- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mit csináltak vele a szervizben?
És melyik szervizekben?Keress hozzá neten, és cseréld ki magad, olcsóbban megúszod.
Szerviz is csak azt csinálja, h keres neten bontottat, vagy újat jó drágán, és beépíti, majd eladja neked jó drágán.
Sose vinnék szervizbe semmit amit magam is meg tudok csinálni.
-
orionpro
tag
Sziasztok.
Adott egy fujitsu siemens amilo li2727 laptop, 965 chipsettel ha jól emlékszem, egy celeron m530 van benne. Milyen procit tehetnék bele?
Van egy T5300, azzal nem indul, pedig elvileg ugyanaz,de a lábai máshogy vannak. Cimbimnek polcon akad T7100, hétvégén kipróbáljuk vele. 1.06 bios volt benne, 1.07-től azt írja, penryn cpu-t is támogat. Belevarrtam a legfrissebb fellelhetőt: 1.10. -
Ezt inkább az SSD-s topicban kérdezd meg.
Én használtam még olyan régi SSD-ket, amikben nem volt Trim; és mivel az amúgy is csak az SSD élettartamához kacsolódik, (nem lesz tőle gyorsabb), úgyhogy nem különösebben érdekel, működik-e vagy sem. Már régen volt, amikor az SSD-k mélylélektanával kapcsolatban utoljára olvasgattam. Ha szóba kerül, ilyesmi, inkább az SSD-s topicot ajánlom.
Egyébként én Sata1-es SSD-t keresek egy régi notebookba, ami csak Sata1-es eszközöket képes ismerni. Mivel Pata SSD-t könnyebben találok, mint Sata1-est, ezért irigykedek azokra, akiknek a pata csatolós gépükben egy SSD működik a merevlemez helyén. (sóhaj)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Elfelejtettem a film címét
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest