- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
sulaco79 #10352 üzenetére
Egész eddig én is biztos voltam a dologban, de Dell XPS válasza elbizonytalanított. Nem vagyok szakértője a laptopoknak, de egy keveset értek a gépekhez és egész eddig úgy tudtam, hogy a chipkészletnek kell HM76-nak lennie, mert az képes már kezelni az Ivy Bridge processzorokat és egyeznie kell a TDP osztálynak. Ezek klappolnak. Azt tudom, hogy egyes gyártók a BIOS-ban letilthatják bizonyos processzorok működését, de a Toshiba ezt nem tette meg itt, mert a jelenleg benne levő 2540-el nem adták ki a C855-ös sorozatot.
A processzor cseréjéhez telejesen szét kell szedni a gépet. Még a klaviatúra alatt is csavarok tartjá össze az alsó részét. De ebben igazad van. Olyan eladót igyekszem majd keresni akinél erre lehetőség van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest