Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Acer Aspire 3820TG típusú notija. Tönkrement benne az egyik memória foglalat az alaplapon. Szeretnénk bele 8gb ramot, de így ugye csak 1x8gb jöhet szóba. A gép kezel 8gb ramot, ezt megtaláltam, viszont azt nem tudom, hogy milyen formában. Tehát csak 2x4-et, vagy pedig megy e benne az 1x8gb. HM55 chipset, i5 460-as proci van benne. Mit gondoltok?
-
rento
őstag
Sziasztok!
Hozzám került egy Toshiba A100-232-s noti, Celeron M 380-as procival. Milyen core duo-s procit tudok ebbe beletenni a celeron helyett? Nézegettem a proci foglalatot, de elveszek ezek között a hülye foglalat nevek között. Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx