Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrisG
tag
Sziasztok!
Most állok VGA vásárlás előtt, és eddigi agonizálásaim után arra jutottam, hogy egy GTX 660 2 GB-s kártyát szeretnék beszerezni. (Ha sikerül találnom "ocó"-n TI-t, akkor azt!
))Szerintetek milyen gyártmányt lenne érdemes venni?
A Gigabyte-al szimpatizálok, sok Giga-s dolgom volt, és nem voltam soha elégedetlen...De van ugye ASUS, PNY, Point of View, Palit, Zotac, MSI (pl. ez) , EVGA(ami mellett meg szól a 10évre kitornázható garancia is pl....)
Nem egyszerű a választás! vagy szinte mindegy melyiket választom? - no persze az ára mellett???
Tudnátok tanácsot adni?
(Ha számít, a gépem: AsRock B75pro, I5 2320, 4gb 1600mHz ddr3(lesz majd belőle 8gb is nemsoká), 450w-s Chieftec táp)
Egyébként ati-k után váltok... inno3d GeForce TI4200 és egy asus 6600 GT TOP volt az utolsó nvidia-m...
szóval nagy az én tanácstalanságom! 
köszi,
Krissz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
))
szóval nagy az én tanácstalanságom!