Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
van neki egy installguide-ja abban fel vannak sorolva milyen file-ok kellenek neki, hogy lassa az ntfs-t (bar lehet hogy ez a leiras masik hasonlo jellegu progival volt nekem)
lenyeg, hogy kell egy win2k/xp/nt, installalva, es ki kell belole szedni file-okat (pl windows/system32/drivers/ntfs.sys, chkdsk...)
szerk: nem is neked akartam:(
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
kell neki nt4/2000 rendszerből fájlok
-
rii
nagyúr
installalaskor ker valami nt directory-t ... nem ertem mit akar ... meg a chkdsk ... \
-
rii
nagyúr
installalaskor ker valami nt directory-t ... nem ertem mit akar ... meg a chkdsk ... \
-
rii
nagyúr
a [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34986[/L] tovább él a win98 és me topicban feltettem egy kérdést és kaptam rá választ, nevezetesen, hogy win98 látja e a ntfs-t ... a 16-ban Male válaszolt, hogy NTFS for Win98 kell nekem ...
tud valki mondani egy freeware letolto helyet, akár mail-ban is?
fontos lenne, időm sajna nincs keresgélni ...
pl:
[L]http://www.google.co.hu/search?num=100&hl=hu&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=Winternals+NTFS+for+Win98+download&meta=[/L]
előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest