg amúgy se azért a +60mhzért én nem szopok vele Majd februárban veszek z77 lapot + valami értelmes hűtést azt újra megnézem 4,6 ghz körül mit dob.
-
Pixx96
aktív tag
válasz radgyulaba #5487 üzenetére
hát a 8800gt öcsém gépébe egy e8400 mellet lazán viszi a 1080p-s yt vidiket win7 x64 mellet + chrome szóval ott más gond van.
-
Pixx96
aktív tag
Szerintetek egy gtx 960 g1 gaming 2gb-t érdemes ezekre lecserélni?
msi hd 7970 lightning ghz BE
vagy
asus r9 280x dc2 top
Én szerintem nem de mondták páran hogy igen valaki valami vélemény hogy miért érné meg vagy miért nem?
-
Pixx96
aktív tag
válasz Grafirka #5517 üzenetére
táp az bírná az a helyzet hogy volt már nekem az említett 7970 lightning csak akkor egy i3 procim volt és sajnos nem tudtam megnézni mit bír ( meg csak 1 hétig volt nálam) de azóta lett egy i7 2600k.Csak emlékszek mikor volt a 7970 akkor beállítottam a gta5 és úgy hagytam aztán lett a 960 gtx és valahogy mintha sokkal jobban ment volna rajta a gta hiába volt proci limit még az i3nál
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
válasz Trailblazer #5689 üzenetére
és most boldogabb lettél egy 4gb-s karival? Kíváncsi lennék rá hogy milyen pozitív tapasztalataid vannak eddig vele 2gbhez képest.
-
Pixx96
aktív tag
válasz 4264adam #5721 üzenetére
Hát nekem Asus gtx660 ti dc2 oc +50mhz mer többet nem bírt anti tuningos fos volt a gpu de a memória meg majdnem hozta a 256bites sebességet olyan tuning volt benne szerencsére . De lejárt a gari róla így eladtam és vettem egy gtx 960-t és sajnos nagyon sok helyen max 2/3 fps + tapasztaltam vagy még annyit se helyenként. Jobban a gta5-ben vettem észre a cserét.
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
Hát nem tudom ez a dx12-re melyik lesz jobb ez csak egy lutri az egész de igen sok helyen mondják hogy a 380 jobb lesz mint a 960 dx12-ben (Pedig szerintem semmi ilyen nem lesz ez csak megint ilyen AMD hiedelem mint a világmegváltó Mantle aztán 2hét alatt az amd is rájött h szarra se jó és fail)
Mondjuk én valamit nem értek.Ha az AMD tudta hogy jobbak lesznek a AMD GCN vga-k Dx12-ben akkor minek kellet a Mantle?Valamire biztos jó volt kicsit megmozgatta a microsoftot hogy jó lenne nekiállni a dx12-nek[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
jó én nem sima gtx660ról beszélek hanem ti-s ről ami eleve OC volt + még nekem is tuningolva volt igaz gpu ba csak 50mhz + vram 350mhz (ami ugye a gtx 660 ti gyengesége a vram) és Igen volt olyan game amiben látszott írtam is de volt amiben kb semmi se szinte... +20k-ért én többet vártam volna ha lett volna még gari a 660 ti-re + kicsit jobban remekel tuningba biztos nem lett volna csere. De ettől imádom a mostani gtx960-am
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
van itt olyan akinek megy 1600mhzt-t a gtx 960 vga-ja akár fesz emeléssel is? Vagy is gondolom csak azzal
[ Szerkesztve ]
-
Pixx96
aktív tag
válasz kisza25 #5751 üzenetére
hmm nekem fesz emeléssel se megy 1550 felett hiába adok neki +feszt nem megy többet amit fesz emelés nélkül megy ez lenne a vége?Én azt gondoltam ha powerlimit +135 voltage +100 és akkor fog 1550 felett menni (kb1600körül) de nem mintha nem is emeltem volna feszt ugyan úgy driver hiba lesz a vége.
-
Pixx96
aktív tag
Milyen igények lettek itt lassan már 40 ezerbe akarnak itt venni gtx 960-at.De fogadok ha neki lenne a hirdetésben említett videokártya 3 ezerrel a bolti ár alatt adná.
-
Pixx96
aktív tag
ez most mi ? hogyan lehet annyi a graphics score?
-
Pixx96
aktív tag
válasz Dark KillerX #5807 üzenetére
Ez nem az enyém sajna
-
Pixx96
aktív tag
válasz Dark KillerX #5809 üzenetére
igen már látom én is
-
Pixx96
aktív tag
Ez a dolog szimpatikus nekem a gtx960-ba.
nincs benne 4,5 milliárd tranyó
nem 384 bites
nincs bent 2048 shader
meg nem eszik 250 wattot
Kis sovány cucc elveszik a többi batár mellet és látod szedi a lábát a picike pörög mint az állat a maga kis 120 wattjával megfekteti itt a monstrumokat -
Pixx96
aktív tag
válasz Dark KillerX #5831 üzenetére
azért egy welcome to jungle crysis 3 mapon kíváncsi lennék mit produkál a 6300-as
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért