Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mustang28
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Már felvettem a kapcsolatot KillHates-el a javításról. Én a pozitív forgató könyv szerint gondolkodom, bízva a kollégában.
-
mustang28
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Nem érhet sokat. 2006-os a gép.Még tán 20k-se így hibásan. De a páromnak jó lett volna még netezni! Ráadásul szereti ezt a gépet! De nem értem miért! Hangos mint a fene, zavaróan meleg a touch pad mellett, nehéz mint a sár..... még békebeli.
Én meg itt hűsölök egy T500 mellett! Se hangja, se hője! Neki meg ez nem kéne! -
mustang28
tag
KillHates! Segítesz a SpeedSwitchXP-ben?
-
mustang28
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!!!

Remélem egy újrahúzás segít a gépen. Lehet be kell ruháznom a gépbe, csak nem tudom megéri-e?
-
mustang28
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Szétszedem, összerakom ez nem probléma! Nem vált! Marad 4.es szorzón! Nincs mit állítani a BIOS-ban. Már néztem.
-
mustang28
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Fut a teszt! Stabilan 800

javítok! Láttam egy 799.9-et!

-
mustang28
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
dolgozom rajta. Olyan lassú ez a gép
TRIAL Versio van a gépen, nem mutatja a jelenlegi órajelet!!!

-
mustang28
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
uhhhhhhh. Igazad volt! 3100+ Palermo!!!

-
mustang28
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
AIDA64 CPUID? ott nem is mutatja a proc sebességét. Az Aida64 max órajel 1800MHz, Jelenlegi 800MHz. Biztos, hogy újra kell rakni, de nem értem miért nem találom a megoldást. Lehet ,megoldja az újrahúzás, de nem fogom tudni, hogy mi baja van.
Dell XPS:nem volt hajtva. 50 C-fo körül jár a proci hőmérséklete
-
mustang28
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Neeeeeem. Ez a gép már 4 éve nem használjuk, csak gondoltam próbálok kihozni valamit belőle. ezer éves telepítés, nem volt túl jó sohasem. Néztem a BIOS-t, de nem lehet állítani az órajelet. Venni akarok bele memóriát, legalább 2Gb-ot. Megnéztem egy Youtube videót, de a vezérlőpult_számítógép_ tartósan 800MHz-en áll. Nézek egy portable Aida-t, és megnézem azzal is de mennie kellene.
-
mustang28
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
ok!
Mindjárt kipróbálom. De a gép olyan masszívan le van lassulva....
-
mustang28
tag
Sziasztok!
Páromnak van egy Fujitsu Siemens Amilo a1667ex AMD Semprom 3100+ procival. 512RAM-mal.
Kérdésem az lenne, hogy XP van telepítve, papíron 1800mHz-es a proci, de csak 800mHz-en ketyeg. Mi lehet elállítva?A RAM ebbe, most DDR2, vagy DDR3Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Automata kávégépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2450M I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aida64 szerint 50 C-os de mondom a palmrest olyan meleg, hogy nyáron nekem ez már nagyon zavaró lenne. Párom azt mondja mindig ilyen volt! Őt nem zavarja! Mindig fázik! 
Mindent mindenkinek
Tudsz valakit aki foglakozik ilyen javítással? Egyáltalán megéri a javítás? 
akkor kuka? Mert így használhatatlan!!!

Pyttawrx