Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6412) Laraxior válasza KillHates (#6399) üzenetére


Laraxior
titán

gratulálok ha ilyet vettél :((( Fene vigyen el emberek!!! Nagy tuningosok vagyunk,hogyan gondoljátok hogy egy fos táp elviszi az olyan konfigot ami nekünk van. Értem itt Attist,Pistit, Beot (Téged csak a konfigod miatt, a tápod jó :K ) Legyen gyenge az a táp 410-450W-os de legalább márkás,és ide még a Chieftec is ide tartozik.
Ha meg húzzátok azt a tetves quadot,amit gondolom nem is kell kérdeznem,mert ismerjük egymást :C hát vegyünk neki rendes tápot,ami a konfig alapja,és legfontosabb eleme!

Tápvétel: Bemászol a boltba,vagy bánom is én hova,megkérdezed milyen tápjuk van 600W felett! Elmondja,kihozatod és megnézed... a legfontosabb a 12V-os ág,mennyi van belőle,és mennyit ad le.Q-hoz és a GTXedhez Attis legalább 45A-t kell hogy leadjon,ha quadot ki is akarod használni,bár a lapod még fojtó tényező :)
Pistivel néztünk tápot,odahozott két 600W-os OCZ-t a csávó aszongya ez elég lesz. Hát 4 ágon volt elosztva 12V egyenként 18A,kérdem én hol elég az quadhoz,ami 3.8GHz-en 230Wot eszik meg.... :W
Nézzük a szóban forgó Corsair TX650et... 1db 12V-os ág 52A :C (csak azért nem a Chieftec 850est,mert annak nemtudom az adatait,de megoszthatod,kíváncsi vagyok :K )

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.