Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Tommmmka #1699 üzenetére
Nagggggyyyon kiváncsi vagyok rá. Amilo M3438asom van, és részletesen mutatják, hogy hogyan is kell szétszedni-összerakni. Annyira nem tűnik bonyolultnak, kiv. hogy ott vagdalni kell az érzékelő kábelét, az nem szimp
Te fogod beépíteni, vagy van itthon cég aki már foglalkozik ilyennel?
Kérlek mindenképp írd meg a tapasztalatokat + sok sikert kívánok a moddhoz -
-
hzcs
senior tag
válasz
Tommmmka #862 üzenetére
Tényleg nem kötözködésképpen, de ő mit csinált azalatt az idő alatt, és te is mit?
Nekem 1.86-os van, és wifis netezéssel + online rádió winamppal megy el 4 órát. Igaz, nekem a kijelző olyan 20%-os fényerővel ment, de hálózatról is ennyivel használom, mert a világosabb már bántja a szemem (nem a kijelző hibája, ilyen a szemem).
Szerk: x700, 100gb hdd, 15.4 tft, 1024 mb ram. Talán mást nem kell beírni ami számottevően fogyaszt.[Szerkesztve]
-
McLaca
őstag
válasz
Tommmmka #809 üzenetére
Ez itt kicsit off, de van pár ötletem: biztos, hogy nem megy fel a max-ra az órajel, amikor terheled a procit? Mert nethez elég a 800MHz, játék közben meg úgysem látod, mennyi
Esetleg próbáld a Win energiaellátás tulajdonságaiban a ''mindig bekapcsolva'' profilt kiválasztani (elég az óra melletti 'villásdugón' bal gombbal kattintani egyet, rövidesen felugrik az összes választható profil.)
Esetleg a BIOS-ban kotorászhatsz, hátva van rá valami kitétel.
Üdv! -
Dr. Akula
félisten
válasz
Tommmmka #680 üzenetére
Á, még semmi. Szombaton vittem vissza szervízbe, eddig szünet volt, elvileg szerda - csütörtök mire mondanak rá valamit. Az AOE3-ról nem tudok nyilatkozni, én is csak kérdeztem, de Xedos szerint kb akkora a gépigénye mint a Battlefield2-nek (az meg gondolom nagy). Kb. egy radeon 9800 pro szintjén van a kártya, ha azon jól fut, ezen is valszeg fog. Az OpenGL játékok valszeg jobban, egyik prohardveres teszt szerint Doom3 alatt 20-50%-kal van lemaradva az x700 a gf 6600-hoz képest.
-
hehehehe
tag
válasz
Tommmmka #551 üzenetére
hat igen...az ar
most kicsit gondolom mindenki meg akar majd kovezni dehat ez van.szal az egeszet ugy kb 260er vettem bruttoban boltban...1 ev gari meg minden de meg nemsoka veszek hozza utolag 3 evet.csak most en eppen Arnhemban ucsorgok kinn hollandiaban...itt ennyibe van ez a notebook.meg jo hogy mi otthon ilyen jol elunk es megengedhetjuk a 70-80ezerrel magasabb arat a hollandoknal...
ecceruen nem birom felfogni hogy a fenebe olyan draga otthon..itt 19% az afa oke de akkoris...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Macbook Pro 13" M1 8GB A2338 2020
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő