- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
-
LOGOUT
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
kraven54 #13744 üzenetére
Én nem tudom honnan vetted, hogy mi ennek örülünk, eddig kb mindenki egyetértett abban, hogy a monopol helyzet szar a piacnak (tehát nekünk), mert amíg X gyártó terméke 3x jobb / erősebb / megbízhatóbb mint Y-é, addig X úgy áraz ahogy akar... És amíg Y utol nem éri X-et, addig igazából fejlesztenie se kell X-nek annyira, tehát halmozott a helyzet, mert a "mesterségesen visszafogottan fejlődő cuccot árazzák úgy ahogy akarják".
-
Peak
addikt
válasz
kraven54 #13744 üzenetére
a "vs" azt jelenti, hogy gondolkodó ember vagy. képes vagy felmérni azt, ami körülötted van.
képes vagy belátni, hogy a saját jól felfogott érdekedben, illetve mivel nem vagy a pénztárcád ellensége azt a terméket kell választanod, amiből a legtöbbet profitálsz a kiadott összegért.
erről szól MINDEN a világban. minden benchmark. minden táblázat. minden chart.nem is értem, hogy nem lehet érteni, miért fontos a "vs".
szerk: és félreértés lehet, de nem annak örülünk, hogy az AMDnek nem megy. Ha az AMD csinálna jobb eszközt, azt vennék én is!
-
-
Leon77
őstag
válasz
kraven54 #13642 üzenetére
Nagyon régen egy rövid ideig dolgoztam monitor szervizben. Akkoriban még csak katódsugár-csöves monitorok voltak.
Volt egy darab, ami fejjel lefelé működött, a talpán meg egyáltalán nem. Egy egyszerű tranzisztor volt a hibás, ami belül kontakt hibás volt és fejre fordítva (hála a gravitációnak) megszűnt a kontakt hiba.
Ezzel nyilván nem azt akartam mondani, hogy a cicergést megoldhatja az elfordítás, de olykor azért érhetik meglepetések az embert, mint a fenti esetben is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jogász topic
- Gitáros topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest