- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsi89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI EX720-017HU notebookom, már lassan 3 éve. kb. 1,5 éve úgy jártam, hogy megolvadt a töltő-csatlakozófej és kilazult DC aljzat tüskéje is, viszont ha balról vezettem el a kábelt a noti mögött, akkor gond nélkül üzemelt. Mostanra viszont ez módszer már nem igazán akar működni, csak egy adott pozícióban tölt, nem is nagyon merem már kihúzni...
A kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata hasonló problémával, próbált-e már valaki otthon DC aljzatot cserélni? - Szervizben 16k+áfa nem éppen baráti ár, ezért inkább otthon próbálkoznék a probléma megoldásával első körben.
Ami még kérdés, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy milyet vegyek bele? - Eddigi nyomozásom alapján ez ([link]) való bele, de ha ez így is van biztos, hogy nem kerül ez ennyibe. Szerintetek hol tudnék ilyen csatlakozót venni, ha írok MSI supportnak tudnak nekem ilyet szerezni?Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyomtató topik
- Path of Exile (ARPG)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest