Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulaco79
tag
válasz
sanzi89
üzenetére

HM76-os, beleraktam az i7-est (2020m helyére) kiválóan muzsikál, de a turbo-boost az olajon van.Fel akartam rakni az Intel Turbo Boost Monitort, kiírta, hogy i szériás cpu-val megy az enyém meg nem az LOL
Irány a bios engedélyezni a Turbo-boost-ot, hát advanced menü nincs az insydeh20 3.7-esben.

Az Intel Extreme Tuning Utilty false-ra hozza a turbo overlaockable-t.

Az intel chipset driver nem telepíti fel a turbo-boost drivereket, az eszközök között sincs ilyen

Azt olvastam, hogy a lenovo G500-asok inkább az UFI-s win8-at szeretik, hamarosan felrakok egyet, hátha ott már működik, nem tom

Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx