- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsi89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI EX720-017HU notebookom, már lassan 3 éve. kb. 1,5 éve úgy jártam, hogy megolvadt a töltő-csatlakozófej és kilazult DC aljzat tüskéje is, viszont ha balról vezettem el a kábelt a noti mögött, akkor gond nélkül üzemelt. Mostanra viszont ez módszer már nem igazán akar működni, csak egy adott pozícióban tölt, nem is nagyon merem már kihúzni...
A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata hasonló problémával, próbált-e már valaki otthon DC aljzatot cserélni? - Szervizben 16k+áfa nem éppen baráti ár, ezért inkább otthon próbálkoznék a probléma megoldásával első körben.
Ami még kérdés, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy milyet vegyek bele? - Eddigi nyomozásom alapján ez ([link]) való bele, de ha ez így is van biztos, hogy nem kerül ez ennyibe. Szerintetek hol tudnék ilyen csatlakozót venni, ha írok MSI supportnak tudnak nekem ilyet szerezni?Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest