Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
outsiders
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szia!
Az ati x1250 1 integrált kártya saját memóriával amitől túl sokat nem érdemes várni de 1-2 éves játékok azért elszaladgálnak rajta (nekem is ilyen van a notimban)
Ha a legerősebbet keresed akkor látogass el a notebookcheck.com oldalra ott lesz infó a kártyákról. Amugy ha jol tudom vmelyik geforce a legcombosabb. -
Tommmmka
senior tag
-
Dr. Akula
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Én mindent defaulton teszteltem, semmit nem állítgattam, mert akkor lesz azonos mindenkinél. Pontos értéket nem tudok neked mondani, ha ez a default, akkor ezen teszteltem. Hogy demo-e vagy se, szintén fs., a hardwareoc-ről szedtem most le, ami ott van, az.

[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
AMD Power
üzenetére
Ajánlom figyelmébe a topic nyitónak, illetve a táblázat készítőnek ezt a hsz-t!
Bővebben: link -
parandroid
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Jártál te már erre, ha jól látom, sőt, ígértél is valamit: Bővebben: link.

-
atomin13
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
most épp netezek zenét hallgatok, nem is megy a proci csa k600mhz-en az egyik hőfok 50C folyamatosan a másik 47-51 között mászkál, a winyó 40 fokos
gondolom ez normális , a notiknál alapból magasabbak kicsit az értékek mint asztaliban, ja és az intelek jobban bírják a meleget mint az amd-k , jól tudom???? -
Eryck
csendes tag
válasz
AMD Power
üzenetére
A virtuális memóriának általában a fizikai RAM felét állítják be minimumnak és a másfélszeresét maximumnak. Mondjuk a swap méreténél fontosabb a töredezettsége, tehát ha fix értéket állítasz be, mondjuk 512 MB fizikai RAM esetén legyen 768 MB a swap és újraindítás után futtas le egy töredezettségmentesítőt, hogy a meghajtó elejére kerüljön egyben. Egyes tuning és finomhangolók a windows leállításakor törlik a swap fájlt, ezt a funkciót fixen beállított swap esetén ne használd.
-
gejza
csendes tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Na most nezem a futuremark oldalat,
igazad van azzal, hogy valamit keverek, bocsi.
De nem ez az. Se a 2001, se a 2003.
Bocs.
Melyik az a benchmark software, ahol egy viz alatti vilagot lattal, mindenfele vizi ''rozsaval'', meg harvesterrel, meg nagy csataval a vege korul?
Az volt az, es tenyleg 3000 korul volt a vege. -
hold_pos
csendes tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nna!
Beszabadultam ma a notebook.hu-ba, hogy vegyek egy dell inspiron 1150-est, vagy egy ibm r50e-t. A max limit 250 lett volna.
Először a 3dmark01SE eredmények (defaultban), hogy gyűljenek az infók (tanulságos):
DELL Inspiron 1150: 1241
(desktop Cel. 2,6, intel igp, 256 mb ram, intel chip; ha egyszer beindul a venti, hangos, mint állat)
IBM R50e: 1981
(1.5 Pentium M, intel 855GME, intel igp, 256 ram; A legtetűbb volt az összes közül, nekem olyan ''szétesősnek'' tünt, alapban gagyinak tünt az egész)
ACER Travelmate 2201 LC: 2830
(desktop cel. 2,66, ati chip, ati igp, ő kapta a 2. helyezést nálam, de a desktop proci miatt zavaróan hangos lehet, de jobb, mint a dell, kevesebbet is ment a ventije a teszt alatt.)
Siemens Amilo M7405 : 2428
(pentium -m 1.4 Ghz, intel 855gme, intel igp)
Minden jellemzőt nem írtam ide, notebook.hu-n meg lehet őket nézni. a ram mindegyiknél 256, az intel, ati igp-k 8-64 mb-osok)
(A legmeggyőzőbb volt, ez tünt teljesen összerakottnak, nem nyikorgott-ragadt a kijelző lehajtáskor, nagyon halk, nálam tesztgyőztes. Van benne dvdrw, mindenféle nyalánkság, csak elsőre kicsit soknak tartottam a pénztárcámhoz mérten, ja, meg ha az eladók sem néztek volna át rajtunk, lehet, hogy nagyobb hajlandóságot mutatok..
Szerintem az eredmények egyértelműen a siemens-t adják ki győztesenek, mert ahogy egy másik fórumban írták nekem: A desktop proci desktop gépbe való.
A héten megnézek még egy siemens 7640, 7300, lg ls50 triót, ha minden igaz. Ha meglesznek, jelkezek.
Ui.: Érdemes összehasnolítani az ibm r50e-t akrárcsak a többivel is, de legfőképp a siemens-el, ég és föld a ház minősége, billentyűk, stb közötti különbség. Azon külön ledöbbentem, hogy milyen tetü, pedig ez is töltőn volt.
Bocs az ibm fanoknak, nem fikázni akarom a Kék-et, de eléggé megdöbbentem. -
Blackmate
őstag
-
parandroid
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
ha teheted, ne integrált videóvezérlőt válassz, akkor már inkább egy r7500/vagy akár r9000 szintű régebbi kártya. kicsit visszaolvasol ebben a topikban, és egész jól be tudod lőni, hogy melyik mit tud. a hangrendszeredet biztosan rá tudod kötni a notebookra, a a4tech nb30-at pedig valószínűleg csak akkor, ha usb-s. manapság ritka laptopon a ps2 port.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Kezdőáruk elvileg $699 (kb 118e Ft) lesz az AMD terve szerint, kíváncsi vagyok mi lesz belőle...

főleg a kari benne!

Nem a megbízhatóság a probléma, hanem a legitimitás.