Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
quaddamage08
tag
-
quaddamage08
tag
Újabb teszt, újabb meglepő eredményekkel :
Míg Ultra beállítások mellet szemmel látható javulást eredményezett a húzás, addig a High vagy az az alattiak semmilyen javulást nem eredményeztek . Ez miért lehet ?
A map neve : Gulf of Oman .
Ezt a mapot találtam a legalkalmasabbnak a mérésre .
Jettel fel az épitkezésre aztán a tengerpartra nézve szépen leszívja az FPS -t . . . -
quaddamage08
tag
Nos, ma reggel újraraktam - majd frissítettem a programot és ismét leteszteltem azt . Az eredményekért kattintsatok a képre :
A képeket egy teljesen üres szerveren készítettem, olyan ponton ahol a legkevesebb FPS-t mutatta . Minimális FPS növekedés elérhető a beállításokkal, ám 5 - 6 extra képkocka után már felesleges volt állítgatni .
-
quaddamage08
tag
Egy szóval nem mondtam, hogy nem monitorozom
Persze, hogy monitorozom - pont ezért nem értem, hogy miért nem tapasztaltam FPS növekedést . . .
-
quaddamage08
tag
Nem, természetesen nincs bekapcsolva . Tudom ; map- illetve a playerek számától is függ, de már rengeteg alkalommal teszteltem a játékot - beállításról beállításra néztem meg mindent . . .
Eddig akárhány oldalon néztem utána a GTX 660Ti MSI Afterburner tesztnek, mindenhol más beállításokkal ajánlották / tesztelték . Most végigfutok pár beállításon - kíváncsi leszek milyen eredmény hoz majd
Amúgy egy kérdés : mekkora FPS növekedést lehet tapasztalni ilyen programokkal - csak úgy átlagban ( gondolom ez is rengeteg kritériummal jár - de példának okáért felhozom a BF3 -t ) ?
-
quaddamage08
tag
válasz
predakon #519 üzenetére
hY !
Pont egy ilyen jellegű írás miatt fordultam hozzátok, miszerint végrehajtottam az oldaloon leírtakat ám ez sem vezetett semmilyen pozitívumhoz . Érteni meg valóban nem értek hozzá - csupán egy megfelelő MSI Afterburner beállítás érdekelne - hátha megdobna a program pár FPS-el
-
quaddamage08
tag
hY ! Én ilyen beállításokkal próbálom húzni de nem látok nagy változást FPS ügyben . . . ötletek ?
Amúgy ezekkel a beállításokkal lehet valami baja a VGA - mnak ?
-
quaddamage08
tag
válasz
csucsbicep #445 üzenetére
GTX660Ti tulaj here .
-
quaddamage08
tag
válasz
Attilakirály #278 üzenetére
Értem . Majd várom nálad a fejleményeket - remélem majd informálsz minket itt
-
quaddamage08
tag
válasz
Attilakirály #276 üzenetére
Nekem ilyen ( de csak terhelés alatt jön elő )
-
quaddamage08
tag
válasz
Attilakirály #270 üzenetére
hY ! Milyen jellegűek voltak neked a csíkok ? Csak mert nekem most is csíkozódik terheléskor :S
-
quaddamage08
tag
hY !
Az, hogy a manóba lehet, hogy a League of Legends - harcok közbe - leugrik az FPS 30 - ra ?! =DDDDDDDDDDD
Régebbi 5 éves gépemen se ment le ennyire . . . kezd nagyon felb@szni ez a gép -.-
vga : gtx660ti
cpu : INTEL Core i5-3570 3.40GHz
Dishonored fix 120 FPS, BF3 fix 100 FPS de ez a szar LoL nem képes fix FPS - t adni . . .
-
quaddamage08
tag
Sziasztok !
Próbálom az Nvidia Vezérlőpultba a Vysync-et állítani de nekem nincs ilyen jellegű opcióm . Eddig sehol se láttam ilyen jellegű problémát . Ötletek ? :S
-
quaddamage08
tag
Szerintem ami még a PhysX-nél is jobban eszi itt az FPS - t az a Vysnc . Minden bekapcsolva és maxra állítva - ( egyedül a Vysync off ) 100 - 250 FPS .
Minden bekapcsolva és maxra állítva + Vysync = 5 - 70 FPS
-
quaddamage08
tag
válasz
csucsbicep #158 üzenetére
Hát . . . ez az ami még meglep mivel nincs egy gyenge gépem :S
-
quaddamage08
tag
Nekem tudjátok mi szívta le nagyon az FPS-t Borderlands 2-be ? Az a fucking Vysync . Alapból lekorlátozta ugye a játékot 60 FPS-re ( hála a 60Hz-es monitoromnak ) - de akció közbe lement 5 - 10 ( !!! ) FPS-re . . .
-
quaddamage08
tag
Íme az enyém . Kicsit alacsonynak érzem . . . vélemények ?
:: KATT IDE A KÉPHEZ ::
-
quaddamage08
tag
Sziasztok ! Én is vettem egy ilyen kártyát de mintha valami nem klappolna vele . . .
- Alaplap : ASROCK B75 Pro3
- CPU : INTEL Core i5-3570 3.40GHz 1155 BOX
- RAM : KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz CL9
- GPU : ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5 PCIE
- HDD : WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
- SSD CZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-60GFallout 3 minden maxon : volt, hogy lement 40 FPS alá ( !!! )
Borderlands 2 multiba minden maxon : van, hogy 10 FPS ( WTF )
Battlefield 3 maxon multi : 60 - 100 FPSEz természetes ? Mert kötve hiszem . . . talán a proci lenne gyenge ?
-
quaddamage08
tag
Sziasztok !
Immáron én is a büszke 660 Ti tulajdonosok közé sorolhatom magam . Viszont sajnos nekem mintha adódna vele 1 - 2 probléma . Mindenekelőtt leírnám a teljes konfigurációmat aztán a panaszomat .
- Alaplap : ASROCK B75 Pro3
- CPU : INTEL Core i5-3570 3.40GHz 1155 BOX
- RAM : KINGSTON 8192MB HyperX XMP Grey DDR3 1600MHz CL9
- GPU : ASUS GTX660 TI-DC2OG-2GD5 PCIE
- HDD : WD 1000GB Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
- SSDCZ 60GB SATA3 2.5" Agility 3 AGT3-25SAT3-60G
Íme az első problémám :
Csíkozódás . Amint elkezdek játszani valamivel ( legyen az egy legújabb játék vagy egy régebbi ) a monitor vízszintes, fehér vonalakat bocsájt ki ( és tényleg csak játéknál ! ) . Talán a legjobban arra tudnám hasonlítani mikor a régi CRT monitorok mellé hangfalakat raktunk : mintha valami frekvencia problémája lenne . Mellékeltem egy videót is amin jól megfigyelhető ez a jelenség . Nem a kamerával van gond - a csíkok a monitoromon jelennek meg .
:: KATT IDE A VIDEÓHOZ ::
A második probléma :
Pár játéknál ( eddig " csak " a BF3, Bad Company 2 és Sleeping Dogsnál láttam ) eltolódik a kép . Szó szerint . Kb. 400 pixelnyit eltolódik a jobb irányba és semmit sem tudok ellene tenni . Alacsonyabb felbontásoknál hibátlan . . . 1680*1050 felbontásba hülyül be a gém ( csak a fent felsoroltak - más játékok hibátlanul futnak ebben a felbontásban ) .
Próbáltam már minden jellegű megoldást - amit még nem : az a GPU kicserélése garanciával . Mivel ez egy vadonatúj kártya ezért nem tudom, hogy várjak e a javításokra vagy tényleg a szerkezettel lehet - e a gond . Remélem ti tudtok majd segíteni .
Válaszotokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest