Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Stars99 #15933 üzenetére
Nem bonyolítanám túl, vennék két darab 8 GB-os DDR3L-1600-as modult. Ha egyáltalán el fognak térni időzítésben, mert nem pont ugyanolyan modulok, akkor majd a lassabb időzítéseivel fog működni mindkét modul, de ezek kb. megérezhetetlen dolgok hétköznapi használatban, legfeljebb benchmark pontokban mérhetőek.
Illetve én így is szoktam, eddig sose volt olyan esetem, hogy ne ment volna a dual channel, pedig jó pár 2.-3.-4. generációs Core i-s laptop átment a kezeim között ilyen RAM bővítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP 65W töltő eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest