- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12392 üzenetére
Szivesen
de inkabb en koszonom a sok segitseget.
Kozben kideritettem, hogy ez egy acer travelmate 270 utanzat RM CY25 markanev alatt, es ilyen hdd csatlakozo adapter van benne ami az enyembol hianyzik, de irtam az eladonak, utananezett es megvan, jovo heten utanam kuldi. Szerintem a regi, cserelheto vincseszteres laptopokban mindegyikben volt valamifele csatlakozo adapter, hogy megkonnyitse a felhasznalo szintu ki-be szerelest. Van egy regi hp omnibook xe4100 laptopom, abban is van csak mas fajta, es a regi dell laptopokban is volt, az megint mas fajta.Akkor beszerzek egy pentium 4-m processzort, meg 1gb ramot. Processzornol 2ghz, 2.2ghz meg 2.4ghz tudnek szerezni. Melyiket ajnlanad?
Merevlemezt nem akarok belerakni. A regi hp laptopomhoz vettem egy msata ssd-t egy ide->msata atalakito csatlakozoval, de kozben a hp laptopom elromlott, igy most az fog az rm laptopba menni.
Kozben akadt meg egy kerdesem. Ezeket a regi procvesszorokat elektromosan szigetelni kell a cpu hutotol?
Amikor leszedtem a hutot a processzorrol, eszrevettem, hogy az erintkezo feluletere egy vekony alufolia szeru anyag van ragasztva. Le akartam szedni, hogy jobb legyen a hutese, de azt gondoltam valami celja biztos volt hogy raraktak, ezert megneztem muszerrel, es ez a kis folia szigetelve van a hutotol, gondolom a ragaszto a szigetelo anyag. A regi hp laptopom hutojen is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Metal topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- OLCSÓ MONITOROK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest