- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
Thunderzolee #13383 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Még nincs ezzel a notival semmi baj. Egy napja vettem meg.
Csak a vásárlás előtti napon szembesültem azzal, hogy tényleg rossz a Lenovonak a szervíze Magyarországon és elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne, ha véletlen lenne baja garancia alatt és ezért érdeklődtem itt a csoportban.A RAMokat meg azért kérdeztem, mert le akarom ellenőrizni a laptopos boltot, hogy átvertek-e, azaz ugyanolyan MHz-es RAM-ot tettek-e bele, mint ami gyárilag benne volt, vagy különbözőt.
Gyárilag annyit tudtam a megrendelés előtt, hogy 8GB RAM van benne. Én meg akartam venni hozzá +8-at, hogy 16GB legyen.
Rendelés után megjött a noti és a bolt közölte, hogy gyárilag 2db. 4GB-os van benne és nem pedig 1db. 8GB-os. Ráadásul egyik 4GB-os az integrálva van az alaplapra.
Végül úgy döntöttem, hogy a mozgatható 4GB-os RAM-ot féláron számítsák be és vettem bele 1db. 8GB-osat. Így lett végül 12GB benne.Tegnap vettem meg a telepítés most zajlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest