Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
válasz
zozipapa84
üzenetére
Akkor tisztítsd ki a ventijét, és pasztázd újra a hűtőfelületeket. Ha ez nem segít, akkor sajnos alaplap.
-
Atos23
senior tag
válasz
zozipapa84
üzenetére
MSI vagy Fujitsu? Esetleg Albacomp?
-
Atos23
senior tag
válasz
sagvary
üzenetére
http://prohardver.hu/tema/milyen_winchestert_vegyek_3/friss.html
Szerintem a másik topikban gyorsabb és okosabb tanácsot kapsz. Személyes véleményem, hogy amit kérdezel abszolút nem függ a márkától olyan mértékben, hogy észrevennéd. Ha most kellene HDD-t vennem, én biztosan Hitachit vennék.

-
Atos23
senior tag
A máshoz intézett "Az ár nem bejövős" lentebbi mondatodba belekotoyogva reagálnék:
Ha valaki Lexust vesz Opel helyett, az vállalja a drágább alkatrészeket. Érdekes módon ha valaki Laptopot vesz PC helyet, nem hajlandó elfogadni a tényt, hogy drága bele egy alaplap, ventillátor, kijelző, akkumulátor, és nem 5000Ft egy törött gépházat megjavítani, hanem 40.A legjobb amikor vérszemet kap Ilonka néni a pult előtt, hogy a legalapabb elfogadható minőségű utángyártott akku is minimum 20K a gépéhez.
Ilyenkor már unalmas elmondani minden alkalommal, hogy te vettél Lexust, te kötöttél kompromisszumot, te választottad a laptopodat, valószínűleg nem szíjjal vertek hogy átvedd. 
-
Atos23
senior tag
válasz
Sogi555
üzenetére
Swiss Parts Kft
Eredeti Hp Notebook alkatrész disztribútor
4K Bruttó körül van a hűtő, ezen nem szabad spórolni. A notid bedobja a pacskert a végén, hiszen gyárilag gané a DV széria hűtése. Rossz, vagy hardveraprón két forinttal olcsóbban összekukázott használt ventivel ezt a folyamat jelentősen felgyorsítható.
-
Atos23
senior tag
válasz
trl_master
üzenetére
A megbízhatóságról órákat lehetne vitázni feleslegesen. Nyilván amiből többet adnak el, abból több is romlik el.

A régi HP NX szériának minden tiszteletem, sőt pl. a 6110 és testvérei sorozatának is még olyan egyszerű és letisztult a formája, hogy vetekszik az IBM Thinkpadek letisztultságával. Akkoriban a HP tényleg fantasztikusan jót alkotott, strapabíró gépeket, 5-6 évesen is 3-4 óra akkuidővel, de ez a mai DV sorozat egy ugyanolyan hulladék mint az MSI, csak jobban csillog a külseje.

Sőt, kövezzetek meg, de akármennyi kevés Dell-t eladok mostanában, mind visszajön valami apró idegesítő hibával. Sosem az alaplap döglik be, hanem sorban a töltők, zsanérok, kijelzők, DVD-RW-k, billentyűk lehullanak, stb.
Sőt, háromszor előfordult, hogy a 400 ezres csúcs Dell XPS csorba, megcsavarodott vázzal jött origi dobozban, és billegett az asztalon. És akárhány Asust, Toshibát, Levonót adok el, alig emlékszem, hogy egyik is visszajött volna valamivel.Még egy fontos megbízhatósági szempont van nálam, ami nem feltétlenül arról szól, hogy mikor hal meg az alaplap magától.
Számomra a legérdekesebb az a vízzel megöntözés utáni életre keltés. Hetente kb. 4-5 noti van nálam vegyes típusokból, amit meglocsoltak borral, pezsgővel, vízzel. Messzemenőkig az Acer éli túl legkissebb károsodással ezt a történetet (legkissebb károsodás nem egyenlő a teljes sértetlenséggel!). Viszont a mai Packard Bell-HP-MSI sorozatok közül egy sem adott képet / kapcsolt be egy-egy ilyen akció után.Az hogy XY prohardveres gamer Pistikének 3 éve működik pl. az Albacomp notebookja, inkább Isteni csoda, mint gyártói minőség.
-
Atos23
senior tag
válasz
Bakterbacs1
üzenetére
USB dokkolós VGA kimenettel.
-
Atos23
senior tag
válasz
Norb€€€
üzenetére
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:x9K1msLfXQbskM:http://necc86.extra.hu/acer/P1030801.JPG&t=1
Igen, az lesz a borítás, ahol RAM-CPU, és egyéb lomok vannak. A hűtő kétfelé ágazik, egyik a CPU, másik a VGA felé.
Ha már vagyunk itt a fórumon olyan lelkiismeretesek, hogy időt nem kímélve ingyen segítünk, legalább a Google-t és fantáziátokat tudjátok használni kiegészítés képpen.

-
Atos23
senior tag
válasz
Norb€€€
üzenetére
Vagy alaplapos, vagy az MXM VGA hibás.
Adok egy tippet, amiért sok "elméleti szakember" fog itt lázadozni: Szedd le a gép alsó burkolatát, majd a VGA kártya fehér színű foglalatának jobb oldalát (CPU felé esőt) igen erősen nyomd lefelé hüvelykujjal. Így nyomás közben kapcsold be a gépet, és várj, míg meg nem jön a kép. Ismételd meg kétszer-háromszor a műveletet, el fog indulni.
Miért eme barbár és szakszerűtlen módszer?
Szinte az összes Acer 7XXX gép elszálló forrasztása ezen a részen száll el, s ha itt nyomást gyakorolsz, elindul a gép.Ha rendes megoldást akarsz, az bizony pénzbe fog kerülni, alaphangon 30-40.000 Ft szakszerű javítás esetén. Akik megkeresnek hogy Ők jajj de profik chipcserében, ne higyj nekik, mert nem kell hozzá chipcsere. Csupán le akarnak húzni egy pár perces, nagyjából 10K-t érő hőlégfúvózást elfedvén.
-
Atos23
senior tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Tőlem vitatkozhatunk, de felesleges. Ésszerű sorrendben kell kezdeni a tesztet, aminél ilyen hiba esetén a HDD-vel és Rammal kell kezdeni.
Sokan kérdezősködnek itt, de ha minden esetben külön ellőjük, hogy szerintem ez meg az a hiba, szerintem meg amaz, akkor csak feleslegesen növeljük a hozzászólások számát.

-
Atos23
senior tag
válasz
llcoolj
üzenetére
Milyen oprendszer?
Nem értem miért lenne vírusos, hiszen megformázod a telepítés közben a HDD-t teljesen, nem? Legalábbis ez az ajánlott.
Lehet HDD hiba. Gyakran már a gyárból kijötten is hibásak a noti lemezek.
Ha Win XP-ről van szó, és hiányzik a SATA AHCI driver, akkor el sem kellene keződni a telepítésnek, de ha jól értem, nálad már a fájlmásolás után áll le.
-
Atos23
senior tag
válasz
Frenky73
üzenetére
Ne javíttasd. Ha egyszer BGA javítás volt, akkor elindul az ördögi kör, és maximum 1-2 hónap múlva újra és újra elmegy.
Ha meg mindenképpen javíttatni akarod, akkor menj rá a garira erősen. Pl. fél év az jó.
Ez azért fontos, mert sok hülyegyerek elkezdett itt fórumon bohóckodni hőlégfúvóval, akinek a munkája gyümölcse pár héten belül megadja magát.
-
Atos23
senior tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nem indul újra a gari, csak egészben cserélt készüléknél. A garancia a szervizben töltött idővel meghosszabbodik. Ezért fontos, hogy a munkalap meglegyen a bent töltött napokról.
Tehát alkatrész cserével semmilyen gari nem indul újra.
Persze az már méltányossági eljáráson múlik, ha pl. kedden kicserélik az alaplapodat, de pénteken lejár a gari, és elromlik a géped

-
Atos23
senior tag
válasz
Gergőke88
üzenetére
Nagyon sok emberben még él az a tévhit, hogy a készüléket visszaviheti 3 napon belül, ha nem tetszik neki (de nem hibás), a másik tévhit pedig hogy a drága készülékeket inkább cserélik újra, mint javítják. Ezek már sem törvényben, sem jogszabályban nincsenek benne.
A jelenlegi tapasztalat az, hogy a noti gyártók soha nem cserélnek notebookot. Előszeretettel alkalmazzák azt a törvény adta lehetőséget, miszerint addig nem köteles cserélni a készüléket, amíg kapható hozzá alkatrész. És valószínűleg a tiédhez kapható.
Arra a bizonyos 15 napra is az érvényes, hogy törekednie kell ennyi időn belül elvégezni a javítást, de nem köteles.
Én MSI-vel játszottam ezt, a két éves garancia alatt 8 alkalommal kellett elküldeni garis javításra, és semmilyen háttérrel nem tudtam elérni, hogy cseréljék.
A legjobb amit tehetsz lelki békéd érdekében, hogy nem is háborogsz, hogy nem volt pénzed minőséget venni, hanem beletörődsz, hogy erre volt pénzed, és egyszer a tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetni.
Röviden a válasz: Nem köteles cserélni a készüléket, amíg tudja biztosítani az alkatrészellátást.
-
Atos23
senior tag
válasz
laccy88
üzenetére
Pont ma szembesültem egy olyan hangdriver problémával, ami akkor is jelentkezett, amikor még a Windows betöltés előtt futnak a csíkok, illetve kikapcsoláskor a gép fizikai lekapcsolása előtt pár másodperccel még ott a Windows leáll felírat.
Szóval érdemes driver téren is körülnézned, persze nagy eséllyel hardveres probléma, amit mondjuk BIOS frissítéssel orvosoltak.
-
-
Atos23
senior tag
válasz
mohotol
üzenetére
Mérd meg a töltő csatin a feszt. A vezetéke még lehet szakadt, attól hogy világít a töltő. Ha jó, akkor vedd ki az akkut. Ha így sem indul, akkor belső táp hibás, amit kb 15-20K között javítanak alaplapi SMD alkatrészek cseréjével.
Az adatokkal nincs gáz, bármely sarki számítógép üzletben kiveszik neked a HDD-t egy USB-s rack-be, onnantól pendrive-hoz hasonlóan látod másik gépen az adatokat.
-
Atos23
senior tag
válasz
Sir Gunar
üzenetére
És ha nem GAP lenne, hanem normál hőközvetítő réteg, akkor még normálisnak is lehet nevezni azt, hogy a GPU a billentyűzet vagy a felső készülékborítás fémlemezéhez csatlakozik hűtésügyileg. Sok gyártó választja ezt a megoldást, hiszen ilyenkor általában az egyik ventillátor úgy szív levegőt, hogy a gépházon is keresztülmegy a légáramlat, így ezen a GPU feletti valamilyen fémlemezen keresztül is van légmozgás, amivel GAP-on keresztül csatlakozik.
Érdekes amit leírás a Chip hűtéséről, vannak ilyen furcsaságok

-
Atos23
senior tag
válasz
spieler
üzenetére
Inkább az előlapra kivezetett interfész csatlakozók érdekelnek. Az elforgatott VGA nem gáz, könnyű hozzá Heathpipeot szerezni.
Ha a VGA, USB, Card reader csatik ugyanott vannak, akkor nincs gáz.
Van most egy 7520G-m, és a procit akarom tuningolni. De szerintem egyszerűbb lapot cserélni AMD-ről Intelre, mintsem TL-sorozatú AMD procikat keresgélni, hisz azok úgysem lesznek olyan erősek, mint egy C2D.
Vagy tévedek, és érdemes bele mondjuk egy TL-68-at tenni?
-
Atos23
senior tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Notinál egyébként nem szokás a Chipsetet külön hűteni. Van rá példa, de nem szokásos

Általában a Chip és Cpu megy egy hűtőn, a VGA pedig másikon. Na meg variációk sora lehet még, de ezek szerint esélyes a VGA hűtés az általad elmondottak szerint.
Ha nem sima integrált S3 vagy Intel van benne, hanem mondjuk Ati Radeon vagy Nvidia akkor még esélyesebb.

Pl. A Burn in test-el külön meg tudod hajtani CPU-t.
-
Atos23
senior tag
Akkor most Én kérdezek: Valaki nem tudja véletlenül, hogy az Acer 7520G és a 7720G alaplapja megegyezik fizikai dimenziókban? Ugye a 75-ös AMD, a 77 Intel, de vajon fizikai elrendezéseik a periféria csatlakozókhoz megegyezhetnek?
-
Atos23
senior tag
válasz
Fapuma86
üzenetére
http://www.mksystem.hu/hu/friss-hirek/a-windows-7-nincs-joban-a-notebookokkal
Csak érdekességnek, nem tényközlés.

-
Atos23
senior tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Engem még a venti szélzaj is zavar
Biztos hogy valami kapcsolgatja azt a ventit a gépedben, hiszen csak bemelegedés után indul meg.Jack: A Fusiknál tipikus, hogy Windows által felismert driverrel nem kapcsol át a füles. Az én Aceremben pl optika van a Hang Jacknél, nem mechanika.
Nyílván notija válogatja, én csak elmondtam a leggyakoribb jelenséget, amit otthon valószínűleg egy driver telepítéssel tud kezdeni. Persze lehet törött, szétesett a csati is, de az már más téma javítás szempontjából. -
Atos23
senior tag
-
Atos23
senior tag
válasz
Lacika2332
üzenetére
szervizrendeles@hrp.hu
Asus alkatrészeket itt tudsz érdeklődni-rendelni.
Szerintem nem fogják cserélni garban, csak ha a fedlap törött.
-
Atos23
senior tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
A Utility egy alap program
Ez a harmadik eset, amit kérdeztél.Pl Chipset driver, Eco driver, vagy hasonló. Nem feltétlenül driver felsorolásban szerepel, lehet más alap szoftver is, ami a ventit szabályozza Windows alatt.
Nem hiszem, hogy szervíz kellene a setupjához.
Nem láttam még ilyen gépet szétszedve.
-
Atos23
senior tag
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Ez is mák
De a lényeg hogy működik 
-
Atos23
senior tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Elvileg a Chipset nincs olyan hőingadozásnak kitéve terheléstől függően, mint a CPU, vagy a VGA, így hőmérséklete 5-6 foktól eltekintve konstans. Ezért akár állandóan is üzemelhet.
Ha bekapcsolás pillanatától kezdve folyamatosan teker a hűtő kikapcsolásig, akkor szinte biztos, hogy nincs szabályozása.
Ha csak bemelegedés után indul el, és utána nem áll le, akkor:
- koszos a hűtője
- kiszáradt a paszta a hűtőn
- hiányzik egy ventillátor szabályzó utility -
Atos23
senior tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
BIOS frissítés megoldotta. Van hozzá olyan BIOS, ami állandóan járatja a ventit.
Tipikus FUSI Bios megoldás a hardveres problémára. (Tudom, újabban minden cég szoftveres megoldással hozza helyre a hardveres hibát).

Szal egy órán át feltett fedlappal nyomtam a Burn in test + Prime 95 + Explorer ablakok összesítést, és nem kapcsolt le szerencsére. Innentől én nem furkálok, a tulaj baja, hogy olcsó retket vett

-
Atos23
senior tag
válasz
Sir Gunar
üzenetére
Az tényleg elég retek megoldás, mert egyrészt telefújja a pacimacinál a gépet porral. De ez a Vaterás szívó dolog tényleg ötletes, működhet kis hatékonysággal.
Most Pl. Van nálam egy Fusi Pi3525, az Istenért nem tudom elérni, hogy ne kapcsoljon ki a gép kb. 10 perc után túlmelegedéssel.
Ha leveszem az alsó memória borítást, akkor órákig elmegy prime95-el, de ha felcsavarozom akkor simán 10 perc alatt XP-vel megáll, Prime95 nélkül. Pedig kapott új pasztát, új ventillátort gyárilag a Serco-ból, de semmi. Ilyen retek gép még nem volt nálam.
Az a pláne, hogy a procit max 50 foknak mutatja a tesztprogi. Szóval vagy rádobok egy ilyen Vatera mókát, vagy keresek még egy olyan BIOS-t, ami állandóan pörgeti a ventit a gépben. Régen a Fusi is alkalmazta az olyan BIOS-t a hűtés hibás gépeinél, ami állandóan tekerte a ventit

Tiszta szégyen amiket ezek a cégek kiengednek (engedtek) a gyárkapun

-
Atos23
senior tag
Ez amúgy ultragagyi cucc lehet, de az ötlet kiváló:
-
Atos23
senior tag
válasz
LALA_kiraly
üzenetére
Alaplapi BGA tok hiba, hajlamos a típus az ilyen irányú alaplaphibára.
-
Atos23
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
Szerencsére az Acer ventije jól olajozható.
Még amikor csak kezdeti morgás van, szét kell szedni, alaposan kiporolni, és leműszerolajozni. Ha hetekig így használod, utána kapa van, mert felrügykösödik a portól a tengely.
Én kb fél évente takarítom, és olajozom, még mielőtt el kezdene zúgni.
-
Atos23
senior tag
válasz
jolti05
üzenetére
A probléma a gép tetején lévő MSI feliratra vezethető vissza.
Gyárilag rossz, alulméretezett a hűtő, amit folyamatosan cserélni vagy olajozni kell, mert a kapható leggagyibbat szerelték bele MSI-ék. Ráadásul az Albacomp, mint garis szerviz is garancia alatt csak tisztítani szereti, mintsem cserélni a már morgó ventit. Bár nem értem miért, nem kerül nekik semmibe.
Ha jól tudom, külön alkatrészt nem adnak ki a géphez cserére, csak beadni lehet az Albacomp "szerviznek" (bocsánat, hogy ilyen kiemelkedő jelzővel illetem) a gépet, és olyan 12K-15K körül kicserélik munkadíjjal.
Tiszta vicc amit az MSI leművel az Albacomppal együtt ebben az országban. Csodálkozom, hogy nem halnak el még jobban az alaplapok a szar hűtés miatt.
Tényleg, tud valaki olyan céget, aki külön is kiadja az MSI alkatrészeket? Az Expertnél van billentyűzet, töltő, akku hozzájuk, de a ventillátoros mizzériát ők sem vállalják be.
Amit tehettek, hogy helyrekupáljátok, leolajozzátok a hűtőt, felpasztázzátok a felületeket. Majd eladni 35-40K-ért, és a befolyt összegből venni plusz 10K-ért egy Acer 5310-5310-5710 gépet, aminek hangja sincs. Nálam 2,5 éve megy a gép 24/7, aludni lehet mellette.
-
Atos23
senior tag
válasz
ravensky13
üzenetére
És a játékok mind eredetiek ugye?

-
Atos23
senior tag
válasz
Zsolti1987
üzenetére
Na és megy róla a gép legalább pár percig?
Elég sok akku a halála előtt azt csinálja, hogy "örökké" világít a töltés LED, soha nem megy át feltöltött szintre. Ilyenkor már olyan rosszak a cellák, hogy töltés közben kisülnek.
Mindenképpen csinálj majd képeket az eldurrant akkuról, és a kettényílt notidról
-
Atos23
senior tag
válasz
pukkancska
üzenetére
A VGA az VGA, ha integrált, ha nem
Nem? 
Egyszer láttam ilyen problémát amikor nem VGA hibás volt a gép, akkor villámcsapás volt a gép közelében, és a belső táp szállt el.
Ha 8400GS van benne, akkor gyakorlatilag elég sok hülye hibát tud csinálni egy Acer.
-
Atos23
senior tag
válasz
pukkancska
üzenetére
És ezt kérdezed az aláírásodban lévő szöveg mellett? Milyen rossz laptop felvásárló bizniszmen, aki ennyit sem tud? A VGA hiba okozza, hogy kilövi magát a géped.
-
Atos23
senior tag
válasz
Gigi1938
üzenetére
Szerintem menj be egy számítástechnikai üzletbe, mert itt éles viták alakuhatnak ki, hogy melyik gép jó, és melyik nem. Ott vázold fel az elképzeléseidet. Kérj minél több garanciát, és ne hagyd magad rábeszélni az MSI-Fujitsu-Albacomp - Packard Bell - HP márkákra, így nem lesz probléma.
Dell - Lenovo - Toshiba - Asus ami neked kell. Az Acer-t csak az egyéves rövid gari miatt nem ajánlom.
A csatlakozási felületeket pedig tényleg jó az eladóval megbeszélni a boltban. -
Atos23
senior tag
Én még nem használtam ezt a Samsung Recovery progit, de ha minden kötél szakad, a laptop alján lévő licencmatrica kódjával, és egy kölcsönkért eredeti lemezzel újra tudod telepíteni új HDD-re.
A hiba egyértelműen HDD. Amúgy ez nem garis - 2010-ben piacra dobott szériás gép?
Akárhol vetted az első évben papír nélkül világgaranciás (VRG Bt.), a második évben ország garos. 
Ha elküldöd garba, visszateszik kérésre a Recovery-t az új lemezre.
-
Atos23
senior tag
válasz
kacsaesokos
üzenetére
Jaja, drága. Persze ebből is van használt, bontott, jobb-rosszabb

Használtan 20K körül van egy ilyen.
-
Atos23
senior tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Dehogy lehúzás
Egyszerűen kockázatos egy hangyányit, mert aki még nem csinálta, az kicsit elkeveredhet a kijelző hat lapra bontásában. Teljesen egyetértek azzal a szervizzel, aki nem vállal be aprópénzes de órákig tartó melókat, hanem inkább a rendes óradíjas, de gyorsabb munkát részesíti előnyben, ahol ráadásul könnyebben tesz szert jó hírnévre.Példaként:
- Egy fénycsőcseréhez szét kell szedni a noti fedlapját, kiszedni a kijelzőt, és kibelezni az LCD panelt. Ez kávé és cigiszünettel együtt kb. 3 órás meló, és kérek érte 10-15-K-t alkatrésszel együtt. Ha belül ujjlenyomatot hagyok az egyik rétegen az cink, de el is törhetem véletlenül, vagy akár ha mindent jól csináltam, akkor sem tuti a siker, mert a technika ördöge a notebookoknál többszörösen bukkan fel
- Egy kijelzőcsere kb. szétbontással-összerakással kb. 20-30 perc, és nagy eséllyel jó lesz. A munkadíj kb. ugyanennyi lesz mint az előzőnél, csak ott a kijelző ára dobja meg a javítást. És nem csesztem el órákat vele.Csak arra akartam utalni, hogy cserélhető a fénycső, de nem éri meg munkadíjban, szopatós meló. Magamnak meg anyámnak esetleg cserélnék fénycsövet, de ügyfélnek, ismerősnek, havernak minden esetben kijelzőcsere.
-
Atos23
senior tag
válasz
Filmbuzi :)
üzenetére
Takarítsd ki a hangszórókat

-
Atos23
senior tag
válasz
TwentyFour
üzenetére
Bízzunk benne, hogy csak HDD hiba
Bár az sem jó, mert akkor jó eséllyel vesztek az adataid. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Te nem látod a Windows képét?

Pyttawrx