Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
strong333
üzenetére
HM77 chipset.
Ez a harmadik generációs Core i sorozatot viszi. Ezek azok:
wikipedia.org/wiki/Ivy_Bridge_(microarchitecture)#Mobile_processorsA kézikönyve szerint ezekkel szerelték, ezek biztosan mennek benne:
https://www.acer-shop.sk/download/118-aspire-v3-571g.pdfHát ezek között van néhány második generációs is.
Nem tudom, h a második generáció összes processzorát vinné-e, vagy csak azokat a cpu-mikrokódokat rakták bele, amikkel szerelték is.
És azt se tudom, h a 45W-os processzorokat is vinné-e a géped, vagy csak a 35W-os TDP-jű processzorokkal megy.A négymagos processzorokhoz többfázisú tápellátó áramkör kell, illetve a négymagos processzorok nem 35, hanem 45W-os TDP-jűek ebből a generációból még, amikhez erőteljesebb hűtés is kell. Most vagy az van, h kétféle alaplappal, és hűtéssel szerelték a gépet, vagy egyfélével, és a tiéd is simán viszi a 45W-os négymagos processzorokat.
De szerintem elég bele egy i5-ös is, azoknak is magasabb már az órajelük.Nem tudom SSD van-e a gépedben, de az még ami megdobná a sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kés topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Suzuki topik
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx