Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz kraven54 #13642 üzenetére
Nagyon régen egy rövid ideig dolgoztam monitor szervizben. Akkoriban még csak katódsugár-csöves monitorok voltak.
Volt egy darab, ami fejjel lefelé működött, a talpán meg egyáltalán nem. Egy egyszerű tranzisztor volt a hibás, ami belül kontakt hibás volt és fejre fordítva (hála a gravitációnak) megszűnt a kontakt hiba.
Ezzel nyilván nem azt akartam mondani, hogy a cicergést megoldhatja az elfordítás, de olykor azért érhetik meglepetések az embert, mint a fenti esetben is
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Archttila
veterán
válasz kraven54 #13725 üzenetére
A doboz hajlatainak van egy kemenyesege ami elvesz miutan kibontjak a termeket legyen az szamitogephaz vagy proci, a 2. kicsomagolas mar erezhetoen lagyabb, puhabb mozgassal jar.
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Peak
addikt
válasz kraven54 #13744 üzenetére
a "vs" azt jelenti, hogy gondolkodó ember vagy. képes vagy felmérni azt, ami körülötted van.
képes vagy belátni, hogy a saját jól felfogott érdekedben, illetve mivel nem vagy a pénztárcád ellensége azt a terméket kell választanod, amiből a legtöbbet profitálsz a kiadott összegért.
erről szól MINDEN a világban. minden benchmark. minden táblázat. minden chart.nem is értem, hogy nem lehet érteni, miért fontos a "vs".
szerk: és félreértés lehet, de nem annak örülünk, hogy az AMDnek nem megy. Ha az AMD csinálna jobb eszközt, azt vennék én is!
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz kraven54 #13744 üzenetére
Én nem tudom honnan vetted, hogy mi ennek örülünk, eddig kb mindenki egyetértett abban, hogy a monopol helyzet szar a piacnak (tehát nekünk), mert amíg X gyártó terméke 3x jobb / erősebb / megbízhatóbb mint Y-é, addig X úgy áraz ahogy akar... És amíg Y utol nem éri X-et, addig igazából fejlesztenie se kell X-nek annyira, tehát halmozott a helyzet, mert a "mesterségesen visszafogottan fejlődő cuccot árazzák úgy ahogy akarják".
There is no war. Only the harvest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest