Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
A pasztázás az nem gond,mert amugy is megtettem volna,mert nagyon akartam a gépet....nagyon tetszik egyébként.de itt a link róla. http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_6935g_8
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Semmiféleképp nem szeretnék lemondani a laptop vételről,mivel 3 gyermekem van és kell egy laptop,ráadásul a nagyfiam számitástechnikát tanul,tehát neki nagyon fontos lenne,mivel koleszos lesz.
Jó lenne egyébként ha kifizetné a javitást,de ha visszaveszi sem gond,mert talán lesz kb 65 ezrem igy és hátha annyiért kapnék valami jobb gépet... -
Kecskemétila
csendes tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Nos bocs de ugy látszik hogy tévedtem,mert közben jelentkezett a srác és elvileg szombaton visszaveszi,igaz,hogy vesztettem az ügyön kb 10 ezret,de boldog leszek,ha csak annyit.
2x kell leutaznom Kecskemétről vonattal Ceglédre ami kb 4000ft, az egyik szerelő aki a ram cserét,telepitést csinálta kért 3000ft-ot,ma pasztázásért fizettem 2000ft-ot és elbuszoztam még egy 1000ft-ot.
De ha tényleg visszaveszi az árában a srác,nagyon boldogan tudom be ezt a veszteséget....na jó azért nem annyira boldogan. -
Kecskemétila
csendes tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
Persze,mértem hőfokot cpu-nál is,de eléggé szkeptikus,van amikor normál értéket mutat,viszont volt hogy felment magonként 70 fok felé..
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
Hát ha a proci rossz,az még a jobbik eset

Inkább mint a video kártya.Az arany árban van... -
Kecskemétila
csendes tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
Most pl.Csak bekapcsoltam,felállt a rendszer,nem csináltam rajta semmit,ment 2 percig és megint kikapcsolt.
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Persze,abszolute nem hangos pörög szépen,nincs hirtelen felpörgés.
Most teszteltem egy 4k-s videoval a youtubon közben ment a HWinfo sensor is.
Ment 720p-nél szépen,de amint 1080p-re raktam a beállitást a videónál és ki akartam rakni teljes képernyöre,megint lekapcsolt. -
Kecskemétila
csendes tag
Sajna ha a kezem a burkolatra teszem mikor produkálja a magas höfokot,az valós.
Mivel érzem a forróságot.
Megpróbálok szerezni asztali ventit,mert nincs itthon és kipróbálom,amit javasoltál.
Jó lenne,ha legalább a hiba okát vagy a hibás alkatrészt tudná az ember,de ez a legroszabb,hogy semmit sem tudok.Valószinü a szervizesek is csak pénzt szeretnének,azért mondták szinte biztosra a gpu hibát.
Alkatrészárat 15000 ft-ot mondtak.De ugye egy laikusnak azt mondanak,amit akarnak.
Hálás vagyok nektek,hogy próbáltok segiteni.
Köszönöm.
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
Bocs de nem vagyok még annyira hozzáértö.
Amint elinditottam az aida stresstesztjét,megint le offolt a gép. -
Kecskemétila
csendes tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
Kecskemétila
üzenetére
Az utolsó magas alaplapi érték óta nem volt kikapcsolva és most ezt mutatja...

-
Kecskemétila
csendes tag
Kékhalál egyszer sem volt,csak lekapcsol egyszerüen,mintha kihuznád az áramot...
-
Kecskemétila
csendes tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Szia.
Folyamatosan ha terhelem,akkor kapcsol ki,nem azonnal.
A höfokot,amiket küldtem egy kikapcsolás utáni állapotot mutat.
Érdekes,de van amikor egyből be tudom kapcsolni,van hogy várni kell vele.
Most megyek és keresek egy szerelőt,aki ujrapasztázza és megnézi a hütést,hátha annyi a baja.
Akkor ezek szerint nem lehet hardveres gond vele gondolom.
Köszi szépen a segitséget,majd ha kiderült a hiba oka,leirom ide,hátha más is tud profitálni belőle.
Üdv.
Robi. -
Kecskemétila
csendes tag
Ja igen az Aidával is megcsináltam a stabilitás tesztet,de ugyanaz...
-
Kecskemétila
csendes tag
Szia.Tölti rendesen az nem gond,viszont mem tesztet futtattam és akkor is kikapcsolt,mivel terhelve volt.
Próbáltam ugy is hogy kiszedegettem a ramokat,külön teszteltem a gépet,és még ugy is hogy kértem kölcsön egy másik 4gb-os modult.Beleraktam.
Mindig ez lett a végeredmény
-
Kecskemétila
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segiteni nekem abban,hogy itt az aprón vettem egy használt Acer Aspire 6935g tipusu laptopot egy 48 pirossal rendelkező tagtól.Kecskemétről mentem Ceglédre,mivel ő Szolnoki ugy volt ésszerü hogy féluton találkozunk.Ki is próbáltam az állomáson akkuról,videót,zenét,stb futtattam,megnéztem a sentinelt,100/100.
Everestel minden infót és rendben találtam mindent.
Hazahoztam,ujra akartam telepiteni,de mire véglegesitette volna a rendszert,állandóan kikapcsolt.
Az ötödik sikertelen próbálkozás után fel tudtam tenni egy win7 ultimate 64 bitet.(6gb ram van benne)
Rápakoltam az Advance system care7-et,elkezdte scannelni és ugyanugy kikapcsolgatott.
Spontán is kikapcsol,de pl.akkor is amikor telepitené a biztonsági frissitéseket
Megnéztem a hibanaplózást és kernel hibát ir,ami kritikus.
Mi okozhatja ezt a hibát,illetve javitható e?
Valószinü hogy átvert az ember,mert nem akar kommunikálni velem .
Legalább elmondaná a hiba okát,de ezt sem teszi,pedig szerintem tudja mi a gond.
Kérlek segitsetek valamiféle instrukcióval merre induljak el.
A gyermekeimnek vettem volna,és most nagyon nagy gáz van mert a kis megtakaritott pénzem ment el rá.
Az asszony is szid...de mit tegyek,ha nincs uj gépre 150 ezrem?
Köszönöm,annak,aki segit.
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx