Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Hauptmann #4552 üzenetére
Szerintem bőven jó az az i7 a 970 alá. Eléggé túl van pörögve ez a cpu téma, van 1-2 cpu gyilkos játék ez tény, de rengeteg játék a vga-t terheli elsősorban már a nagyon nagyon lenézett directx 11 alatt is, directx 12 alatt meg elvileg csak javulhat ez az irány.
Más kérdés hogy szerintem a mostani helyzetben nem biztos hogy jó vétel egy 970-es, ha hirtelen megnövekednek majd a vga igények a játékok felől akkor szerintem az is éppen úgy elfogy mint a 960-as, akkora többlet erő szerintem nincs benne. Ha a mostani játékokat szeretnéd magasabb beállításokkal játszani mint amit a 960-os lehetővé tesz(kb high versus ultra, ami különbség észrevétele sok esetben nagyítót követel meg), vagy nem full hd hanem a feletti felbontásban játszanál akkor éri meg jelenleg a 970. Sőt igazából szerintem csak ekkor éri meg a 970-es.
Ez az ár érték fejtegetés a 60k körüli 960-asokra vonatkozik, személyes vélemény hogy a nem akciós, 4 gigás árú 960-asok előnye túl kevés a 2 gigás társaikhoz képest. Egy 2 gigás 60k-s 960-as giga meg egy 105k-s giga 970 közötti árkülönbség meg messze nem indokolt szerintem a teszteket megnézve.
Átmeneti időszakra, technológiaváltás idején én tuti a jelenre vennék egy áthidaló megoldást mint jövőtálló eszközt vegyek, aminél baromira nem tudni mik a jövőbeni követelmények...
ergo nagyon mellé lehet nyúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest