Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
VTom
veterán
válasz MaidenFan #21069 üzenetére
Palit és Gainward hűtése nagyon jól sikerült, de 2.5 slotos. Az MSI és a Zotac is jó, ill. Az EVGA is.
Ha full HD 60Hz-re veszed, akkor számíthatsz CPU limitre, persze ez játékfüggő is. Vinni fogja a procid, csak lesz, hogy többet dolgozik, mint a GPU.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
wildpig
tag
válasz MaidenFan #21341 üzenetére
BF1-ben nem sokkal többet, a cpu miatt. Folyamatosan droppoltam vele 64-es conquestben, de a szaggatás szintjéig. A 4460 kuka a BF1-hez, emiatt vettem i7-et.
WOW-ról nem tudok nyilatkozni mert soha nem volt rá időm, de mintha egy ismerősöm azt mondta volna hogy sok playeres részeknél megeszi a procit mint a disznó. Online játékokhoz túlnyomó többségben inkább a proci kell.Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
wildpig
tag
válasz MaidenFan #21350 üzenetére
Sajnos nincs most 95k-m egy I7re de remélem nem is fog kelleni
Én is reméltem. Csak sajnos 98-100 százalékon van bf1-ben a 4460. És közben hiába hajcsa 99 százalékon a kártyát is, biza' kimegy a lába alól a talaj.
[ Szerkesztve ]
Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
wildpig
tag
válasz MaidenFan #21359 üzenetére
A Te témáddal kapcsolatos az egész párbeszéd, mindegy hogy ki címez kinek.
Vedd meg, reménykedj, aztán majd meglátod. FAO Fortress-en meg 1-2 optimalizáltabb map-on tudsz majd fix 60-al conquestezni, ezekről raknak is fel előszeretettel videókat youtube-ra. Csak aztan jön egy St. Quentin's Scar és kitéped a hajad. Lehet hogy egy megrángatott K-s i5-tel mindenhol, ezt nem tudom, mivel nem volt olyanom.Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
TTomax
félisten
válasz MaidenFan #21774 üzenetére
Ha ez a tápod van akkor igen [link],ez még egy 1080Ti alá is elég lenne, single rail 50A.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz MaidenFan #21777 üzenetére
Hát csak ez nem a Pro II,hanem a Pro... 40A böven elég hozzá Ha 1080Ti-t nem is raknék rá,de egy 1080at még simán elvinne.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
Tomassy00
senior tag
válasz MaidenFan #21805 üzenetére
A Founders kártyák mind egyformák, mindegy hogy giga, msi, asus, zotac stb... A Founders edition kártyák referencia kártyák, (nyák és hűtés) és ezeken az nvidia nem enged semmiféle módosítást. A custom graf kártyák na azokkal már mókolhatnak a gyártók kedvükre. A gyártók kártyái közt csak a custom verzióknál vannak eltérések a founders-hez képest, de founders kártyák mind egyformák midegy melyik nevű gyártótól veszed.
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
válasz MaidenFan #21937 üzenetére
Dynamic Super Resolution, vagyis ha beállítod, akkor a kártyád pl. 4K-ban rendereli le a képet és utána visszaskálázza, ha fullHD monitorod van. Ezzel abszolút nem lesz több fps-ed (sőt inkább kevesebb), csak jobban dolgozik a kártya.
Viszont ha cseréltél nagyon kíváncsi lennék az eredményre, ha kérhetem oszd meg itt is!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
wildpig
tag
válasz MaidenFan #21931 üzenetére
"Viszont tényleg kevés a 4460 BF1 Ultrához"
3 kommenten keresztül magyaráztam neked ezt az ideiglenes regisztrációmról. Azt hitted hazudok, vagy mi? 4460 tulaj voltam, jót akartam. Mindegy. Ne nézd meg az AF-ben, folyamatosan 100-on lesz majdnem a proci, a kártya meg 40-en.
A jó hír hogy a 4790 megoldja a gondodat.Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
wildpig
tag
válasz MaidenFan #21942 üzenetére
Anyagi támogatásért cserébe, szándékosan ferdített bencmarkokkal van tele az internet. A legnagyobbak a leghiteltelenebbek a számomra. Direkt az optimalizáltabb mapokon mutatják hogy very high-on 60+fps a 1070 4k-ban. Hát, mediumon játszok.
Ha valamire kíváncsi vagy a 4790-el kapcsolatba akkor inkább szólj, és ha időm engedi akkor levideózom neked olyan beállításokon amin szeretnéd, a 1070 mellett. De ne youtube-ról gyűjts infókat vásárlás előtt.Ne esküdözzél Istenre. Napi kapcsolatban vagyunk, és történetesen Ő mondta hogy kínozzalak meg.
-
KveZ
tag
válasz MaidenFan #22442 üzenetére
Nekem olyan volt, hogy a Furmark össze vissza írta az órajeleket. A kártya TDP-je nem ment 25% alá és az órajel sem esett vissza nyugalmiba rendesen, csak valahova félútig. A venti mindig elindult és nem nagyon akart megállni. Egy DDU után újraraktam a drivert és hibátlan azóta is.
-
morfondőr
őstag
válasz MaidenFan #22492 üzenetére
Igaz nekem még 970-el, de hasonló gondom volt, az órajelek nem akartak lemenni idle értékekre és használat nélkül is felugrott magasabbra. A neten kutakodva a következő megoldást találtam:
Gép áramtalanít, VGA-t vedd ki, portalanítsd a pci-e sínt és a kártya csatlakozóját, igazítsd meg a vga tápcsatlakozóját, és ügyelj arra, hogy rendesen csatlakoztasd vissza a vga-t. Nem gondoltam volna, de ez megoldotta a problémám! Lehet nálad nem ez a hiba, de egy próbát megér!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Bjørgersson
félisten
válasz MaidenFan #22577 üzenetére
GPUSharkkal nézd meg, mi használja a GPU-t.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
VTom
veterán
-
janos666
nagyúr
válasz MaidenFan #22586 üzenetére
A perf mód mindig durván 1500 MHz-re rakja a minimumot (amit a GPU-Z Default Clock-nak ír ki), úgyhogy az alapértelmezett profilt szerintem tedd energiatakarékosra (akkor lemegy 250-re), és csak egy-egy játék profilját állítsd esetleg perf-re, ha akarod (de szerintem az is inkább csak placebó lesz, kivéve talán néhány speciális esetet).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
nubreed
veterán
válasz MaidenFan #23540 üzenetére
Nálam a Valley és az AB is ugyanazt mutatta. Egyébként én AB -vel szabályozom a venti fordulatszámot is. A gyári nekem kevés, túl sokat enged szerintem. Az MSI -nél nincs jelentősége hogyha még 70-80% -on pörögnek a ventik, alig van hangjuk így is.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest