- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Thunderzolee #12674 üzenetére
Igen, elgépeltem a számát!
Én innen néztem a listában szereplő procik közt a chipset által támogatott procik listájában van a Q9100, és az X9100.
Azt hittem, hogy ha a chipset támogatja, akkor menni fog.Mivel a fogysztás sem lényegtelen, ezért a P9700 lesz a befutó, de 9500Ft tudnék most hirtelen venni. Gondoltam, hogy nagy száguldásra nem számíthatok, de %-ban mennyi az annyi 800 vs 1066 2,1GHz vs 2.8, GHz, 2MB vs 6MB cache.
Nem akrok másik gépet venni, ebből kell még kipréselnem, amit lehet. SSD, RAM már került bele, még a processzoron lehet hozni valamennyit.2-3e Ft-ért semmi nem lesz hozzá, néztem, tavaly ezek még 15e körül mentek.
Sajnos az SSD-t is megfogja a SATAII-es csatlakozó, és én az erőforrás figyelőben azt látom, hogy a proci szokta megakasztani a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ásványgyűjtés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Apple MacBook
- Linux felhasználók OFF topikja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest