- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz
cyberkind #77194 üzenetére
Kib@szottul elborult arak lettek a vegere.
Azt hittem csak az elozetes kavarasoknak koszonheto a sok magas fake ar amit lattunk.
De hogy berakjak az uj kartyak arait csatasorban a regiek utan igy, ezt almomban nem gondoltam volna...
Valahol latszik az arazason hogy az
RTX2070 kb 1080 szintu
RTX 2080 fog egy picivel az 1080Ti felett fog menni stb stb.
Ha valaha csokkenni fog az ara a regi kartyaknak, akkor sem lesz hatalmas a csokkenes, az nVidia kifogja arulni a kis huzasukkal a regi keszletet ugyesen.
Az ujak ara fenn marad a csillagos egen, a regiek ahhoz kepest gyengebbek es "olcsobbak" lesznek, end of storyCsak az a kerdes, hogy megis mennyivel lesz ez jobb a regiektol?
Mert csak a raytracing sz@r volt folyamatosan emlegetve tegnap a borkabatos csavo altal, hogy az uj kartyak milyen b@sz.k....
Raadasul van egy honapja mindenkinek rendelgetni, senki nem tudja pontosan milyen teljesitmenye lesz ezeknek a tularazott fjoshoknak a regiekhez merve jatekokban amik jelenleg is a piacon vannak.
Mert gondolom az NDA is vmi elborult idoben lesz (remelem most is tevedek)Ha' nem tudom, az az igazsag, hogy erzodott az elozo generacional is, hogy konkurens nelkul ez nem fog menni.
De nem gondoltam volna, hogy ennyire kapzsi az nVidia es ekkorat rug a gamerek fenekebe.
Remelem egyszer az AMD RTG meg magahoz ter, es atforgatja a piacot csak ugy mint CPU fronton csinaltak, amen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged