Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gaborilster csendes tag Hogy ne csak elvegyek a fórum színvonalából  Miközben keresgéltem az általatok javasolt P8600-as CPU után, erre a már lejárt hirdetésre bukkantam: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_p8600_hd3650_4gb_kingston_hyperx/hsz_1-50.html - ami egyértelműen megadja a választ arra a kérdésre, hogy a gépemmel fog-e menni a P8600 CPU és a HD3650 GPU.. a linkelt meghirdetett laptopban pontosan ilyen CPU és GPU van. Tehát van működő példa. Így egyértelműen megfogadom a tanácsot és ezt a P8600-ast fogom beszerezni, hozzá ezt a grafikus kártyát. - Akinek ugyanilyen laptopja van, mint nekem (Acer Apire 5730ZG) - és inkább csak stabil, erős gépet akar, nem annyira játszani, - annak kb. ez a konfig kell. Aki meg játszani akar főleg, annak az általam korábban (pár hozzászólással előbb) linkelt gamer konfig kellhet a T9900-as procival, meg 120w-os táppal, meg szárazjég hűtéssel kb... Miközben keresgéltem az általatok javasolt P8600-as CPU után, erre a már lejárt hirdetésre bukkantam: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_p8600_hd3650_4gb_kingston_hyperx/hsz_1-50.html - ami egyértelműen megadja a választ arra a kérdésre, hogy a gépemmel fog-e menni a P8600 CPU és a HD3650 GPU.. a linkelt meghirdetett laptopban pontosan ilyen CPU és GPU van. Tehát van működő példa. Így egyértelműen megfogadom a tanácsot és ezt a P8600-ast fogom beszerezni, hozzá ezt a grafikus kártyát. - Akinek ugyanilyen laptopja van, mint nekem (Acer Apire 5730ZG) - és inkább csak stabil, erős gépet akar, nem annyira játszani, - annak kb. ez a konfig kell. Aki meg játszani akar főleg, annak az általam korábban (pár hozzászólással előbb) linkelt gamer konfig kellhet a T9900-as procival, meg 120w-os táppal, meg szárazjég hűtéssel kb... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Miközben keresgéltem az általatok javasolt P8600-as CPU után, erre a már lejárt hirdetésre bukkantam: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_p8600_hd3650_4gb_kingston_hyperx/hsz_1-50.html - ami egyértelműen megadja a választ arra a kérdésre, hogy a gépemmel fog-e menni a P8600 CPU és a HD3650 GPU.. a linkelt meghirdetett laptopban pontosan ilyen CPU és GPU van. Tehát van működő példa. Így egyértelműen megfogadom a tanácsot és ezt a P8600-ast fogom beszerezni, hozzá ezt a grafikus kártyát. - Akinek ugyanilyen laptopja van, mint nekem (Acer Apire 5730ZG) - és inkább csak stabil, erős gépet akar, nem annyira játszani, - annak kb. ez a konfig kell. Aki meg játszani akar főleg, annak az általam korábban (pár hozzászólással előbb) linkelt gamer konfig kellhet a T9900-as procival, meg 120w-os táppal, meg szárazjég hűtéssel kb...
 Miközben keresgéltem az általatok javasolt P8600-as CPU után, erre a már lejárt hirdetésre bukkantam: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_p8600_hd3650_4gb_kingston_hyperx/hsz_1-50.html - ami egyértelműen megadja a választ arra a kérdésre, hogy a gépemmel fog-e menni a P8600 CPU és a HD3650 GPU.. a linkelt meghirdetett laptopban pontosan ilyen CPU és GPU van. Tehát van működő példa. Így egyértelműen megfogadom a tanácsot és ezt a P8600-ast fogom beszerezni, hozzá ezt a grafikus kártyát. - Akinek ugyanilyen laptopja van, mint nekem (Acer Apire 5730ZG) - és inkább csak stabil, erős gépet akar, nem annyira játszani, - annak kb. ez a konfig kell. Aki meg játszani akar főleg, annak az általam korábban (pár hozzászólással előbb) linkelt gamer konfig kellhet a T9900-as procival, meg 120w-os táppal, meg szárazjég hűtéssel kb... 
 Pyttawrx
 Pyttawrx