Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaladar
csendes tag
Elképzeléseim szerint igen
no hát megnéztem ezzel a remek kis progival hát egészen elkeserítő dolgokat tárt elém ami pedig 183 bad sectort jelent gondolom az nem jelent jót vagyis hát tudom hogy nem jelent csak azzal nem vagyok tisztában hogy most akkor ezért van e a hiba mert ha igen akkor nem idegelem magamat
azt írja hogy kb még van a teljes halálhoz kb 80 nap. Utána garanciába kérhetnék egy új hdd-ét de lehet hogy inkább akkor kérek egy másik masinát hátha az már jobban viseli magát, legalább is ha megint felajánlják ezt az opciót. Csak egy kicsit gyanús hogy 8 hónap alatt megevett két vinyót
És hát van a családban egy két gép amikkel nem úgy bánnak ahogy egy pc-vel vagy laptoppal szokás
azoknak természetesen semmi baja. Lehet nekem is ütnöm vernem kéne a gépet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Autós topik
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
no hát megnéztem ezzel a remek kis progival hát egészen elkeserítő dolgokat tárt elém ami pedig 183 bad sectort jelent gondolom az nem jelent jót vagyis hát tudom hogy nem jelent csak azzal nem vagyok tisztában hogy most akkor ezért van e a hiba mert ha igen akkor nem idegelem magamat
azt írja hogy kb még van a teljes halálhoz kb 80 nap. Utána garanciába kérhetnék egy új hdd-ét de lehet hogy inkább akkor kérek egy másik masinát hátha az már jobban viseli magát, legalább is ha megint felajánlják ezt az opciót. Csak egy kicsit gyanús hogy 8 hónap alatt megevett két vinyót 
Pyttawrx