- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daktilusz
csendes tag
Sziasztok!
Vegigolvastam az iranymutatast, jol utananeztem a dolgoknak, de mivel nem vagyok szaki, ezert feltennem az alabbi kerdest:
Van egy Toshiba Satellite L30-134 tipusu laptopom, amiben tokeletesen szuperal egy ilyen proci:
http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Celeron_M/410.html
A kerdes a kovetkezo: fel tudom-e huzni egy kicsit a gepet, beleteve egy ilyen procit:
http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Pentium_Dual-Core_Mobile/T2130.html
Ugyanezen az oldalon felsorolja azokat a procikat, amik ugyanezen soket-et hasznaljak.
A ket proci kulonbsege latszik, viszont van vele egy kis bibi, megpedig az, hogy ami benne van 27 watton, mig az uj 31 watton porog...hmmm...
Annyit meg kideritettem, hogy szerelesnel nem kell semmit forrasztani, kivesz-betesz elv mukodik...csak kerdes a huto elbir-e vele
Elore is koszonom a segitseget!!!
Udv
Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest