- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
pcsabat #2582 üzenetére
Sajnos nekem nincs meg a játék mert nem tartozik az érdeklődési körömbe, de sajnos önálló bench-ként pedig nem találom egyelőre.
Majd megkérdezem a barátaimat, hogy tud-e valaki kölcsönadni egy teszt erejéig.szerk.: kérdésemre jött gyors válasz, melyik is kellene? Miért mennyi van belőle?
Bioshock.Infinite-Black_Box
BioShock 2
Bioshock -
-
Alpachino
veterán
válasz
pcsabat #2383 üzenetére
.......
predakon : nem a világításról van most szó
ez tényleg egyéni ízlés dolga... a legtöbb esetben, be sem kapcsolom a kék ledeket, mert enélkül is nagyon tetszik a full. fekete összeállítás
de mint láthatod minden hardver mostanság, még az alaplap gyártók többsége is nagyon sokat adnak a kinézetre.....ami szinte kötelezi a többi hardver gyártót is erre, ami így helyes és kerek
-
Alpachino
veterán
válasz
pcsabat #2368 üzenetére
Ebben nem értünk egyet
A Corsair bármely szériája kivalló termék, persze nem mindenkinek elégítik ki az igényeit egyes típusok, de ez így van rendjén
mint ahogyan az a fent említett fapados FSP-re is jellemző....hibás darabok meg vannak és lesznek is a gyártónál....csak hogy egy személyes tapasztalattal én is szolgáljak, nekem a második gépemben egy FSP400 halt be egy i3, GTX460 alatt....de ebből nem azt vonok le messzemenő következtetéseket az FSP-vel kapcsolatban
predakon :
"Hát nekem speciel egy noname 460w-os tápom van 12cm ventivel,".......
Egészségedre és sok szerencsét a jövőben is hozzá
-
Alpachino
veterán
válasz
pcsabat #2365 üzenetére
Na pont ez az...a fapados FSP
ma már dizájn nélkül nagyon nehéz tápot eladni, személy szerint én ingyen sem építenék be egy alumínium színű retrós tápot, bármilyen minőségi belseje is legyen...
Egyébként nekem CX600-asom van és semmi gond, probléma nincs/nem volt vele, ellentétben a VX450-el, ami már egy tuningolt gtx480 alatt igen csak erős hangokat adott ki magából
-
Alpachino
veterán
válasz
pcsabat #2256 üzenetére
Megmértem én is a Crysis3-at a 660-al is, és a 7950-el is..és nálam kb. high, FXAA beállításokkal futott úgy a 660-al, mint Very high FXAA-val a 7950....tehát nincs miért szégyenkeznie a "kis" 660-nak
De hozzá teszem, hogy nem a 7950-el méregettem össze, mint azt korábban is írtam, hanem az előző 7870-emmel....na ővele már "érdekesebb" eredmények születtek
-
belinho
senior tag
válasz
pcsabat #2249 üzenetére
Attól, hogy az AMD megveszi a játékokat, nem fog rosszabbul futni NV-n!
Így is eléggé hanyatlik a pc-s játékipar, akkor akinek NV-s kártyája van az meg se venné.
Ott az ellenpélda a Crysis 3 az is gaming evolved, mégis jobban fut NV-n, de ott a híres nevezetes Alien: Colonial Marines, az is Gaming Evolved, aztán a játék grafikailag ahogy olvastam egy nagy nulla! -
Vigneau
félisten
válasz
pcsabat #2249 üzenetére
Lehet, arra az időszakra gondolt, amelyikből valókkal én játszom. Tény, a GCN kezd egyre jobban teret hódítani, a jövő nv architektúrája is csak fog már rá jobban építeni.
kovy29:
Erről értekezett már korábban pár szaki. Arra jutottak, minden csak beállítás kérdése. Az meg már részletkérdés. -
-
-
belinho
senior tag
-
válasz
pcsabat #1612 üzenetére
Ez hülyeség, még a 7970/680 sem hozza sok játékban a 60-70fps-t és akkor a minimum ilyenkor 40-50 ami kevés. Persze egy egyénfüggő kinek mi az elég fps.
Hogy párat mondjak ami minimumban 60 alatt van lazán:
Crysis 2 , Crysis 3, Far Cry 3, Hitman, Sleeping Dogs, Metro, Project Cars stb...
Nem egy ember váltott az ismerettségi körömben 680-ról 660Ti SLI-re pont ezért. Félre ne érts, nem nézek le senkit, örülök ha olcsóbb kártya kielégíti az igényeidet csupán a 660 sok helyen nem elég, butítani kell, az meg, hogy ahova a 660 nem elég oda a drágább kártya sem ez is jó nagy badarság. -
-
-
Bile Demon
őstag
válasz
pcsabat #1469 üzenetére
Nekem mondjuk MSI kártyám van, és az oldalon lévő BIOS-t én is letöltöttem, de egy editorral (kgb.exe) összehasonlítottam a kettőt. Elvileg hozzá való az ID-k alapján.
Amúgy a változások listája szerint alaplapokkal javítja a kompatibilitát, Nem igér semmi gyorsulást.
A régi/gyári, ami a kártyán van:
power target: 124W
max power target 148,5W (+19%)
max boost 1254.5MHzÚj BIOS:
power target: 115W
max power target 126,5W (+10%)
max boost 1254.5MHzJavítja a kompatibilitást, ja, nem vesz fel annyi áramot a kártya a lapból, így a dzsunka lapokkal kevesebb a szívás.
Én ezt fel nem rakom.
Gondolom még többet throttlingolna vele és kevesebbet boostolna.És szerintem te se variálj vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged