- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Thunderzolee #12674 üzenetére
Igen, elgépeltem a számát!
Én innen néztem a listában szereplő procik közt a chipset által támogatott procik listájában van a Q9100, és az X9100.
Azt hittem, hogy ha a chipset támogatja, akkor menni fog.Mivel a fogysztás sem lényegtelen, ezért a P9700 lesz a befutó, de 9500Ft tudnék most hirtelen venni. Gondoltam, hogy nagy száguldásra nem számíthatok, de %-ban mennyi az annyi 800 vs 1066 2,1GHz vs 2.8, GHz, 2MB vs 6MB cache.
Nem akrok másik gépet venni, ebből kell még kipréselnem, amit lehet. SSD, RAM már került bele, még a processzoron lehet hozni valamennyit.2-3e Ft-ért semmi nem lesz hozzá, néztem, tavaly ezek még 15e körül mentek.
Sajnos az SSD-t is megfogja a SATAII-es csatlakozó, és én az erőforrás figyelőben azt látom, hogy a proci szokta megakasztani a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest